Καθαρές Παραλίες

Σαν πάρκινγκ δηλαδή.

Ναι ναι!

Εδω ξέρω κόσμο που σε κάποιες απο τις χοτ παραλίες τις Χαλκιδικής βάζει μέσο για να του κρατήσουν καλή ξαπλώστρα τα ΣΚ! Ξέρεις τσαφ στο κύμα στο διάδρομο , δίπλα στο μπαράκι , να παίρνει και σωστό μάτι τι προσγειωνεται...

Άντε και λίγο μάτι απο καβουροτρυπες μπας και δροσιστουμε λιγάκι....

2.html

και κανα μοχιτο συνοδεια...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτά είναι όμως για βραδινές καταστάσεις...... το πρωί στην παραλία θέλεις καφεϊνη, έχουμε βιντεάκι για καφέ.... ?

Ρε παιδια πως τις αντεχετε τις οργανωμενες πλαζ δεν το καταλαβαινω...

Η θαλασσα στην καλυτερη μυριζει καρπουζι στην χειροτερη αυτο που οι αντρες κανουν ορθιοι, ειδικα τα ΣΚ που πληθαινουν οι βαρβαροι...

Εκτος βεβαια αν καποιος δεν παει για τη θαλασσα, τοτε παω πασο.

Εγω παντως βλεποντας τιποτα πλανα του star απο παραλιες με πιανει αγοραφοβια...

Μόνο παραλίες δεν δείχνει το star. Η κάμερα είναι συνέχεια στραμμένη σε κοπελίτσες όπου λένε πόσο φοβερά περνάνε.

Ρε παιδια πως τις αντεχετε τις οργανωμενες πλαζ δεν το καταλαβαινω...

Η θαλασσα στην καλυτερη μυριζει καρπουζι στην χειροτερη αυτο που οι αντρες κανουν ορθιοι, ειδικα τα ΣΚ που πληθαινουν οι βαρβαροι...

Εκτος βεβαια αν καποιος δεν παει για τη θαλασσα, τοτε παω πασο.

Εγω παντως βλεποντας τιποτα πλανα του star απο παραλιες με πιανει αγοραφοβια...

+100000000000000

Δε βλέπω την ώρα να κατεβώ στα μέρη μου στην Ηλεία. Άμμος δεκάδων χιλιομέτρων, πεύκο, και ψυχή ζώσα για εκατοντάδες μέτρα. Άντε να δεις κάνα τσαντήρι διασκορπισμένο και τίποτα τσιτσιδα γυφτάκια να τρέχουν, ένα κλικ πιο πέρα 1-2 μεσήλικες γυμνόστηθες γερμανίδες, και δίπλα καμιά οικογενειακή ομπρέλα. Χύμα στο κυμα. ΠΑΡΑΛΙΑ ρε πούστη μου, όχι μπουρδέλο πολυτελείας.

Ακόμα και για έναν γαμημένο φραπέ θες περπάτημα κάνα τέταρτο. Γι'αυτό και μετά απολαμβάνεις κάθε σταγόνα του!

Μια φορά έχω πει στο Σχοινιά… εμένα μου μύριζε αντηλιακό, εντύπωση μου πρέπει να ήταν ότι ιρίδιζε και λίγο ώρες ώρες…
Δυστυχώς για καθημερινές… μετά τη δουλειά.. δεν έχω να προτείνω τίποτα για γρήγορη απόδραση από την Αθήνα

+100000000000000

Δε βλέπω την ώρα να κατεβώ στα μέρη μου στην Ηλεία. Άμμος δεκάδων χιλιομέτρων, πεύκο, και ψυχή ζώσα για εκατοντάδες μέτρα. Άντε να δεις κάνα τσαντήρι διασκορπισμένο και τίποτα τσιτσιδα γυφτάκια να τρέχουν, ένα κλικ πιο πέρα 1-2 μεσήλικες γυμνόστηθες γερμανίδες, και δίπλα καμιά οικογενειακή ομπρέλα. Χύμα στο κυμα. ΠΑΡΑΛΙΑ ρε πούστη μου, όχι μπουρδέλο πολυτελείας.

