Κάτι ωραίο κάτι όχι

Re: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

Τον τροφοτουρισμό τον ξέρεις?
1000 χιλιόμετρα ταξίδι κι εκείνο που μένει είναι το λουκάνικο...

Όντως.
Ισχύει και για τον σεξοτουρισμό που κάνουν κάτι Αγγλίδες, Γερμανίδες κλπ...

μιας και ο λογος για λουκανικα

η καντινα στην πειραιως
αλλη μια στην τατοιου (νεα ερυθραια)

και σουβλακι μεριδα (τωρα τελευταια το γυρισε και τυλικτο) , με σαλτσα out of this world , στην (εγω την ελεγα ανεκαθεν ρωσσα) αλλα την ξερουν και ως κοσμιδη και στο internet που την εψαξα τωρα ως ροδοπολις

πηγαινωντας προς κερατσινι σε μια καθετη της αναπαυσεως την ανδριανου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

θεος ο Κωστας (αν και εχω καιρο να περασω)

, προσοχη στις πρασινες πιπεριες που βαζει

Τις πιπεριες στις βαζει μονο αν του το ζητησεις.Εγω παλι δεν μπορω χωρις αυτες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

Τις πιπεριες στις βαζει μονο αν του το ζητησεις.Εγω παλι δεν μπορω χωρις αυτες...

Κοιτά καιρό που διάλεξα να το ρίξω στη διατροφή ... Καταραμένα τριγλυκερίδια

Για πείτε ρε σεις οι μηχανόβιοι. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος-διαδικασία βαφής (αλλαγής χρώματος) τρίμπρατσης ζάντας κράμματος?
Ξέρετε κανέναν βαφέα να κάνει σωστά τη δουλειά, σαν μαμίσια? Όχι να πάω να μοντάρω λάστιχο μετά και να φεύγουν φλίδες...

Πόσο λέτε να κοστίζει πάνω κάτω?

Εγώ είχα κάνει ηλεκτροστατική στον Πέττα στην Εθνική αλλά δεν θα τον πρότεινα...
Κάπου εκεί παραδίπλα στον Πέττα (λίγο πάνω/λίγο κάτω) όμως μου είπανε πρόσφατα για τζιμάνι μάστορα-βαφέα αλλά δεν μπορώ για κανένα λόγο να θυμηθώ όνομα ρε γμτ... :furious3:

Βασικά ξέρω το ΙΡΙΔΙΟ, όπου έχω βάψει ρεζερβουάρ και βγήκε άψογο.
Αλλά η ζάντα είναι άλλη ιστορία κι έχω δει βαφές διάφορων μαστόρων να μην αντέχουν στο χρόνο.
Λες και τις τρίβουν λίγο με κανα χαρτάκι και μετά πέρασμα με πιστόλι... τι να πω;
Ίσως το ιρίδιο να είναι εξίσου καλό και για ζάντες (λέει και για αμμοβολή στο site του) αλλά και οικονομικό δεν το λες.
Βασικά θέλω να ξέρω τι να ζητήσω και αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι εγγυημένα...

Βασικά ξέρω το ΙΡΙΔΙΟ, όπου έχω βάψει ρεζερβουάρ και βγήκε άψογο.
Αλλά η ζάντα είναι άλλη ιστορία κι έχω δει βαφές διάφορων μαστόρων να μην αντέχουν στο χρόνο.
Λες και τις τρίβουν λίγο με κανα χαρτάκι και μετά πέρασμα με πιστόλι... τι να πω;
Ίσως το ιρίδιο να είναι εξίσου καλό και για ζάντες (λέει και για αμμοβολή στο site του) αλλά και οικονομικό δεν το λες.
Βασικά θέλω να ξέρω τι να ζητήσω και αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι εγγυημένα...

Το νού σου:

1. ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ. Τίποτα άλλο.
2. Θα ξεζαντώσεις ΕΣΥ και θα τους τις πάς στο χέρι.
3. Να προσέξουν πάρα πολύ καλά τα ρουλεμάν και τις φωλιές τους. (Μην στα καταστρέψουν και θές και ρουλεμάν μετά.)

Θα προσπαθήσω να μάθω τον "καλό" δίπλα στον Πέττα...

Σε λίγο θα μας πείς και για το προφιτερόλ του Ανδριά!!!! :flipout: