Kathrein UFS 910_1.04 Images

μόλις το πέρασα αλλά έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις δικτύου. δεν εμφανίζονται μέσα απο το control όπως και στο προηγούμενο Image. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος.

Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

den anaferi ean einai gia ton 1wi 14w? to perase to image kapios gia na mas grapsei entiposis
Δεν γίνεται πλέον διάκριση σε 1W & 14 W. Ο δέκτης αναγνωρίζεται αυτόματα απο την MAC address κατά την εγκατάσταση και το image εγκαθίσταται ανάλογα.

Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

μόλις το πέρασα αλλά έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις δικτύου. δεν εμφανίζονται μέσα απο το control όπως και στο προηγούμενο Image. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος.
Ναι αλλά ποια έκδοση πέρασες?
Δες εδώ:
Kathrein Images
Κυκλοφόρησαν τρεις, μια με αυτόματη απόδοση IP, μια με ενεργοποιημένο DHCP και μια με BA για usb stick.
Ακόμα δεν κατάλαβα ποιες εκδόσεις βγαίνουν με το παλιό και σταθερό OSD (783) και ποιες με το νέο beta 803.

ΔΕΝ περνάω τίποτα, αν δεν σταθεροποιηθεί η κατάσταση και κυρίως αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γίνονται πλέον διακρίσεις σε δέκτες 1 και 14 W.

Το θέμα είναι να υπάρχει ενδιαφέρον για τον δέκτη. Δε χρειάζεται να δοθεί μόνο ο κώδικας...

έβαλα πάλι το 1.3 γιατι μου την έδωσε που δε μπορούσα να ρυθμίσω το δίκτυο. Και δε βλέπω να εχει και μεγάλες αλλαγές.

Πέραν του AAF 1.3a τι άλλο του έχετε φορτώσει (όσοι τον έχετε); δοκιμάσατε να παίξετε καθόλου με το mgcamd και να συνδεθείτε σε τίποτα servers;

simperiferete opos o dreambox.........................
Συμπεριφέρεται περίπου όπως ο dreambox ακόμη. Ίσως στο μέλλον αν συνεχίσουν να μαστορεύουν το λογισμικό του να συμπεριφέρεται όπως ο DB. Για την ώρα είναι μόνο client με mgcamd. Απλά ρωτάω να μάθω πως τον δουλεύει ο καθένας εδώ στο forum που τον έχει ήδη στην κατοχή του. Εγώ σκέφτομαι να τον στήσω σε συνδυασμό με το PC για να κάνει το PC την δουλειά που δεν μπορεί να κάνει (ακόμη) ο Kathrein.

Έχω την εντύπωση οτι μπορεί να κάνει τη "δουλειά" που εννοείς, χωρίς τη χρήση pc. Δε το έχω δοκιμάσει όμως. Βλέποντας όμως τα λογισμικά που κυκλοφορούν, νομίζω οτι μπορεί...

Έχω την εντύπωση οτι μπορεί να κάνει τη "δουλειά" που εννοείς, χωρίς τη χρήση pc. Δε το έχω δοκιμάσει όμως. Βλέποντας όμως τα λογισμικά που κυκλοφορούν, νομίζω οτι μπορεί...
Την κάνει απλά την κάνει μισή :flipout: (μόνο client). Δεν λειτουργεί ως resharer απλά ως receiver. Δεν είναι full peer δηλαδή αλλά ουσιαστικά ένας leecher πράγμα που δεν νομίζω ότι θα αρέσει σε κάποιους και δεν θα σε αφήσουν να παίξεις μαζί τους. Απ' ότι κατάλαβα είμαστε ακόμη σε πρώτα στάδια όσον αφορά τις δυνατότητες του δέκτη. Όλα θα εξαρτηθούν από την υποστήριξη των fan του (κυρίως από Γερμανία) και από το πόσο θα αργήσει ακόμη ο DB8000. Όσο περισσότερο αργεί τόσο καλύτερα για τον Kathrein...

Μπορείς απο το WebIF (δλδ το Web Interface) του δέκτη. Εφόσον έχεις το AAF1.3 image, τότε θα χτυπήσεις την ΙΡ 192.168.0.25 απο τον IE ενός PC που είναι στο δίκτυό σου, και απο εκεί θα πας στο tab "SETUP".

Επειδή δεν θυμάμαι καλά τις σελίδες και τα κουμπιά απο κει και πέρα, θα σου πω όταν πάω σπίτι το βράδυ, τι ακριβώς πρέπει να κάνεις...