KDL403000D ΤΕΛΟΣ!

Παντως η D3000 εχει τα μεγαλυτερα αυτοκολλητα απ'ολες δεν μπορω να πω... :flipout:

Απορω πως δε θαμπωθηκε η EISA. Aσχετοι, την βραβευσαν για το μονο για το οποιο δεν ειχε αυτοκολλητο!

σημερα πηγα σε ενα πλαισιο και πεσαν να με φανε μολις ειπα για την D3000 οτι ειναι η καλυτερη στα λεφτα της και αμεσως μου πρωτειναν καποιες samsung σαν καλυτερες..Θα μπορουσα να πω πως με πεισανε..και τωρα μαλλον τελος η D3000 για μενα..κριμα..

σημερα πηγα σε ενα πλαισιο και πεσαν να με φανε μολις ειπα για την D3000 οτι ειναι η καλυτερη στα λεφτα της και αμεσως μου πρωτειναν καποιες samsung σαν καλυτερες..Θα μπορουσα να πω πως με πεισανε..και τωρα μαλλον τελος η D3000 για μενα..κριμα..
και εσυ θα σε επειθες αν ησουν στη θεση τους ομως...

Αφου η Samsung δινει τις καλυτερες προμηθειες τι ηθελες να σου πουν?

Τι περίμενες να σου πουν ειδικά τώρα που η D3000 σταμάτησε να διατίθεται;
Ίσως να μην ήθελαν να σου δώσουν εκθεσιακό..ίσως να μην είχαν καν..Θα σε άφηναν να φύγεις να ψάξεις αλλού;

απλα εγω τους ειπα οτι θελω την 40D3000 επειδη ειναι η καλυτερη στα λεφτα της και για τα 100hz και 24p.Και μου ειπαν πως το 100hz ειναι της ταμπελας και πως δεν αποδιδει τοσο..και πως τα χρωματα-αναλυσεις ειναι καλυτερα στην samsung..

Ε, Εκείνοι θα γνωρίζουν καλύτερα! Φαντάζομαι οτι θα έχουν μετρήσει μέχρι και τα Hz! χαχαχα

Τεσπα, οι γνώμες είναι σαν τις κ...τρυπες! Όλοι έχουν κι απο μια!

Η μόνη τηλεόραση της κατηγορίας της που τα 100Hz δεν είναι μόνο για το ταμπελάκι και οι "ειδικοί" λένε το αντίθετο. Αυτά τα διαπίστωσαν από τα ειδικά test που έκαναν στο πίσω μέρος του καταστήματος.. Ελλαδάρα!
:fahne90:

Η 3500 Δεν θα έχει 100ΗZ (και δεν ειμαι σιγουρος αν θα υποστηριζει 24p) και επίσης, θα είναι FullHD, κάτι πολύ κακό για την χρήση της σαν τηλεόραση με τα Ελληνικά αναλογικά κανάλια , ειδικά σε μεγέθη από 40 ίντζες και άνω.... :BDBDG54:

Η 3500 Δεν θα έχει 100ΗZ (και δεν ειμαι σιγουρος αν θα υποστηριζει 24p) και επίσης, θα είναι FullHD, κάτι πολύ κακό για την χρήση της σαν τηλεόραση με τα Ελληνικά αναλογικά κανάλια , ειδικά σε μεγέθη από 40 ίντζες και άνω.... :BDBDG54:

Συμφωνα με το Zettavolt θα εχει και αυτη 24p οπως και οι W ,X επισης απο κει και κατω τα τρωει η μαρμαγκα.