Λοιπον ασχολουμαι με το hiend 20-25 χρονια, εχω στησει ενα συστημα που κατα την γνωμη μου ειναι καλο, και το εχω στησει με πολλυ κοπο μερακι κλπ ξερετε τωρα!!!!. Εδω μεσα στο forum ποσοι ειμαστε ας υποθεσουμε οτι ειμαστε ενας Χ αριθμος ανθρωπων. Παιρνουμε ενα δισκακι με πολυ καλη εγραφη, ενα συστημα hiend αποτελουμενο απο καλες και δοκιμασμενες συσκευες και τα βαζουμε ολα αυτα τα ιδια στα σπιτια μας ολοι. Ακουμε λοιπον ολοι για ενα μηνα το ιδιο δισκακι και το ιδιο συστημα στο σπιτι μας. Μετα ερχομαστε ολοι μαζι και λεμε τι ακουσαμε, ε θα γινει της π.........ας, και μη βιαστει καποιος να πει τι λεει ο μα.......ς αφου ο χωρος ολοι ξερουμε οτι παιζει το 50% γιατι θα το θεσω και αλλοιως ερχομαστε ολοι χ στον αριθμο και ακουμε το ιδιο δισκακι το ιδιο συστημα (στημενο σε τρομερα απιστευτο χωρο ρυθμυσμενο τελεια για το συγκεκριμενο συστημα) για ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Οταν θα ερθει λοιπον η ωρα της αξιολογισης τι θα γινει??? της π.........ας παλι. Αρα λοιπον δεν ακουμε ολοι το ιδιο και δεν εχουμε ολοι την ιδια αντιληψη αρα το hiend ειναι απειρο με απειρες μεταβλητες που ο καθενας δινει τις δικες του τιμες σε αυτες, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ και αλλα πολλα ειναι ενοιες αφηρημενες ο καθενας κανει και λεει οτι νομιζει με την δικια του κριση, και εγω τωρα που γραφω αυτο το post εκφραζω την δικια μου γνωμη την δικια μου εμπειρια αυτη ειναι η μαγεια του hiend οτι δεν μπορεις να το βαλεις σε καλουπι ολα τα setup συστηματων παιζουν διαφορετικα το ενα με το αλλο δεν σημενει ομως οτι το διαφορετικο ειναι και ασχημο απλα ειναι διαφορετικο.
ΥΓ Μισω αφανταστα αυτους που πανε σε σπιτια αλλων και ακουνε τα συστηματα τους και αρχιζουν το θαψιμο και φερνουν σε ασχημη κατασταση τους κατοχους που τα εχουν στησει με πονο χρημα και πολλυ κοπο.