more peers
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καύση ξύλων και περιβαλλοντικές επιπτώσεις
δεν είμαι νομοθέτης ρε συ... και ευτυχώς δεν έχω πρόθεση να γίνω!
μπορεί να είναι κοτσάνα αυτό που λέω, αλλά με τη δική μου λογική μπορεί να έχει ελαφρυντικά ο άστεγος ο άνεργος ο ανύμπορος... όποιοςς δεν έχει όμως οικονομικό πρόβλημα ΟΧΙ.
Στη στενή και με πρόστιμο που θα πάει απευθείας στους αδυνάτους... αυτό λέω.
το τεχνικό μέρος είναι για να δώσω έμφαση, τίποτε άλλο... με κάποιο τρόπο πρέπει να ξεχωρίσουμε τουε κανίβαλους απο αυτούς που απο ανάγκη και μόνο καταφεύγουν σε αυτή τη λύση.
Τέλος διαφωνώ σε όλες τις διευθύνσεις... στη λογική όταν το έφτιαξε ήταν νόμιμο!!!
Μη με βάλεις να δώσω παραδείγματα με τα αυτοκίνητα κτλ...
Πρόοδος λέγεται... τα τζάκια είναι ακατάλληλα για λόγους υγείας σε πόλεις σαν την Αθήνα. Τόσο οι κλιματολογικές συνθήκες όσο και η πυκνοκατοίκηση τα καθιστούν ανθυγιεινά.
Να παρθούν μέτρα να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη και να τιμωρηθούν οσοι κανίβαλοι τη βρίσκουν με την θέα της δηλητηρίασης του συνανθρώπου τους, λέω.
Μη στέκιεσαι στις λεπτομέρειες ρε καρντάσι. Πες μας επί της ουσίας τι πιστεύεις ότι είναι σωστό και κάποιο τρόπο να το κάνουμε.
:ernaehrung004:
τι λες μωρε Νίκο?
υπάρχει και ένα πράγμα που το λένε σύνταγμα.
ολοι, λεει αυτό, είναι ίσοι.
Δηλαδή τζάκι να καίει και να "βρωμίζει" ναι στους έχοντες - δηλώνοντες 29999 και όχι στους 30000?
ναι στους 20000 και όχι στους 30000?
και στο κάτω κάτω ναι στους 1000 και όχι στους 30000?
τι λογική είναι αυτή να φορολογηθεί το τζάκι?
όταν το έφτιαξε κάποιος υπήρχε τέτοια απαγόρευση ή πρόβλεψη για μελλοντική απαγόρευση?
στο βυζάντιο υπήρχε καπνικός φόρος αλλά σήμαινε ότι όποιος καίει(θερμαίνεται) έχει χρήματα. Αρα φόρος. Υπήρχε και φόρος οδόντων.
Δηλαδή όπως ξυπνήσουμε?
Μας βλέπω για εμφύλιο σύντομα.
δεν είμαι νομοθέτης ρε συ... και ευτυχώς δεν έχω πρόθεση να γίνω!
μπορεί να είναι κοτσάνα αυτό που λέω, αλλά με τη δική μου λογική μπορεί να έχει ελαφρυντικά ο άστεγος ο άνεργος ο ανύμπορος... όποιοςς δεν έχει όμως οικονομικό πρόβλημα ΟΧΙ.
Στη στενή και με πρόστιμο που θα πάει απευθείας στους αδυνάτους... αυτό λέω.
το τεχνικό μέρος είναι για να δώσω έμφαση, τίποτε άλλο... με κάποιο τρόπο πρέπει να ξεχωρίσουμε τουε κανίβαλους απο αυτούς που απο ανάγκη και μόνο καταφεύγουν σε αυτή τη λύση.
Τέλος διαφωνώ σε όλες τις διευθύνσεις... στη λογική όταν το έφτιαξε ήταν νόμιμο!!!
Μη με βάλεις να δώσω παραδείγματα με τα αυτοκίνητα κτλ...
Πρόοδος λέγεται... τα τζάκια είναι ακατάλληλα για λόγους υγείας σε πόλεις σαν την Αθήνα. Τόσο οι κλιματολογικές συνθήκες όσο και η πυκνοκατοίκηση τα καθιστούν ανθυγιεινά.
Να παρθούν μέτρα να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη και να τιμωρηθούν οσοι κανίβαλοι τη βρίσκουν με την θέα της δηλητηρίασης του συνανθρώπου τους, λέω.
Μη στέκιεσαι στις λεπτομέρειες ρε καρντάσι. Πες μας επί της ουσίας τι πιστεύεις ότι είναι σωστό και κάποιο τρόπο να το κάνουμε.
:ernaehrung004: