Προχωραμε αργα και σταθερα...:slapface:
Μαλλον θα κολλησω αλλα δυο φυλλα plywood στις πλευρες.....για στιβαροτητα...ή ξυλα 18Χ60Χ110 κολλημενα στα πλευρα στο κοντρα(18mm),τι λετε?
Τα πλαινα δεν εχουν τοσο προβλημα οσο η πλατη που σιγουρα θελει μια κοντρα απο μεσα. (ή απ εξω) Πιο μετα, θα βρω να βαλω καποια φωτο να δεις ....
Like this.....?
http://www.freewebs.com/ulzog/fe208esp7.htm
Κατι τετοιο, αν εννοεις τα 3 κομματια που βρισκονται παραλληλα κολλημενα στην πλατη (νομιζω οτι ετσι προτεινει η φοστεξ στην καμινα της)
Υπαρχει ακομα καλυτερος τροπος, εσωτερικα, πολυ πιο δεμενη η καμπινα, και πιο ομορφη, δες τη φωτο, νομιζω ηταν του Πανου τα ηχεια ....
Τα παλιά τα χρόνια στην δικιά μου είχα κάνει αυτό ...

Παρά πολύ καλή πρόταση! Δεν το είχα σκεφτεί… όταν έκανα το εκπαιδευτικό μου με το μικρό hybrid.
Κόλα πολυουρεθάνης έχω χρησιμοποιήσει μόνον σε μεγάλες κατασκευές με βαρύ χοντρό mdf και πρεσάρισμα σε πάγκο εργασίας από όλες τις πλευρές.
Ένας από τους λόγους που παρακολουθώ τις συζητήσεις σας είναι αυτά τα μικρά tips & tricks :ears:
Ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον σας.Το εκτιμω αφανταστα
Ξεκιναμε με τις στηριξεις.Αφου δεν αντεξα και τα κολλησα ολα εκτος απο το πλαινο,δεν μπορω να βαλω εσωτερικο νευρο οπως ειναι ετσι η καμπινα,οποταν παμε σε εξωτερικο.Θα βαλω ολοκληρα φυλλα στις πλευρες,και λωριδες στο κοντρα τους,επανω στην πλατη,σαν την λυση του Μορφεα αλλα στο κοντρα μαλλον.
Αλλο,με τα γεμισματα,θα βαλω ηχομονωτικο σε ολοκληρο τον τοιχο πισω απο το driver.Τζιμακο μου αρεσε πολυ το μπεξιμο σου.
Σταυροβελονια ειναι το εργοχειρο. Μονο το χρωμα ισως ηθελε λιγο πιο σκουρο γιατι αυτο ακουγεται με μια ελαφρια λαμπροτητα στις φωνες![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.