songless_bird
AVClub Fanatic
Δηλαδη οταν τελειωσουν οι δοκιμες και το δουλεψεις σοβαρα τι θα φτιαξεις;Ti να κάνω ρε φίλε. Τεστάρω το μηχάνημα....:2thumb22sup:

Δηλαδη οταν τελειωσουν οι δοκιμες και το δουλεψεις σοβαρα τι θα φτιαξεις;Ti να κάνω ρε φίλε. Τεστάρω το μηχάνημα....:2thumb22sup:
Το μηχάνημα τεστάρεις ή εμάς; Κοντεύεις να μας τελειώσεις... :bigcry:
Το μυαλό παίζει παιχνίδια περίεργα....:ernaehrung004:Δηλαδη οταν τελειωσουν οι δοκιμες και το δουλεψεις σοβαρα τι θα φτιαξεις;![]()
Μαγικο αποτελεσμα, άλαλα τα χειλη των ασεβων![]()
Τον άλλο μήνα με το καλό, κλείνω σχεδόν χρόνο από τότε που το άρχισα να το φτιάχνω... Νομίζω ότι είναι η ώρα να αρχίσω να το απολαμβάνω..:ernaehrung004:Εργαλείο σοβαρό αυτό!
Ξύλα έχω, αλλά και βρίσκω άφθονα. Αυτό που δεν έχω είναι τρόπος να τα κόβω στο πάχος που θέλω, (αναφέρομαι σε μεγάλα κομμάτια. Τουλάχιστον 400χ400 mm με πάχος μέχρι 30 mm) και βεβαίως πλάνη.![]()
Θα βρω κάνα ξυλουργείο να εξυπηρετούμαι...ελπίζω.
Προς το παρών κάνω δοκιμές με ότι έχω. Το παρακάτω είναι ιροκο.
Ποιος συμφωνει να ριξω ενα ΒΑΝ στον Γιαννη να ηρεμησουμε για κανενα τριμηνο?????
Γιάννη, μέχρι τώρα βλέπω το κανάλι σου στο youtube και νομίζω οτι μας δουλεύεις ψιλό γαζί ρε φίλε...
Εγώ εκεί βλέπω εργαλειάρες, διαιρέτες... κολωνάτα... τόρνους... της Παναγίας τα μάτια, έχεις κάνει υπέροχες κατασκευές και, εκτός απ´ το CNC, δεν έχεις πει κουβέντα ρε φίλε... Are you serious? :silly:
O μικρός Optimum ποιό μοντέλο είναι; O ΤU 2004V;
Βρέ Babis θέλεις σόνυ και καλά να πάρεις κάτι, χωρίς να ξέρεις τί..
Εδώ έχεις φάει 15 μέρες να κάνεις πειράματα με το laser, που είναι τυφλοσούρτι...![]()
Ωχ ωχ. Αν σου φανηκαν αυτα βουνο να δεις με cnc τι σκαλωμα θα φας. stepping, ταχύτητα κοπτικου, μεγεθος κοπτικου, κοψη κοπτικου, περασματα, βαθος περασματος, υλικο κλπ κλπΚι εδώ νομίζω κάνεις λάθος...
Αν θές να εκμεταλευτείς πλήρως τις δυνατότητές του δεν είναι καθόλου τυφλοσούρτι το laser.
Χρειάζονται πολλές δοκιμές και πολλές ρυθμίσεις, ανάλογα το πρόγραμμα το υλικό κλπ, μέχρι να φτάσεις σε κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα κι όχι απλώς να "καίω" γενικώς κι ότι βγεί.
Ωχ ωχ. Αν σου φανηκαν αυτα βουνο να δεις με cnc τι σκαλωμα θα φας. stepping, ταχύτητα κοπτικου, μεγεθος κοπτικου, κοψη κοπτικου, περασματα, βαθος περασματος, υλικο κλπ κλπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.