νομίζω 0,15 μέ 0,2 ανάλογα από την κατηγορία κατανάλωσης
τα εχουμε ξαναπει: 0.19 ειναι και αυτη ειναι μια καλη τιμη αφετηριας εφ οσον θεωρηθει οτι θα χρησιμοποιηθει ηλεκτρισμος για θερμανση.Το εχω υπολογισει με ΦΠΑ και μπονους απο εμενα. Μπορει να ειναι πολυ, αλλα εστω οτι μπορει να ανεβει η τιμη υπο προυποθεσεις.
Αλλιως και σε μενα 0,0085 ειναι.
Κατα τα αλλα, στις περιοχες που εχει μεγαλες μοναδες η ΔΕΗ, οπως και σε αυτες με τα διυλιστηρια, ο μεσος ορος ζωης και τα ποσοστα εμφανισης ασθενειων ειναι απειρως χειροτερα, απο το γενικο μεσο ορο. Αυτο δεν ειναι τωρινο, και ειναι γνωστο οτι για να βρεις δουλεια στη Μοτορ Οιλ εβαζες βυσμα.
Επισης, επι του συνολου της ζητησης, η αυξηση λογω επιπλεον χρησης κλιματιστικων νομιζω οτι θα ηταν ενα μικρο ποσοστο.
Στα πολλα κρυα, το κλιματιστικο οντως βγαινει πρακτικα οφφ λογω συχνης αποψυξης, αλλα και παλι υπαρχουν αλλα ηλεκτρικα μεσα. Και οι ακραιες συνθηκες ενα μεγαλο κομματι της χωρας το ακουμπουν μια φορα τη δεκαετια, σιγουρα οχι φετος μεχρι τωρα, που πλακωσαν ολοι τα ξυλα στην Αθηνα και στην Κορινθο, που κατω απο 10 δεν εχει πεσει.
μαζι γραφουμε Θανασηλοιποοον με κουράζετε και θέλω να δω και breaking bad αλλά καθίστε να το κάνουμε να βεβαιωθούμε:
http://www.dei.gr/Default.aspx?id=31157&nt=18&lang=1 επίσημος υπολογισμός.
http://www.dei.gr/Documents2/ΤΙΜΟΛ 10 2012/Οικιακά - Χωρίς χρονοχρέωση 2012.pdf χρέωση
Εμεις με θέρμανση πάμε πάνω από 3000kwh το τετράμηνο.
άρα το κόστος είναι {[0,0915 (χρέωση ΔΕΗ)] + [0,00605+0,00046+0,0217+0,04488 (χρέωση δικτύου)]} * φπα 13% νομίζω = 0,1859867 αν και δεν είμαι σίγουρος μήπως το φπα πέφτει πάνω στη χρέωση ΔΕΗ και όχι και πάνω στη χρέωση δικτύου.
ας ρίξει και κανένας άλλος μια ματιά στον υπολογισμό γιατί τον έχουν μπλέξει αρκετά.
τα εχουμε ξαναπει: 0.19 ειναι και αυτη ειναι μια καλη τιμη αφετηριας εφ οσον θεωρηθει οτι θα χρησιμοποιηθει ηλεκτρισμος για θερμανση.
και με τις νεες τιμες θα παει 0.22 τουλαχιστον.
τσεκαρετε τους λογαριασμους σας
http://www.koutipandoras.gr/?p=30881
Αλλα πάντως λένε εδώ για τις ανακοινώσεις του ΚΕΛΠΝΟ,γνωστού αμαρτωλού ιδρύματος,που ακριβως ίδια στάση είχε και με τον ιό της γρίππης H1 N1.
Kαί το οποίο πρόσφατα μεσω της κυριας Κρεμαστινού διέδιδε αθλιότητες για τις λοιμώξεις στα νοσοκομεία,οτι και καλά δεν ευθύνονται οι ελλείψεις,αλλά αρκεί το ''πλύσιμο τών χεριών'',γιά να προφυλάσσει...................................
Με την διαφορα οτι στο χωριο σου τον απολαμβανες ενα Σαββατοκύριακο οχι ολο το χειμωνα. Επισης η ποιοτητα ξυλων που καιγονται στα χωρια ειναι σαφως καλυτερη... δεν καινε τις παλιες τους ντιβανοκασελες.
εμείς οχι αλλά αυτοί που μένουν μόνιμα στο χωριό ?
Από το σημερινό "Ποντίκι"...
δεν γίνεται να γυρνάς στο σπίτι και να κάθεσαι με το μπουφάν επειδή ο μαλέας χ υπουργός με το μισθό του των 8000 δεν τον αγγίζει η τιμή του πετρελαίου...(ΑΚΟΜΑ)
Η λογική της αντουανέτας δεν μπορεί να επιβληθεί.
Αν είναι τόσο βλάκες όλα τα μέτρα θα τους γυρίσουν πίσω και η τρόικα θα τους χορέψει στο ταψί κανονικά και αυτοί μετά ξανά εμάς μέχρι να φτάσουν τα πράγματα σε καταστάσεις αντουανέτας.
Δεν μπορεί ο άλλος ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του και να λέμε μμμ καίνε ξυλομπογιές. Στην Ινδία τον εργοστασιάρχη τον κάνανε κεμπάπ οι εργαζόμενοι. Ακόμα ψάχνουν να βρούν τα απομεινάρια του... Θα κάψει που λέει ο λόγος ακόμα και λάστιχα και παντόφλες και πλαστικά και ό,τι γουστάρει.
Αυτοί που το σπείρανε ας πρόσεχαν.
Και τα κωλοκάναλα που το αναδεικνύουν. Σιγά μην πάθει η τρέμη συνάχι και ερεθιστεί ο λαιμός της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.