Photis said:Όταν δηλαδή γράφω ότι δεν υπάρχει κανένα δίκαιο σε χρήση ένολης βίας ενάντια σε αμάχους εσύ τί ακριβώς καταλαβαίνεις; Ότι δεν καταδικάζω τους βομβαρδισμούς του Βελιγραδίου; Αν πάλι θες να το ακούσεις, τότε πάω πάσο. Ή καλύτερα,
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.
Έτσι για να γίνει και πιο κατανοητό. Εσύ όμως καταδικάζεις τις επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ισραήλ εναντίον αμάχων; Εγώ προσωπικά μπορώ να τις κατανοήσω, αλλά και πάλι θα τις καταδικάσω, ναι ακόμα και μετά το χθεσινό μακελειό στην Κανά.
Photis said:Μα δεν μίλησα για το Σεράγεβο. Για το Βούκοβαρ μίλησα που ήταν και στις αρχές του πολέμου. Τη ξέρεις την ιστορία;
Σου απάντησα επί της ουσιας παραπάνω.Θεωρώ συνυπαιτιους σερβους κροατες,και μουσουλμανους στον εμφυλιο.Photis said:Εδώ είναι και η διαφωνία μας κύριε Σπύρο. Εγώ πιστεύω στην ειρήνη. Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει εκεί στη Μέση Ανατολή, αλλά δεν θα επαινέσω κανένα μάγκα που θα πάρει τη ζωή παιδιών. Κανέναν. Για το Βούκοβαρ ούτε λέξη δεν άκουσα. Και έγινε στην αρχή του πολέμου όταν οι Σέρβοι κέρδιζαν τον πόλεμο. Αλλά και τότε οι Σέρβοι είχαν το απόλυτο δίκαιο και οι μαλάκες οι τουρκόσποροι οι Βόσνιοι έφταιγαν που έκατσαν στην πόλη τους και σφάχτηκαν επειδή ήταν μουσουλμάνοι, ένας προς έναν, άντρες, γυναίκες, παιδιά. Και δεν μιλάμε για ένα χωριό. Μιλάμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βοσνίας μετά το Σεράγεβο. Όπου και στο Σεράγεβο είναι πολύ βολικό να μιλάμε για την βόμβα-προβοκάτσια, αλλά και εκεί καμία αναφορά δεν κάνουμε για τους ελεύθερους σκοπευτές που βάραγαν στο ψαχνό. Αλλά κι αυτοί μουσουλμάνοι θα ήταν, τί να περιμένεις; Οι λεβέντες οι Τσέτνικοι πολεμούν μόνο σαν άνδρες...
Και για να έχουμε και καλό ρώτημα, επειδή πήρα και φόρα, πως ακριβώς το 95% των Ελλήνων καταδίκασε τους βομβαρδισμούς στο Βελιγράδι; Με τα συλαλλητήρια; Με τις πορείες στην Αμερικάνινη πρεσβεία; Πως; Να σας πω εγώ κύριε Σπύρο πόσο έμπρακτα εκδηλώσαμε τα συναισθήματά μας απέναντι στη Δύση; Ένα μόλις χρονο μετά τους βομβαρδισμούς του 1999, ένα μόλις χρονο, είχαμε εκλογες εδώ και το 80% πήγε υπέρ των 2 φιλοδυτικών κομμάτων. θα μου πεις και τί να κάναμε, να βγάζαμε την Παπαρήγα και να μας βομβάρδιζαν και εμάς; έλα ντε; Πάντως αυτά για το 95% του ελληνικού λαού κατά της Δύσης να ξέρετε ότι εγώ τα ακούω και γελάω.
Σπύρος Σούρλας said:Δεν εχω καταργησει την εννοια της ιστορίας.
Σπύρος Σούρλας said:Σου απάντησα επί της ουσιας παραπάνω.Θεωρώ συνυπαιτιους σερβους κροατες,και μουσουλμανους στον εμφυλιο.
Τι σχεση εχει π'ως ψηφιζει ενας λαός με την αντιδραση του στους βομβαρδισμούς τού βελιγραδίου??Εγω αντιθετως δεν γελάω καθολου.Το 95% ηταν εναντιον των βομβαρδισμων ευρωπαικης χωρας.Οι ελληνες ,επειδη εχουν ζησει εμφυλιο ξερουν οτι δεν φταιει μονον μια πλευρά.Αλλα οι αμερικανοι ηθελαν ρωμαική φιέστα.Δεν ειδα απαντησεις για τουτζμαν u.c.k,και ιζετμπεκοβιτς.Το δικαστηριο της χαγης ηταν μονον για σερβους φαινεται
BIOS said:Τα μεν σκυλιά βομβαρδίζουν αμάχους, τα δε άλλα, τα αντίπαλα σκυλιά κλείνουν τους δρόμους και εμποδίζουν τους αμάχους να μετακινηθούν προσωρινά σε ασφαλέστερες περιοχές γιά να μη μείνουν οι κατιούσες χωρίς ασπίδες... Γιά την χεζμπολάχ κάθε νεκρό παιδί δίνει πιό πολύ κέρδος από ένα νεκρό ισραηλινό φαντάρο... γιά τηλεοπτικούς και προπαγανδιστικούς λόγους βέβαια... Λίγο ανοιχτό μυαλό χρειάζεται για να δει κανείς ότι και οι δύο έχουν δίκιο, και οι δύο έχουν άδικο... Οι μόνοι που την πληρώνουν είναι φυσικά οι άμαχοι..όπως και στην Βοσνία, στην Τσετσενία, στην Αμπχαζία, στο Κασμίρ, στη Λιβερία κλπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.