Ακόμα και για έναν γαμημένο φραπέ θες περπάτημα κάνα τέταρτο. Γι'αυτό και μετά απολαμβάνεις κάθε σταγόνα του!

Η χαρά του " ανθρώπου παραλία " είναι τα μέρη μας Ιάσονα.... θέλεις κόσμο ??? Κάθεσαι στο κέντρο λίγο πιο πέρα από εκεί που πάρκαρες...

Θέλεις απομόνωση ??? 50 μέτρα πιο πέρα και είσαι μόνος σου .........

Πας το πρωί και φεύγεις το βράδυ.... αν αντέξεις την καυτή άμμο !!!!

Όσο για την Αττική.... οι παραλίες μετά την Παλαιά Φώκαια είναι όλες εξαιρετικές. Κάποιες με άμμο αλλά οι περισσότερες με βράχια....

Last edited:
Απάντηση: Re: Καθαρές Παραλίες

Δημητρη συμφωνω, μονο για κολαρακι, τιποτε αλλο.

Ιασωνα αν θελεις μονο ενα τεταρτο ειναι πολιτισμενη η παραλια ;)

Walking on the beaches looking at the peaches

Will you just take a look over there (where?) There
Is she tryin' to get outta that clitares?
Liberation for women
That's what I preach
Preacher man

Walking on the beaches looking at the peaches

http://www.youtube.com/watch?v=XF3P4AAaVIg

Οσο υπάρχει το γνωστό προβλημα στον Ασωπο ολος ο Ευβοικός θα έχει πρόβλημα...

Οπότε και κοντά και καθαρά μάλλον είναι ουτοπία με δεδόμενο ότι και οι θάλασσες της Νοτιας Αττική είναι αρκετά επιβαρυμένες...

Οπότε ξεκινάμε και ψάχνουμε καθαρές θάλασσες στους γύρω νομούς αλλά το κοντά είναι σχετικό, αν βάλουμε και το κόστος μετακίνησης και την κίνηση της επιστροφής ακόμη και το απλό καλοκαιρινό μπανάκι είναι δύσκολο για τους Αθηναίους...

Eννοεις τις νοτιες παραλιες της Αττικης που βρεχονται απο νοτιο Ευβοικο ?

Γιατι αυτες που ειναι απο την πλευρα σου Σαρωνικου δεν εχουν τετοιο προβλημα

Σχοινιας Χαλκουτσι Δηλεσι και πηγαινε γυαλο γυαλο μεχρι κατω υπαρχει πρόβλημα...

Τωρα για το Σαρωνικο με βαση την περσινη εμπειρια μου δε θα ελεγα οτι ειναι και οι πλεον καθαρες θαλασσες... Δεν εχουν το πρόβλημα του Ασωπου, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ιδιαιτερα βεβαρυμενες...

Κοντολογις Αττικη και καθαρη θαλασσα ειναι ανεφικτος συνδιασμος εκτος απο καποιες παραλιες κοντα στο Σουνιο (που ειναι λιγο μακρυα...)

Last edited:
Σχοινιας Χαλκουτσι Δηλεσι και πηγαινε γυαλο γυαλο μεχρι κατω υπαρχει πρόβλημα...

Τωρα για το Σαρωνικο με βαση την περσινη εμπειρια μου δε θα ελεγα οτι ειναι και οι πλεον καθαρες θαλασσες... Δεν εχουν το πρόβλημα του Ασωπου, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ιδιαιτερα βεβαρυμενες...

Κοντολογις Αττικη και καθαρη θαλασσα ειναι ανεφικτος συνδιασμος εκτος απο καποιες παραλιες κοντα στο Σουνιο (που ειναι λιγο μακρυα...)

