Δεν γίνεται πλέον διάκριση σε 1W & 14 W. Ο δέκτης αναγνωρίζεται αυτόματα απο την MAC address κατά την εγκατάσταση και το image εγκαθίσταται ανάλογα.den anaferi ean einai gia ton 1wi 14w? to perase to image kapios gia na mas grapsei entiposis
Ναι αλλά ποια έκδοση πέρασες?μόλις το πέρασα αλλά έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις δικτύου. δεν εμφανίζονται μέσα απο το control όπως και στο προηγούμενο Image. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος.
Συμπεριφέρεται περίπου όπως ο dreambox ακόμη. Ίσως στο μέλλον αν συνεχίσουν να μαστορεύουν το λογισμικό του να συμπεριφέρεται όπως ο DB. Για την ώρα είναι μόνο client με mgcamd. Απλά ρωτάω να μάθω πως τον δουλεύει ο καθένας εδώ στο forum που τον έχει ήδη στην κατοχή του. Εγώ σκέφτομαι να τον στήσω σε συνδυασμό με το PC για να κάνει το PC την δουλειά που δεν μπορεί να κάνει (ακόμη) ο Kathrein.simperiferete opos o dreambox.........................
Την κάνει απλά την κάνει μισήΈχω την εντύπωση οτι μπορεί να κάνει τη "δουλειά" που εννοείς, χωρίς τη χρήση pc. Δε το έχω δοκιμάσει όμως. Βλέποντας όμως τα λογισμικά που κυκλοφορούν, νομίζω οτι μπορεί...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.