Δέν έχω ασχοληθεί με έτοιμα αρχεία dxf. Οπότε δεν ξέρω πως να βοηθήσω εδώ. Αν ψάξεις λογικά θα βρεις κάτι.
Αν θες να πειραματιστείς μπορώ να σου στείλω εγώ αρχεία δικά μου σε dxf. Όμως η μετατροπή μιας φωτό σε dxf με το Incscape, είναι πιο απλή απο το βίντεο που ειδες. 3 κινήσεις είναι όλη η φασαρία. Απλά στο βίντεο είναι λίγο πιο επαγγελματικό.
Βέβαια ένα αρχείο dxf είναι απλά ένα αρχείο. Δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα. Μετά θές πρόγραμμα να στο βγάλει σε g-code για να το τρέξεις στο ρουτεράκι. Για αρχή μπορείς να δείς το
http://www.estlcam.de/ το οποίο υπάρχει και σε αγγλική έκδοση.
Το κατεβάζεις free το δουλεύεις free για όσο θές, αλλά κάποια στιγμή θα στα κάνει τσουρέκια, γιατί ναι μέν free αλλά σε κάθε μετατροπή του αρχείου σε κώδικα μετράει χρόνο, όπου αυτός ο χρόνος συνέχεια μεγαλώνει........και εσύ περιμένεις... όλο και περισσότερο..
Ομως είναι φθηνό να το αγοράσεις. Εγώ το είχα πάρει 50 ευρώ. Λογικότατη τιμή, και είναι ενδιαφέρον. Ειδικά για egraving είναι καλό. Σου δίνει εργαλεία - ταχύτητες - βάθος και γενικά παίζεις με αυτό. Εχει και αρκετά βιντεάκια να πάρεις ιδέες και να σετάρεις.
Εχεις δρόμο μπροστά... να είσαι χαλαρός.