Κάτω η εσωστρέφεια!!! Σύναξη Μουσικής Κατηγορίας

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,358
Αθήνα
Τι θα λέγατε, οι θαμώνες της Μουσικής Κατηγορίας, να θυμηθούμε κάτι από τα παλιά;
Να οργανώσουμε μια σύναξη όπου μεταξύ τυρού και αχλαδιού θα μιλήσουμε για μουσική;
Ρίχνω την ιδέα για Παρασκευή 7 Μαρτίου.
Η περιοχή και το μαγαζί όπου θα λάβει χώρα η σύναξη, είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Τι λέτε; Ας βολιδοσκοπήσουμε προθέσεις...

Είναι δυνατό το τέρας της εσωστρέφειας τελικά...
sad.gif

Μωρέ πρέπει να τα πιούμε όντως ... μας έχει φάει η εσωστρέφεια ...

...έπεα πτερόεντα...τέκνον Βρούτε...

Είναι δυνατό το τέρας της εσωστρέφειας τελικά...
sad.gif

...έπεα πτερόεντα...τέκνον Βρούτε...

Διονύση, συγχώρεσε με, δεν θα μπορούσες να με πετύχεις σε χειρότερη φάση .. ωστόσο, δηλώνω συμμετοχή, ελπίζοντας να αυξηθούν και οι επιθυμίες των λοιπών φίλων ... keep on rocking ...

Διονύση, συγχώρεσε με, δεν θα μπορούσες να με πετύχεις σε χειρότερη φάση .. ωστόσο, δηλώνω συμμετοχή, ελπίζοντας να αυξηθούν και οι επιθυμίες των λοιπών φίλων ... keep on rocking ...

Ξέρεις ότι σε αγαπάω και σε συγχωρώ, ευχόμενος, παράλληλα, η κακή φάση να βελτιωθεί ταχέως.

.
Μπραβο Διονυση
δωσε και στιγμα
μεσα !

προτεινω
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
στο γνωστο μερος Καρβουνιαρης

και μην αρχισετε
- καλα να περασετε αλλα δεν μπορω θα ειμαι στο Μιλανο

.

Απάντηση: Re: Κάτω η εσωστρέφεια!!! Σύναξη Μουσικής Κατηγορίας

αν εισαι σε ασχημη φαση ενας σοβαρος λογος να ερθεις

Πάλι μας νίκησε η εσωστρέφεια. Ας ελπίσουμε η επόμενη προσπάθεια, αν και όταν γίνει, να έχει καλύτερη τύχη
crossed_fingers.gif

Αν κανονίζαμε κατι για καποια αλλη μερα, λιγο πιο περα χρονικά, ωστε να κάνουμε ολοι τα κουμαντα μας ? Προσωπικα εχω πολυ ορεξη, απλα ο Σκαλκωτας εχει τον πρωτο λογο (αν το ηξερα θα ειχα κλεισει για την Πεμπτη βραδυ)

Ενδεικτικά ανέφερα την Παρασκευή 7 Μαρτίου. Ας πέσουν κι άλλες προτάσεις στο τραπέζι, κατά προτίμηση Παρασκευές.

Πάλι μας νίκησε η εσωστρέφεια. Ας ελπίσουμε η επόμενη προσπάθεια, αν και όταν γίνει, να έχει καλύτερη τύχη
crossed_fingers.gif

μην απογοητευεσαι
ηδη υπαρχουν 5 συμμετοχες
ο Σπυρος Α μολις ακυρωσε ταξιδι στο Μιλανο
και θα ειναι μαζι μας

Κώστας Γκαβάκος
Skakinen
stellios papa
Δημοκηδης
Σπυρος Α

Ενδεικτικά ανέφερα την Παρασκευή 7 Μαρτίου. Ας πέσουν κι άλλες προτάσεις στο τραπέζι, κατά προτίμηση Παρασκευές.

παρασκευή 11 Απριλίου. Λίγο μακριά μεν αλλά θα είμαι Αθήνα. Αν θέλετε και μπορείτε, είμαι μέσα

Κάνω ρελάνς. 29 Μάρτη εφ όσον υπάρξουν αρχιαιρεσίες !
Λιγότερο μακριά μεν πλην όμως πάλι μακρυά και θα είμαι εκεί...

παρασκευή 11 Απριλίου. Λίγο μακριά μεν αλλά θα είμαι Αθήνα. Αν θέλετε και μπορείτε, είμαι μέσα

Μεγκλα...:music-smiley-005:

Πολύ ευχαρίστως!!
Αν μπορούσατε να συντονιστείτε οι δυο σας, θα ήταν το καλύτερο.
Λοιπόν, τι λέμε οι εν Αθήναις;

Άσχετο: ο Γρηγόρης (grio) συνήθως είναι πολύ πρόθυμος για τέτοιες συνάξεις. Ξέρει κάποιος γιατί δεν έδωσε στίγμα;

Last edited: