Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Βγάζοντας εκτός τον astra 2C με 1 μέτρο είσαι ok.Θεσσαλονίκη μπορώ και τους τρεις με 1 πιάτο; Τι διάμετρο χρειάζομαι;
Βγάζοντας εκτός τον astra 2C με 1 μέτρο είσαι ok.Θεσσαλονίκη μπορώ και τους τρεις με 1 πιάτο; Τι διάμετρο χρειάζομαι;
Eπειδή έχω και εγώ τους δορυφόρους που λες(καθώς και τον Astra στις 23 και τον Eutelsat στις 16) στο πιάτο 1χ1,10 Edision(αν δεν κάνω λάθος), μπορείς να μου πεις τι ποιότητα σήματος πιάνεις στις 9 μοίρες?
Εμένα παίζει γύρω στο 30 με 50, ανάλογα την συχνότητα, αλλά πρόβλημα θέασης δεν υπάρχει.
Δεν παίζει ρόλο.Προσωπικά εμένα είναι διαφορετική εκδοχή από το επίσημο
Χάνοντας τον 2c χάνω τίποτα σημαντικό σε κανάλια;
Καλησπέρα σας,
νέος όπως θα δείτε στο forum αλλά και στο χόμπυ και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Με συγχωρείτε αν έχω κάνει λάθος θέματος, αλλα περί αυτών των δορυφόρων ενδιαφέρομαι κι εγω!
Διατηρώ τον ΟΤΕ μόνο του και θέλω σε ένα 90cm να βάλω astra & Hotbird. Η απορίες μου είναι: 1.Μπορεί να υποστηρίξει το 90cm και του τρείς?
2. Με ένα καλώδιο (προς το σπίτι), 1 Diseqc θα μπορέσω να βλέπω σε 2 διαφορετικούς αποκωδικοποιητές?
Εψαξα στα περισσότερα ή πιο σωστά, σε ορισμένα θέματα, αλλα δεν είχε ακριβώς αυτό που ψάχνω για να μπορέσω να διαφωτιστώ...
Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.