από το μικρό έφυγε τρέχονταςΕπειδη καπου το εχασα, στο μικρο δωματιο τα δοκιμασες;

από το μικρό έφυγε τρέχονταςΕπειδη καπου το εχασα, στο μικρο δωματιο τα δοκιμασες;
Λεωνίδα σε τι χώρο και με ποιά ηλεκτρονικά και ηχεία;;Τι να πω, εγώ εδώ για παράδειγμα με ένα SB-2000 Pro και εναλλακτικά ένα 3000 Micro σε σεταπ 2.1 και μάλιστα με ηχεία δαπέδου, άμα κάνεις και κλείσεις το sub, είναι σαν να σου έχουν πάρει τη μπουκιά από το στόμα.
Κλασικά δαπέδου με δυο εξιμισάρια και mid σε μικρή απόσταση. Ο χώρος δεν έχει σημασία, 110 τ.μ. είναι, αλλά συμβαίνει και σε χώρο των 80 τ.μ. και σε λίγο μικρότερο.Λεωνίδα σε τι χώρο και με ποιά ηλεκτρονικά και ηχεία;;
Τα δοκίμασα αλλά έχασαν από τα αποδυτήρια. Πολύ γυμνός χώρος, τετράγωνος, στριμόκ@λος, κλπ. Απελπίστηκα στο 5λεπτο και τα ξανακουβάλησα. Χωρίς sub εννοείται!Επειδη καπου το εχασα, στο μικρο δωματιο τα δοκιμασες;
Αν μιλάς για σινεμά, συμφωνώ. Σε μουσική δε νομίζω, εκτός πια αν μιλάμε για χοντρό ντάμπα-ντούμπα.Κλασικά δαπέδου με δυο εξιμισάρια και mid σε μικρή απόσταση. Ο χώρος δεν έχει σημασία, 110 τ.μ. είναι, αλλά συμβαίνει και σε χώρο των 80 τ.μ. και σε λίγο μικρότερο.
Ακόμα και τα Ultra Tower με τα δύο οκτάιντσα και δύο εξιμισάρια το καθένα, αν κάνεις πως ακούς εντυπωσιάζεσαι, αν βάλεις και τα δύο sub παθαίνεις σοκ, αν τα αφαιρέσεις σου μοιάζει σαν να έπαιζαν χειρότερα από πριν.
Ακόμα και cascaded να παίζει ένα σύστημα, δηλαδή μόνο με το low pass του sub, πάλι η διαφορά όταν βγει από τη μέση είναι μεγάλη. Μεγαλύτερη από πριν. Αμέσως αισθάνεσαι την έλλειψη.
Αν μιλάς για σινεμά, συμφωνώ. Σε μουσική δε νομίζω, εκτός πια αν μιλάμε για χοντρό ντάμπα-ντούμπα.
Λυπάμαι τους γείτονές σου...Για μουσική μιλάω, δεν βάζω σε 2.1 ταινία.
Στο κατάστημα εννοώ. Στο σπίτι δεν έχω ηχεία δαπέδου. Με ηχεία βάσης και sub είμαι (2).Λυπάμαι τους γείτονές σου...![]()
κάποιες CRT δεν αστειευόντουσαν στον ήχο..Ποσο γρηγορα ξεχασαμε τις crt![]()
μακάρι να μην ήταν εφικτή η ύπαρξη μικροσκοπικών ηχείων με sub, ηχομπάρες κλπ... σκουπίδια που παραπλανούν τον κόσμο που δεν ξέρει.
το μικρότερο ηχείο θα έπρεπε να έχει το μέγεθος ενός mission LX-3, άντε ενός klipsch synergy B2.
κάτω από κει οι νόμοι της φυσικής δεν παζαρεύουν.
φυσικά ξέρω ότι δεν ζω σε έναν ιδανικό και δίκαιο κόσμο και πάντα κάποιοι θα φτιάχνουν και θα πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.. άλλωστε αυτοί δημιουργούν "ανάγκες" στο "καταναλωτικό κοινό" που πριν ιδέα δεν είχε για τις ανάγκες αυτές.
ο χώρος δεν έχει σημασία βρε Λεωνίδα;;Κλασικά δαπέδου με δυο εξιμισάρια και mid σε μικρή απόσταση. Ο χώρος δεν έχει σημασία, 110 τ.μ. είναι, αλλά συμβαίνει και σε χώρο των 80 τ.μ. και σε λίγο μικρότερο.
Ακόμα και τα Ultra Tower με τα δύο οκτάιντσα και δύο εξιμισάρια το καθένα, αν κάνεις πως ακούς εντυπωσιάζεσαι, αν βάλεις και τα δύο sub παθαίνεις σοκ, αν τα αφαιρέσεις σου μοιάζει σαν να έπαιζαν χειρότερα από πριν.
Ακόμα και cascaded να παίζει ένα σύστημα, δηλαδή μόνο με το low pass του sub, πάλι η διαφορά όταν βγει από τη μέση είναι μεγάλη. Μεγαλύτερη από πριν. Αμέσως αισθάνεσαι την έλλειψη.
εδώ μάλιστα.Στο κατάστημα εννοώ. Στο σπίτι δεν έχω ηχεία δαπέδου. Με ηχεία βάσης και sub είμαι (2).
Έγραψα σε μικρή απόσταση ακρόασης. Εκεί ο χώρος δεν παίζει τόσο ρόλο. Φυσικά αν παίζουν τα ηχεία στη μια μεριά και εγώ πάω στην άλλη που η απόσταση ξεπερνά τα δέκα μέτρα, τότε ακούγεται σαν τρανζιστορακι.ο χώρος δεν έχει σημασία βρε Λεωνίδα;;
τα hifi ηχεία φτιάχνονται για δωμάτια με τοίχους όχι για γήπερα του μπάσκετ.
μάλλον έχουμε άλλη άποψη στο θέμα ακρόασης και χώρου. ας είναι.. μην ξεφύγουμε από το θέμα του τίτλου.Έγραψα σε μικρή απόσταση ακρόασης. Εκεί ο χώρος δεν παίζει τόσο ρόλο. Φυσικά αν παίζουν τα ηχεία στη μια μεριά και εγώ πάω στην άλλη που η απόσταση ξεπερνά τα δέκα μέτρα, τότε ακούγεται σαν τρανζιστορακι.
Όμως μιλάμε για κοντινή απόσταση.
Τις ίδιες απόψεις έχουμε πάνω κάτω. Γράφω κάτι πολύ ξεκάθαρο. Ότι όταν αφαιρέσεις κάτι, η έλλειψή του μοιάζει μεγαλύτερη απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Μέχρι να κάνεις reset στον εγκέφαλο και αν ακούσεις μετά από μερικές ώρες, δεν θα σου είναι τόσο μεγάλη η έλλειψη αυτή.μάλλον έχουμε άλλη άποψη στο θέμα ακρόασης και χώρου. ας είναι.. μην ξεφύγουμε από το θέμα του τίτλου.
Τεσπα, άντε να μου στείλουναν κέρδισα το sub που θα κάνουν κλήρωση σε όσους είδαν το webinarτο recording να βγει μια άκρη.![]()
Άντε, περιμένουμε, τώρα που έχω και ΣΚ για καμιά δοκιμή πριν ξαναμπούμε στη μαύρη τρύπα τη Δευτέρα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.