Κάτι soft...

Δεν ξέρω εάν είναι τέτοια παγίδα που λες, πάντως το Elephants το έχω κατεβάσει κάμποσες φορές μονοκοπανιά... πολύ καλό άλμπουμ. Και το πρώτο, ακόμη και το εντελώς αντίθετο δεύτερο μέρος του. Elephants, Little Life, Sunday Afternoon, Over and Over.... τραγουδάρες. Και δεν έχω αυτό που λες για να παγιδευτώ! Βρε λες να ψαχτώ? :p

Δεν ξέρω εάν είναι τέτοια παγίδα που λες, πάντως το Elephants το έχω κατεβάσει κάμποσες φορές μονοκοπανιά... πολύ καλό άλμπουμ. Και το πρώτο, ακόμη και το εντελώς αντίθετο δεύτερο μέρος του. Elephants, Little Life, Sunday Afternoon, Over and Over.... τραγουδάρες. Και δεν έχω αυτό που λες για να παγιδευτώ! Βρε λες να ψαχτώ? :p

Το sunday afternoon ειδικά είναι ένα....απόγευμα από μόνο του:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Κάτι soft...

Καμμιά 10αριά άντρες , ίσως και παραπάνω , έγραψαν σ' αυτό το θρεντ και απ' όσο καταλαβαίνω συμφωνούν ότι η Yamagata είναι Μ.Π ή P.t.

Καμμιά γυναίκα θα γράψει να μας πεί να πιάστηκε ; Διότι η μικρή μου εμπειρία από δυο κυρίες τις οποίες υπέβαλα σε διακριτική ακρόαση του δίσκου , μάλλον έδειξαν να κουράζονται ( Αβυσσος η ψυχη τους :flipout::flipout: )

Περίεργο Ντοκ...Τα δικά μου πειράματα είχαν άκρως θετικά αποτελέσματα. Δις μάλιστα.

Re: Απάντηση: Κάτι soft...

Ισως σε εμένα να φταίει το ότι έλειπε ο τελικός σκοπός .

είναι ο λόγος που δεν πάω σε πάρτι τα τελευταία 20 χρόνια: η πεμπτουσία του πάρτι, όπως τη θυμάμαι εγώ, ήταν το φλέρτ.
ε μην τα ξευτιλίσουμε και όλα... :D :rolleyes:

Αν δεν έχεις σκοπό τί τα ξεκινάς??
Αυτά ειναι γιά τον Busoni,τον Back Door...-bye-

καί τον μανωλάκο φυσικά,αλλά αυτός δέν έχει ανάγκη απο ´ελεφάντινα´βοηθήματα...:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάτι soft...

:idea:
Προσχηματικά:
Ο χρόνος περνά γρήγορα και ήσυχα μέσα σε αυτό που σκαρφιζόμαστε. Τόσο μεγάλη η αξία που του δίνουμε που ξεθωριάζει σύντομα οτιδήποτε άλλο. Θα παίνευα τον εαυτό μου αν έλεγα πως είναι τρέλα, μα μόνο Ιδρυματισμός είναι.
Μία σχεδία στο κενό που πάνω της ένοιωθα σημαντικός. Χτίζεις μια εικονική ζωή και αυτή σου παίρνει κάθε άλλη αξία, συνηθίζεις μέχρι εξάρτησης από αυτήν.
Ζούμε ακόμη στην ίδια στέγη, στην φυλακή της στιγμής όπου ήμασταν τρείς. Εσύ, ο Α και γώ.
Τα λάθη μου τα πλήρωσα με το παραπάνω και νομίζω πως δικαιούμαι να μείνω γιά λίγο ελεύθερος από το άπιαστο όνειρο. Ίσα-ίσα γιά να σου γράψω.
Σε φαντάζομαι να ταξιδεύεις με το αμάξι και βάζω τα γέλια. Η μπουμπού πέρασε ένα ποτάμι σκατά και βγήκε καθαρή. Η μπουμπού πορεύεται εν'ειρήνη. Καμιά φορά στενοχωριέμαι που η μπουμπού έφυγε, όμως κάποια πουλιά δεν κάνουν σε κλουβί. Τα φτερά τους είναι πολύ λαμπερά. Και όταν πετάμε ελεύθερα χαίρεσαι γιατί ήταν αμαρτία να μένουν κλειδωμένα. Μόνο που τώρα το κλουβί είναι άδειο. Μου λείπεις.
Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή, δεν τα βγάζω πέρα εδώ μέσα.
Συχνά γυράω στο μέρος που δεν φοβάμαι. Περπατώ στην παραλία και σηκώνω το βλέμμα στο Μακ.Παλλάς, εκεί που τα λέγαμε και έξω η καλοκαιρινή βροχή τα έδινε όλα. Μόνο η υπόσχεση να μείνω πάντα φίλος σου με κρατάει
-bye-

Υ.Γ
Back Door Man ευχαριστούμε γιά την υπέροχη παρουσίαση :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάτι soft...

.
Σε φαντάζομαι να ταξιδεύεις με το αμάξι και βάζω τα γέλια. Η μπουμπού πέρασε ένα ποτάμι σκατά και βγήκε καθαρή. Η μπουμπού πορεύεται εν'ειρήνη. Καμιά φορά στενοχωριέμαι που η μπουμπού έφυγε, όμως κάποια πουλιά δεν κάνουν σε κλουβί. Τα φτερά τους είναι πολύ λαμπερά. Και όταν πετάμε ελεύθερα χαίρεσαι γιατί ήταν αμαρτία να μένουν κλειδωμένα. Μόνο που τώρα το κλουβί είναι άδειο. Μου λείπεις.
Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή, δεν τα βγάζω πέρα εδώ μέσα.
Συχνά γυράω στο μέρος που δεν φοβάμαι. Περπατώ στην παραλία και σηκώνω το βλέμμα στο Μακ.Παλλάς, εκεί που τα λέγαμε και έξω η καλοκαιρινή βροχή τα έδινε όλα. Μόνο η υπόσχεση να μείνω πάντα φίλος σου με κρατάει
-bye-

Γειά σου ρε Μπιλ με τα ωραία σου. Εισαι αδελφός.
Μόνο που, άπαξ και περάσεις τον Ρουβίκωνα, η φιλία είναι ανέφικτη πιά.
Alea iacta est.
Είναι πολύ πιο βαθείς οι δεσμοί πιά.
Είσαι πια 'βαπτισμένος'. ;) :ernaehrung004:

Οι γκαραζιέριδες και τα ρετιρέ του υπογείου δεν χρίζουν υποστήριξης ηδύποτων.
Είχαν πέσει από νωρίς στο καζάνι του jack και πνίγηκε η ανασφάλειά τους.
Ούτε χρειάζεται για να βγούν να περπατήσουν όταν είναι φίσκα τα πεζοδρόμια από τοίχους από πιατίνια. Βολτάρουν και στο κενό, όπως ζωγραφίζει η ECM στο μαύρο επάνω. Αλίμονο, δεν είμαστε sic για να μας βάλετε και στο σαλόνι σας, αλλά και μείς στο κράσπεδο βολευόμαστε καλύτερα