Γειά χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα καθώς αυτό είναι το πρώτο μου post. Σε λίγο καιρό θα μετακομίσω σε δικό μου σπίτι και αποφάσισα κι εγώ να περάσω στον κόσμο των flat panel TVs και αφού ανακάλυψα το forum έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Τα οικονομικά περιορισμένα και η απόφαση δύσκολη (ξέρετε, μια φτηνή 37άρα ή, έλα μωρε και η 32αρα καλή είναι, μην τα θέλουμε όλα δικά μας, βλέπω κι από δω, ισως τα Χριστούγεννα βγει καμμιά καλή προσφορά :blush: κλπ ). Εκεί λοιπόν που είχα πάει σήμερα το απόγευμα στο νέο σπιτι να κάνω κάτι βαψίματα και κάτι μερεμέτια, βγαίνω στο μπαλκόνι να καπνίσω όπου την προσοχή μου τραβάει ένα χαρτοκούτι στο διπλανό μπαλκόνι. Μια Philips Cineos 47άρα :Banane0:. Ωιμε ατιμη κοινωνία που αλλους τους ανεβάζεις κι αλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα
.
Σκέφτομαι λοιπόν μέχρι να έρθει ο καιρος να στολίσω το δέντρο, να γραφτώ κι εγώ στο κόμμα των αναποφάσιστων και, οσονούπω, να περάσω με κάνα κουτι γλυκά από το γείτονα να γνωριστούμε καλύτερα (τι στο καλό μια πόρτα είμαστε). Τι λέτε κι εσείς;

Σκέφτομαι λοιπόν μέχρι να έρθει ο καιρος να στολίσω το δέντρο, να γραφτώ κι εγώ στο κόμμα των αναποφάσιστων και, οσονούπω, να περάσω με κάνα κουτι γλυκά από το γείτονα να γνωριστούμε καλύτερα (τι στο καλό μια πόρτα είμαστε). Τι λέτε κι εσείς;