Κατασκευή ξύλινης ζαρντινιέρας + καφασωτό

Για τον περλίτη και το ανακάτεμα με το χώμα το έχω ακούσει ότι κάνει καλό.Για χώμα ακόμη δεν έχω κάνει έρευνα τιμών και σίγουρα σε μάντρα θα συμφέρει περισσότερο.Κάποια στιγμή που βρέθηκα στο leroy merlin στην πειραιώς το είχε 5,99 τα 60 λίτρα αν θυμάμαι καλά.
Τις διαστάσεις του πλάτους δεν μπορώ πια να τις πειράξω γιατι έχω κόψη και έχω τρίψει.Και αρχίζω να βιδώνω. . .Όσο για το ύψος μου βγαίνει 32 πόντους με 4 τάβλες που βάζω.Η κάθε μια είναι 8άρα.Εκτός αν βάλω 5 σειρές και πάω στους 40 πόντος.Αυτό γίνεται.Μόλις ολοκληρωθεί το δέσιμο-βίδωμα θα ανεβούν τα ντοκουμέντα. . .
Πιστεύω μέσα στο σαββατοκύριακο.-bye-

Πω πω... Ξύλινης ζαρτιέρας διάβασα, και είπα, αυτό το βίτσιο να δω κι ας πεθάνω...
Πολύ ωραίες γίνονται. Φρόντισε να τους βάλεις και λαβές αριστερά δεξιά.

Για λαβες, μπορεις αν θες να ανοιζεις 2 τρυπες (2 δεξια, 2 αριστερα) και να περασεις χοντρο σκοινι

Λοιπόν το βάψιμο συνεχίζεται. . .Το θέμα είναι ότι τελειώνει το βερνίκι και πρέπει να παώ να πάρω.Το καφασωτό προχωράει.Όσο για τις χειρολαβές έχω πάρει ιμάντα μάυρο και θα τον βάλω σίγουρα.Θα δώ βέβαια πως γιατί απο πάνω θα μπούν καπάκια.Αυτά που φαίνονται στην τελευταία φωτό.Και στις βάσεις σκέφτομαι να βάλω ροδάκια.

Σας εύχομαι καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα!!!

Τα ροδάκια βάλτα χαλαρά!

Θα σε βοηθήσουν πολύ σε περίπτωση μετακίνησης και δεν θα επιτρέψουν στα ξύλα να ακουμπούν κάτω που σημαίνει σάπισμα.

Τα καπάκια τι εννοείς?

Τα ροδάκια βάλτα χαλαρά!
Θα σε βοηθήσουν πολύ σε περίπτωση μετακίνησης και δεν θα επιτρέψουν στα ξύλα να ακουμπούν κάτω που σημαίνει σάπισμα.
Τα καπάκια τι εννοείς?
Όπως κοιτάς τις ζαρντινιέρες από πάνω θα μπούν από πάνω και θα κρύψουν τις 2 τάβλες.Κάτι σαν σχέδιο.(μπορντούρα ξύλινη)
Όταν θα μπούν θα ανέβη φωτό.

Τελικά το καφασωτό δεν το περίμενα :smash: έχει δουλειά.Βέβαια τρώει πολύ χρόνο που το πηχάκι (χχχ) γίνεται βυθιζόμενο.

Πανέμορφα!
Αυτόν τον κάφε απ' τα Στάρβλαξ τι τον θες σε κάθε φωτό...
Είναι ο χορηγός μου . . .
Πλάκα κάνω.Και να σκεφτείς ούτε καν από τα Στάρβλαξ είναι.
Φραπεδιά σπιτίσια είναι. . .Απλά περίσσεψε το πλαστικό.
Κατάλαβες τώρα πια είναι τα καπάκια ;

Άψογα είναι φίλε,συγχαρητήρια....μου βάζεις ιδέες.Θα αρχίσω να ψάχνω παλέτες ...