Κάτι κουφό που μου συνέβη σήμερα.

tarpley

New member
8 November 2007
22
Γειά χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα καθώς αυτό είναι το πρώτο μου post. Σε λίγο καιρό θα μετακομίσω σε δικό μου σπίτι και αποφάσισα κι εγώ να περάσω στον κόσμο των flat panel TVs και αφού ανακάλυψα το forum έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Τα οικονομικά περιορισμένα και η απόφαση δύσκολη (ξέρετε, μια φτηνή 37άρα ή, έλα μωρε και η 32αρα καλή είναι, μην τα θέλουμε όλα δικά μας, βλέπω κι από δω, ισως τα Χριστούγεννα βγει καμμιά καλή προσφορά :blush: κλπ ). Εκεί λοιπόν που είχα πάει σήμερα το απόγευμα στο νέο σπιτι να κάνω κάτι βαψίματα και κάτι μερεμέτια, βγαίνω στο μπαλκόνι να καπνίσω όπου την προσοχή μου τραβάει ένα χαρτοκούτι στο διπλανό μπαλκόνι. Μια Philips Cineos 47άρα :Banane0:. Ωιμε ατιμη κοινωνία που αλλους τους ανεβάζεις κι αλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα :D.

Σκέφτομαι λοιπόν μέχρι να έρθει ο καιρος να στολίσω το δέντρο, να γραφτώ κι εγώ στο κόμμα των αναποφάσιστων και, οσονούπω, να περάσω με κάνα κουτι γλυκά από το γείτονα να γνωριστούμε καλύτερα (τι στο καλό μια πόρτα είμαστε). Τι λέτε κι εσείς;

με κάνα κουτι γλυκά από το γείτονα να γνωριστούμε καλύτερα (τι στο καλό μια πόρτα είμαστε). Τι λέτε κι εσείς;

καλως ηλθες

προσεξε μονο μην αυτα τα γλυκα να μην ειναι και τοσο γλυκα διοτι μπορει να σου ελαφρυνουν την τσεπη κατα 2-3 χιλιαδες ευρω -bye-

μην πας καθολου στον γειτονα και να σκεφτεσαι οτι το κουτι αυτο το πηρε απο τα σκουπιδια για να το εχει για τιποτα μεταφορες..οπως αποδειχτηκε προσφατως σε αλλο νημα τα πραγματα ειναι ετσι οπως εμεις νομιζουμε οτι ειναι..οποτε εσυ θα ειναι ευτυχισμενος με την 32αρα και αυτο εχει σημασια
αγνοια=ευτυχια:sleep:

όλο για το πόσο μεγάλη σημασία έχει το μέγεθος λέμε εδώ μέσα κ βλέπω τίποτα γυναίκες να ανοίγουν κανά thread για μεγέθη άλλου είδους ....

χουχουχουχουχουχου......

χαρά μου να μιλάω μετάξυ σας για το καλύτερο άθλημα ever....

την αγορά μιας τηλεόρασης....

Απάντηση: Re: Κάτι κουφό που μου συνέβη σήμερα.

μαλακία είπα ?????? :damnyou:

Το forum είναι χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα τους οπαδούς των plasma και τους οπαδούς των lcd.
Οταν τελικά καταλήξεις σε κάποιο στρατόπεδο θα δεις ένα νήμα που θα προτείνει powerbuy για το καλλίτερο μοντέλο.
Θα μαζευτείτε πολλοί αλλά όταν τελικά είσαστε έτοιμοι για αγορά θα διαπιστώσετε οτι το εν λόγω μοντέλο καταργήθηκε.
Θα αρχίσει λοιπών ένας νέος κύκλος ψαξίματος άλλα τα στρατόπεδα πλέων θα είναι παραπάνω γιατί θα υπάρχουν στο εμπόριο νέες τεχνολογίες.
Ετσι περνώντας τα χρόνια θα ανακαλύψεις οτι δεν χρειάζεσαι πλέων τηλεόραση γιατί λόγω ηλικίας δεν βλέπεις καλά και χρειάζεσαι προβολέα.
Ναι αλλά τι τεχνολογίας θα είναι ο προβολέας;
Θα αρχίσει λοιπών ενας νέος κύκλος ψαξίματος με τα παιδιά των ειδικών του forum για τον προβολέα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ 14αρα ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ρε δεν πάτε καλά

άντε βάλτε κάτω τα λεφτά που έχετε στις τσέπες σας δείτε τι σας παίρνει και τι υποχρεώσεις έχετε ως προς στον εαυτό σας και τους γύρω σας και μετά μπείτε στο μαγαζί που εμπιστεύεστε και διαλεξτε αυτήν που γουστάρετε και αυτήν που μπορείτε....απλά τηλεόραση είναι

και αν θες να ξέρεις και οι PLASMA K LCD μια χαρά είναι αλλά οι σημερινές plasma στα 1000 με 2500 έχουν γίνει γαμάτες !!!!

50άρα με 1999 ???? και VIERA 2 ??? TI ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΤΕΕΕΕ?????

Re: Απάντηση: Re: Κάτι κουφό που μου συνέβη σήμερα.

Το forum είναι χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα τους οπαδούς των plasma και τους οπαδούς των lcd.
Οταν τελικά καταλήξεις σε κάποιο στρατόπεδο θα δεις ένα νήμα που θα προτείνει powerbuy για το καλλίτερο μοντέλο.
Θα μαζευτείτε πολλοί αλλά όταν τελικά είσαστε έτοιμοι για αγορά θα διαπιστώσετε οτι το εν λόγω μοντέλο καταργήθηκε.
Θα αρχίσει λοιπών ένας νέος κύκλος ψαξίματος άλλα τα στρατόπεδα πλέων θα είναι παραπάνω γιατί θα υπάρχουν στο εμπόριο νέες τεχνολογίες.
Ετσι περνώντας τα χρόνια θα ανακαλύψεις οτι δεν χρειάζεσαι πλέων τηλεόραση γιατί λόγω ηλικίας δεν βλέπεις καλά και χρειάζεσαι προβολέα.
Ναι αλλά τι τεχνολογίας θα είναι ο προβολέας;
Θα αρχίσει λοιπών ενας νέος κύκλος ψαξίματος με τα παιδιά των ειδικών του forum για τον προβολέα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ 14αρα ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Διάβασε αυτό για να πάρεις σωστές βάσεις για αρχή

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14874

Εννοείται οτι TV=Plasma :award:

Πωλείται κούτα (κουτάρα) από Pioneer 508LX ... Πληροφορίες εντός :flipout::flipout:

Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι και τις κοιταζα. Η 32αρα αποκλείεται ειναι μικρή. Το αποφάσισα θα παρω 37άρα.
Ή 40άρα.