Φιλε θα σε παροτρυνω το εξης: αγορασε ξυλα, φτιαξε ενα "τυχαιο" κουτι, με "τυχαια" μεγαφωνα και κροσσοβερ, φτιαξτο οσο ποιο γερο-στιβαρο μπορεις, και μετα ακου το και πες μας τα συμπερασματα σου....
Προβλεψη μου; Κατα 99% το πρωτο πενταλεπτο θα πεις ωραιο, και μετα το τεταρτο θα αρχισεις να ψαχνεσαι...αν δε, το βαλει διπλα διπλα με το jamo που λες... Θα χει ενδιαφερον....
Με λιγα λογια, ακομα και η χαλια καμπινα που βλεπεις εχει καποια μελετη ως το μεγεθος της, το που ακριβως θα ειναι τοποθετημενα τα μεγαφωνα το κροσσοβερ κτλ...
Και στο λεω εγω που εχω φτιαξει πανω απο 15 ζευγαρια ηχεια που στην καλυτερη ειναι για πεταμα...
Φιλε θα σε παροτρυνω το εξης: αγορασε ξυλα, φτιαξε ενα "τυχαιο" κουτι, με "τυχαια" μεγαφωνα και κροσσοβερ, φτιαξτο οσο ποιο γερο-στιβαρο μπορεις, και μετα ακου το και πες μας τα συμπερασματα σου....
Προβλεψη μου; Κατα 99% το πρωτο πενταλεπτο θα πεις ωραιο, και μετα το τεταρτο θα αρχισεις να ψαχνεσαι...αν δε, το βαλει διπλα διπλα με το jamo που λες... Θα χει ενδιαφερον....
Με λιγα λογια, ακομα και η χαλια καμπινα που βλεπεις εχει καποια μελετη ως το μεγεθος της, το που ακριβως θα ειναι τοποθετημενα τα μεγαφωνα το κροσσοβερ κτλ...
Και στο λεω εγω που εχω φτιαξει πανω απο 15 ζευγαρια ηχεια που στην καλυτερη ειναι για πεταμα...
αν και παλιο το θεμα θελω να πω και εγω την αποψη μου αν και δηλωνω τελειως ασχετος....ο φιλος προσπαθει να κανει ηχεια και καπιοι λενε οτι ειναι ολοκληρη επιστημη το ηχειο....σε ποια ηχεια αναφερεστε???εχετε ανοιξει ηχεια των 200 εως 400 ευρω να τα δειτε απο μεσα?να δειτε ποιοτητα κατασκευης????ψευτικα νοβοπαν ενα απλο κουτι με δυο τρυπες για τα μεγαφονα και για κροσοβερ????εδω γελαμε ...δυο πυκνοτακια κολημενα....αμα θες να βρεις επιστημη στα ηχεια πληρωσε 1000 ευρω το κοματι...απο εκει αρχιζει καπως η επιστημη...εγω σε απλα ηχεια 3 δρομων της jamo που αλαξα για δοκιμη το κροσοβερ απο ακριβοτερα ηχεια της jbl και εμεινα μαλακας....νομιζα οτι ειχα αλλα ηχεια......συμπερασματα δικα σας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.