Κατασκευή SET. Τι?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κατασκευή SET. Τι?

Ε, το προχώρησα εγώ λίγο...
Για να έχουμε ίδιο ripple ενός CRC(-RC) με ένα CLC(-LC) θέλουμε πολύ μεγαλύτερους πυκνωτές. Επειδή το CLC είναι ακριβό για τα πολλά mA DC, λογικά θα πας σε CRC με πολλά μF οπότε...
Από την άλλη, δεν μπορείς να πας σε λαμπάτη ανόρθωση έτσι...:ADFAD2:

Μπορείς. Βάζεις 1 6c33 συνδεδεμένη σαν δίοδο να τροφοδοτεί την κάθε 6c33. Μετά μικρό πυκνωτή, τσοκ και φεύγεις για τους μεγάλους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κατασκευή SET. Τι?

Μπορείς. Βάζεις 1 6c33 συνδεδεμένη σαν δίοδο να τροφοδοτεί την κάθε 6c33. Μετά μικρό πυκνωτή, τσοκ και φεύγεις για τους μεγάλους.

Πόσα ampere σε heaters έχουμε φτάσει μέχρι στιγμής; :ernaehrung004::smash:

Απάντηση: Re: Κατασκευή SET. Τι?

Φαντάζομαι Σταυρούκο ότι αναφέρεται στο γεγονώς ότι επειδή οι "χοντρές" θέλουν πολύ DC bias είναι λίγο δύσκολα τα chokes με μεγάλο διάκενο.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για SET με τις χοντρές, Μ/Σ εξόδου που να μετράνε (κατεβαίνουν) καλά και με μεγάλο διάκενο; Χμμμμ:nounder:

Πιο εύκολο από έναν 5κΩ κι ας παίζει στα μισά μιλιαμπέρ. 9-10 ανρί για έναν 600 Ωμ/8Ωμ με 200 mA dc γίνεται άνετα. Ένας 5 κΩ στα 100mA dc για να είναι συγκρίσιμος θέλει καμμιά 80αριά, όχι και ότι το απλούστερο.

Σε "σώζει" η χαμηλή αντίσταση φορτίου

ωραια πραματα διαβάζουμε
μπραβο παιδια
συγχαρητηρια kontr για το θεμα
πες μας τελικά με τι ηχεία θα παιξει....ο καθενας το βιολί του.

Υ.Γ. βρε Τζιμ
γ@μω τη θειά μου τη καμπαρετζου και τη καρια απο τη Λαρισα που γνωρισα προχθες, αν σε ακουω (την ομιλία σου διπλα μου εννοω) πιο δυνατα από οτι παίζει το συστημα.....χρειαζεσαι και οργανα να μετρησεις τη σταθμη:flipout::flipout:
και πολλά ειπα 88

Last edited:
@ Nik Μπουλαματσίκ

Είσαι ΚΟΥΦΟΣ , ΑΣΧΕΤΟΣ και ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ ! τάχουμε πεί αυτά , δέν τάχουμε πεί ..?

Δέν ξερεις απο φάσεις , μέτρα , ισοσταθμίσεις , εικόνες , λάμπες , κολοκυθάκια , μελιτζάνες και παπαράρια ...τέλος ,,,,

Αντε λοιπον κάνε μας τήν χάρη και φτιάξε κανένα γλυκό ταψιού ,,,μπορεί εκεί να έχεις περισσότερο ταλέντο

Ε μα πιά ...? db και μαμακίες :SFGSFGSF::ernaehrung004::worshippy:

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΨΙ?????
Τούμπα , θα του κάνω και τις κατάλληλες τρύπες και έτοιμο για τις 6c33c…..

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΨΙ?????
Τούμπα , θα του κάνω και τις κατάλληλες τρύπες και έτοιμο για τις 6c33c…..

καλύτερα δεν θα ειναι μονομπλόκ μια που εχω δυο???
θα στα στειλω αν ειναι
καλά ελεγε ενας φιλος
''για να φτιαξεις ενα καλό λαμπατο θελεις καλό κρασί και καλό μεζέ''

Σηφη μεσα εισαι:Banane0:

Είμαι το απελευθερομένο πνεύμα του Νίκου.
Παρατάω τα DIY και γλινομαι χαϊεντάς.
Είστε όλοι κουφοί.
ΤΕΛΟΣ

ειναι ο χαιεντας εδω
ο Θ. :flipout::flipout:

δε φταιω μπαινει και γραφει
παρακαλώ τους διαχειριστες να του βαλουν χερι και να αποκαταστησουν την ταξη

Τασο μολις ειχαμε γυρησει τη κουβεντα για την 6c33c του Morfea (αν βλέπω καλά) και ο Kontr εριξε ιδεαρα για ταψι σε ρολο σασι
γιατι πας να μας χαλάσεις το θεμα?

για πειτε την εχετε ακουσει?