Μπελλος Ευαγγελος said:...δεν συνεβει το ιδιο και για τους 300.000 χιλιαδες Τσιγγανους που δολοφονηθηκαν εξισου με τον ιδιο αν οχι χειροτερο τροπο ......
Μπελλος Ευαγγελος said:Ακουσα μολις πριν λιγο στο Ραδιο Αλφα οτι για τα 6 εκατομυρια των Εβραιων του Ολοκαυτωματος αποδοθηκαν τιμες .............
στους γερμανούς ή στους εβραίους ?
Photis said:Καλά το πόσο καλά διαχειρίζεται τα πυρηνικά το Ισραήλ βομβαρδίζοντας αντιδραστήρα στο Ιράκ και προξενώντας ένα Τσέρνομπιλ στην περιοχή πριν το γνωστό Τσέρνομπιλ άσε καλύτερα να το κρίνουν αυτοί που φάγανε τις διαροές ραδιενέργιας στη μάπα το 1981. Και δεν θεωρώ τον Ισλαμικό φανατισμό μεγαλύτερη απειλή από τον εβραϊκό φανατισμό (αναφέρομαι καθαρά στις 2 θρησκείες).
Τώρα τί μας συμφέρει εμάς σαν Ελλάδα. Τίποτα απολύτως. Δεν έχουμε συμφέροντα στην περιοχή και πίστεψέ με αν είναι να γίνει το μπραφτ τότε θα τους πάρει όλους η μπάλα. Με όλα αυτά που θα πέσουν στην Μ. Ανατολή, λίγο αέρας να φυσήξει τελειώσαμε όλοι...
Photis said:Αν εννοείς (λόγω του παραδείγματος του UCK) ότι είμαι ο Ανδρεάς Ανδριανόπουλος, σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι. (Η δήλωση γίνεται με κάθε σοβαρότητα).
Τώρα για το αν κατα καιρούς χρησιμοποιεί την δική μου επιχειρηματολογία παρακολουθώντας τα γραπτά μου στα fora που μετέχω, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. (Η δήλωση στερείται οποιασδήποτε σοβαρότητος).
Σπύρος Σούρλας said:Θαπρεπε πρωτοι να διαμαρτυρηθούν για οσα εγκληματα διαπραττει η κυβερνηση τού ολμερτ,γιατί ταχουν περάσει και αυτοί...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.