Κάτι ωραίο κάτι όχι

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,400
Ελλαδα
.
ας γραψουμε

Στην γειτονια μας η καπου παραπερα
Κατι που αξιζει η Όχι
Κατι που μας αρεσε ιδιαιτερα η Όχι
Μια καφετερια η ένα φανοποιειο
Ένα κρεοπωλειο η καποιο μαγαζι ρουχων
Μια ταβερνα ενας κακος επαγγελματιας
Ωραιες παστες απαισιο ψωμι

Πχ εγω ανεβαινα την Καισαριανη προχθες
Σταματησα στο τελος του κεντρικου δρομου
προτου παρω την Αττικη ενας φουρνος αριστερα
πηρα μια τυροπιτα παρα πολύ ωραια μονο 0.50
πρεπει να είναι η ποιο φθηνη τυροπιτα της Αθηνας

Re: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

Σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο. 3 λεπτά περπάτημα απ'το σπίτι μου. Από τα καλύτερα που είχα δοκιμάσει ποτέ μου. Ποιοτικότατα κρέατα, εξαίρετο ψήσιμο, φαντασία στα υλικά, και ωραίο χύμα κρασί. Μονίμως έφευγα στουπί από κει, μια και δεν είχα να οδηγήσω. Φίλοι έρχονταν για πάρτη του από όλη την Αττική. Ζήσαμε εκεί μεγάλες στιγμές, Ολυμπιακού στο CL, Εθνικής, κλπ κλπ κλπ. Στη μέση του πουθενά, αλλά πάντα ΦΙΣΚΑ. (και ήταν και μπόλικο σε μέγεθος)

...δυστυχώς ο ιδιοκτήτης καβάλησε το καλάμι, αντί να κάνει μια έστω ελάχιστα συνετή διαχείριση της επιτυχίας του το'ριξε στα.... supercars, και το μαγαζί, αφού άλλαξε διευθύνσεις (και χάλασε), έκλεισε.

Ακόμα όμως είναι στις κουβέντες μας, μετά από χρόνια.

Last edited:

Πανερυθραϊκός. Το μοναδικό σουβλάκι που αξίζει σε ολάκερα τα Β.Π.

Paneruthra_kos__sml.jpg

Ένας φούρνος στο Κουκάκι!
Στη Ζίνη!!
Εξαιρετικός από κάθε άποψη!
Προϊόντα (δικά του άλλα και διαφόρων παραγώγων), υλικά (φτιάχνει και ψωμί με ζέα), ευγένεια, εξυπηρέτηση... Και έχει και ένα πιάνο μέσα το οποίο παίζει κανονικά!

Ένας "σελάς" μοτό στην Λ. Αμφιθέας.
Κάπως ιδιότροπος σαν τύπος αλλά αν του δώσεις το ελεύθερο να κάνει τη δουλειά του, δεν πας να το παίξεις γνώστης και δεν τον πιέσεις χρονικά, φτιάχνει καλλιτεχνήματα!! Σχεδόν πάντα πιο γρήγορα από ότι σου λέει. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα και σε φίλο που έστειλα!

Ο φούρνος στη πλατεία Τσαλδάρη στη Νέα Ιωνία.
Πραγματικό ψωμί!
Και όταν έμαθα (από τον σύλλογο) ότι δίνει δωρεάν κάθε μέρα μία κούτα κουλούρια στο απέναντι σχολείο για να μη μένουν νηστικά τα παιδιά, σταμάτησα να σκέφτομαι να αγοράσω από αλλού.

Το πρωινό μου καφεδάκι από την πλατεία της Ραφήνας. Έτσι για να ξεκινήσει ωραία η μέρα.....

Ο φούρνος του Τσικνάκη στην Εθνική Οδό Μοιρών-Τυμπακίου..Απίστευτα γλυκά και αρτοσκευάσματα που σέβονται τον πελάτη και την παράδοση.Αν σας αρέσει το παξιμάδι και πετύχετε το δικό του σε sm αγοράστε άφοβα.Ναι,τροφοδοτεί και Αθήνα,εξάγει κιόλας!

