Τελικά δηλαδή μας βολεύουν τα UPS ή όχι;
Τελικά δηλαδή μας βολεύουν τα UPS ή όχι;
Μάλλον όχι... Εγώ είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν σταθεροποιητές τάσης (stabilizers) χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με τον ήχο. Οταν όμως έβαλα UPS τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.
Οπότε για μας που μας ενδιαφέρει η προστασία από "κακό" ρεύμα, τη δουλειά μας θα κάνει ένα stabilizer, έστω και με κάποιες υποχωρήσεις στον ήχο.Γι' αυτό το μηχανάκι της Musical Fidelity που ανέφερε ο Tyler ξέρει κανείς να μας πει τίποτα;
Από κατάστημα ηλεκτρονικών φαντάζομαι γιατί στα κομπιουτεράδικα...
Tα καλά On-Line UPS είναι ταυτόχρονα και σταθεροποιητές τάσης. Δύο πράγματα στο ίδιο κουτί.
Οταν κάποιος δοκιμάζει UPS του κ@@@λου , προφανώς αυτό το αποτέλεσμα που αναφέρεις θα έχει.
Επομένως αν δεν μπορείς να αγοράσεις ένα πολυ καλο On-Line UPS κατάλληλο και για ήχο/εικόνα , καλύτερα να μην αγοράσεις τίποτα και να βάλεις όλα τα μηχανήματα απευθείας στην πρίζα της ΔΕΗ.
Αν στην περιοχή σου έχεις προβλήματα με τον πάροχο, τότε οφείλεις τουλάχιστον να προστατέψεις τα μηχανήματα, εις βάρος θα έλεγα της ποιότητας του ήχου. Ακόμα και με μια συσκευή που κόβει τις υπερτάσεις και σου παρέχει φίλτρο και αντικεραυνική προστασία.
Οταν υπάρχει πρόβλημα σοβαρό πρώτα κοιτάμε να προστατέψουμε τα ακριβά μηχανήματά και ξεχνάμε αν αυτό μας χαλάει λίγο τα καμπανάκια και τις μποτιές στον ήχο.
Σε αυτή τη ζωή για να τα έχεις όλα, θα πρέπει και να τα σκάσεις χονδρά.
Αν δεν θέλουμε να διαθέσουμε το υψηλό ποσόν, τότε απλώς κάνουμε έξυπνους συμβιβασμούς.
Αυτο δεν εχει να κανει με την σταθερη ταση,αλλα με το αν η συχνοτητα δiκτιου (50hz),ειναι οντως 50,πραγμα σπανιο.Γιαυτο ορισμενα <<πανακριβα>> μηχανηματα διορθωματος της ποιοτητας τασης,ξαναδημιουργουν την συΆμα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα (ενίοτε και περισσότερες) τρεμοπαίζουν τα φώτα σπίτι σου, ε νομίζω ότι η τάση δεν είναι και η σταθερότερη που υπάρχει...
Αυτο δεν εχει να κανει με την σταθερη ταση,αλλα με το αν η συχνοτητα δiκτιου (50hz),ειναι οντως 50,πραγμα σπανιο.Γιαυτο ορισμενα <<πανακριβα>> μηχανηματα διορθωματος της ποιοτητας τασης,ξαναδημιουργουν την συχνοτητα των 50 hz.
η αυξομείωση της τάσης οφείλεται στην κεντρικη ηλεκτιρκή παροχή του κτιρίου ή το πρόβλημα είναι τοπικό στο δικό σου διαμέρισμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.