Ακριβώς έτσι,
Απαγορευτικό για 12 παραλίες της Αττικής

399640_%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B7%CF%83%CE%B7.jpg

Δώδεκα παραλιες της αττικης στις οποίες πρέπει να αποφευγεται η κολύμβηση ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Σε χθεσινή της εγκύκλιο, η υφυπουργός Δημόσιας Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, αναφέρει ότι οι ακατάλληλες παραλιες είναι οι εξής:

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «Έθνος» όλα τα λιμάνια, μόνιμα αγκυροβόλια και ναυπηγεία, διαλυτήρια πλοίων. Ολόκληρη η περιοχή από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι και το Πέραμα. Ολόκληρη η περιοχή Σκαραμαγκά, μέχρι και την παραλία Ασπροπύργου.

Η παραλία Μεγάρων, από προβλήτα απέναντι από το ελικοδρόμιο μέχρι την πλαζ Μεγάρων, καθώς και ο μικρός όρμος της προβλήτας έναντι του ελικοδρομίου. Τα λιμάνια Σκαφάκι, Σταυρού της Ακτής Θεμιστοκλέους, στο λιμανάκι της Σχολής Δοκίμων και 100 μέτρα εκατέρωθεν του κέντρου «Μιραμάρε».

Η περιοχή από το βόρειο άκρο του Μικρολίμανου μέχρι και την ακτή Ξηροτάγαρου (όριο μαρίνας). Σε ζώνη 50 μέτρων από κάθε πλευρά του στομίων εκβολής όλων των αγωγών ομβρίων. Σε ζώνη 200 μέτρων από κάθε πλευρά των στομίων εκβολής των αγωγών εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού λυμάτων και κάθε άλλης παρόμοιας εκβολής, σύμφωνα με τις νομαρχιακές αποφάσεις καθορισμού αποδέκτη, όπου τοποθετούνται τοπικές απαγορευτικές πινακίδες ή προτείνονται σχετικές σημάνσεις από τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

Η περιοχή των ναυπηγείων, του λιμανιού και του όρμου Λαυρίου μέχρι τη ΔΕΗ, με εξαίρεση την περιοχή που αρχίζει από την ακτή Χέλμη και συνεχίζεται μέχρι την περιοχή Θορικού (Ακτή Θεάτρου).

Στη Ραφήνα, σε όλο το μήκος της εξωτερικής πλευράς του προσήνεμου μόλου του λιμανιού. Σε ζώνη 200 μέτρων από τα σημεία εκβολής των αγωγών των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στις περιοχές Νέας Μάκρης και Μαραθώνα και ειδικότερα των κατασκηνώσεων ΘΑΛΑ και των κατασκηνώσεων Αεροπορίας.

Ακατάλληλη για κολύμβηση είναι και η περιοχή του Ασωπού ποταμού.
http://bloglines.gr/articles/727778/APAGOREUTIKO-GIA-12-PARALIES-TIS-ATTIKIS#.UBAYD2E0MwM

Βραβευμένες παραλίες της Αττικής

Συγκεκριμένα στο Νομό Αττικής, βραβεύτηκαν με «Γαλάζια σημαία» οι 12 ακόλουθες παραλίες:

-Σχινιάς/Καράβι

-Μπρεξίζα

-Αυλάκι

-Μαύρο Λιθάρι/Eden Beach

-Ανάβυσσος / Κεντρική

-Λαγονήσι 1 / Grand Beach

-Λαγονήσι 2 / Mediterraneo

-Λαγονήσι 3 / Κοχύλια

-Βάρκιζα

-Αστέρας Βουλιαγμένης

-Βούλα A

-Κακιά Λαγκάδα (Δήμος Κυθήρων)

http://www.clickatlife.gr/story/taksidi/galazies-simaies-2012-pou-kolumpame-stin-attiki?id=2205061