Τα Σουβλακια aka στη Λιλα στο Ν. Ψυχικο. Πολλα χρονια ποιοτητα.
Το μαγαζακι της Ισιδωρας στο Χαλανδρι. Απιστευτος portioli καφες ειτε espresso ειτε cappuccino, απιστευτα σαντουιτς.

Τα Σουβλακια aka στη Λιλα στο Ν. Ψυχικο. Πολλα χρονια ποιοτητα.
Το μαγαζακι της Ισιδωρας στο Χαλανδρι. Απιστευτος portioli καφες ειτε espresso ειτε cappuccino, απιστευτα σαντουιτς.

Πλιζ γκιβ μορ ινφο.
Δεχόμεθα και ΠΜ.

:grinning-smiley-043

Εγώ έχω να προτείνω την δημιουργία μιας επιτροπής "διαπίστωσης" (δηλώνω υποψηφιότητα για μέλος), για το αν οι προτεινόμενες ταβέρνες/σουβλατζίδικα κλπ είναι πράγματι καλά... τα μέλη της επιτροπής πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να κάνουν αυτοψία των μαγαζιών, δεν θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός μελών στην επιτροπή...

:flipout:

Απάντηση: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

Για πολύ καλό σουβλάκι.

http://www.enty.gr/menu.htm

Τα καλύτερα Μιlleufeuilles.

http://www.despina.gr/main.html

Ψαρικά-ψαρόσουπα με θέα τον Σαρωνικό.

Πανόραμα - Ηρακλείου 18-20 Λόφος Προφήτη Ηλία Πειραιάς.

Φούρνος με πολύ καλό ψωμί,σάντουιτς,πίττες,γλυκά. Ok!Bread-Μαρίνα Ζέας Πειραιάς.

http://www.vrisko.gr/details/46dd32da75d41f4f71322b3c2c6j7c05

Last edited:

Ένας "σελάς" μοτό στην Λ. Αμφιθέας.
Κάπως ιδιότροπος σαν τύπος αλλά αν του δώσεις το ελεύθερο να κάνει τη δουλειά του, δεν πας να το παίξεις γνώστης και δεν τον πιέσεις χρονικά, φτιάχνει καλλιτεχνήματα!! Σχεδόν πάντα πιο γρήγορα από ότι σου λέει. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα και σε φίλο που έστειλα!

Σταθερή ποιότητα εδώ και χρόνια, κορυφαίος επαγγελματίας.

Σατωμβριάνδου - Σουβλάκι Λευτέρης ο Πολίτης από το 1951

http://www.gourmed.gr/satomvriandoy-soyvlaki-leyteris-o-politis-apo-1951
souvlaki_o_lefteris_2_0.jpg

Ντεκαντάνς κατάσταση ανάμεσα σε πόρνες τραβέλια παλαβούς πρεζάκια ,, και ένα απο τα καλλύτερα Πολίτικα σουβλάκια EVER ! :music-smiley-005:

Έχθές βρέθηκα και Ομόνοια και Πειραία , 3 απο τον Λευτέρη για γέυμα , και 3 το βράδι απο τον Εντι ,,

λές να μαι έγκυος ?

Καιρό έχω να πάω στο 24ωρο παιδιά στη Συγγρού. Δουλέυει ακόμα? Οι μεταμεσονύχτιες σούπες βάλσαμο, αν έχεις πιεί κι όλας...

Ο φούρνος του Τσικνάκη στην Εθνική Οδό Μοιρών-Τυμπακίου..Απίστευτα γλυκά και αρτοσκευάσματα που σέβονται τον πελάτη και την παράδοση.Αν σας αρέσει το παξιμάδι και πετύχετε το δικό του σε sm αγοράστε άφοβα.Ναι,τροφοδοτεί και Αθήνα,εξάγει κιόλας!

Ημουν σε μια φωτογραφικη ομαδα 2 χρονια πριν με θεμα το ψωμι,και ειχαμε κανει επισκεψη και στο εργαστηριο απο κατω...ωραια πραματα οντως. :-)