Haagenti
AVClub Fanatic
Ωραία, ξεκίνα τώρα να τα ανοίγεις προς τα έξω..Πέντε πόντους κάθε φορά..Μην φτάσεις πάλι στα 2,60 είναι υπερβολή.. Παίξε επίσης με την απόσταση από τους πίσω τοίχους ώστε να βρεις το ιδανικό σημείο για το μπάσο καθώς και για το βάθος σκηνής..Yes
Όντως τα έφερα στα 2 μέτρα και νομίζω ότι ακούγονται πιο συμπαγή, αν και νιώθω την εικόνα να χάνει λίγο σε συνέχεια, ίσως και να είναι ψευδαίσθηση. Δυστυχώς η θέση ακρόασης δε γίνεται ρεαλιστικά να αλλάξει λόγω του τζακιού στο πλάι (το οποίο σκοπεύω να δουλεύω καθημερινά όταν πιάσουν τα κρύα, γκάζι γαρ!)
Στο manual το μόνο που έδιναν σαν οδηγίες είναι το ισόπλευρο τρίγωνο και τίποτα άλλο, πέραν του να μη βάλεις τα δυο ηχεία σε απόσταση μεγαλύτερη των 8m (lol).
Βρες ένα ροκ κομμάτι που έχει ταμπούρο /μπότα στο ίδιο επίπεδο..Ένα πρόχειρο που μου έρχεται είναι το Back In Black των AC/DC..
Εκεί που σταματήσει να μπουμαρει η μπότα εκεί είναι και το ιδανικό σημείο από τον πίσω τοίχο..Κάπως έτσι το βρίσκω εγώ.
Μια παρατήρηση: Βλέπω ότι οι τοίχοι και γενικά ο χώρος είναι σχετικά άδειος οπότε να περιμένεις ίσως ένα reverb από τις ανακλάσεις.