και εσυ θα σε επειθες αν ησουν στη θεση τους ομως...σημερα πηγα σε ενα πλαισιο και πεσαν να με φανε μολις ειπα για την D3000 οτι ειναι η καλυτερη στα λεφτα της και αμεσως μου πρωτειναν καποιες samsung σαν καλυτερες..Θα μπορουσα να πω πως με πεισανε..και τωρα μαλλον τελος η D3000 για μενα..κριμα..
σημερα πηγα σε ενα πλαισιο και πεσαν να με φανε μολις ειπα για την D3000 οτι ειναι η καλυτερη στα λεφτα της και αμεσως μου πρωτειναν καποιες samsung σαν καλυτερες..Θα μπορουσα να πω πως με πεισανε..και τωρα μαλλον τελος η D3000 για μενα..κριμα..
σημερα πηγα σε ενα πλαισιο και πεσαν να με φανε μολις ειπα για την D3000 οτι ειναι η καλυτερη στα λεφτα της και αμεσως μου πρωτειναν καποιες samsung σαν καλυτερες..Θα μπορουσα να πω πως με πεισανε..και τωρα μαλλον τελος η D3000 για μενα..κριμα..
Η 3500 Δεν θα έχει 100ΗZ (και δεν ειμαι σιγουρος αν θα υποστηριζει 24p) και επίσης, θα είναι FullHD, κάτι πολύ κακό για την χρήση της σαν τηλεόραση με τα Ελληνικά αναλογικά κανάλια , ειδικά σε μεγέθη από 40 ίντζες και άνω.... :BDBDG54:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.