KEF LS50 (Meta) Wireless II

Ρε παιδιά έμεινα %¥€%#%… Με το συμπάθειο πάντα… Όχι, δε διορθώθηκαν τα πάντα, αλλά ένα 80% για πλάκα…

View attachment 184433
Τώρα μάλιστα..
Κάνε άλλο ένα πείραμα τώρα...Βρες το παρακάτω...Αν σε καλύπτει αυτό που ακούς είσαι κομπλέ...Και άσε τις συχνότητες να κουρεύονται.. Γνώμη μου.
Αν νιώσεις ότι δεν ακολουθεί το σύστημα ή ότι μια συχνότητα που κουρεύεται υπερκαλύπτει την άλλη , τότε υπάρχει πρόβλημα.
Βαλτο να παίξει δυνατά όμως.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όχι βρε, εννοώ δεν είναι γραμμένο σε χαμηλή γραμμή.
Εγω κατάλαβα πως νόμιζες ότι το παίζουν στα πλήκτρα..
Anyway...Δεν ξερω αν τα ηχεία που πήρες είναι καινούργια ή demo αλλά εχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είναι σε περίοδο στρωσίματος και ότι σε λίγες μέρες θα δεις σημαντικές διαφορές (αν είναι καινούργια).

Εγω κατάλαβα πως νόμιζες ότι το παίζουν στα πλήκτρα..
Anyway...Δεν ξερω αν τα ηχεία που πήρες είναι καινούργια ή demo αλλά εχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είναι σε περίοδο στρωσίματος και ότι σε λίγες μέρες θα δεις σημαντικές διαφορές (αν είναι καινούργια).
από το κουτί της συσκευασίας δεν θα φαινόταν τι είναι;;

Μπορεί (5μμ), αλλά έχει και μια σύζυγο που δουλεύει remotely. Σε λιγάκι.
εδώ είναι 01:20 και ακούω σχεδόν ψιθυριστά.
ίσα ίσα να τσιμπάει το Alps και τα 2 κανάλια.. ούτε μπάσο ούτε πρίμα λείπουν, παρά όγκος.
αυτή η εφαρμογή λέει αλήθεια στις χαμηλές εντάσεις, αλλά μάλλον κλάνει το μικρόφωνο του κινητού όταν δώσεις λίγο ένταση..
τερματίζει στα 80db που μόνο δυνατά δεν το λες..

Attachments

• εικόνα_Viber_2021-08-25_01-25-58-317.jpg
    εικόνα_Viber_2021-08-25_01-25-58-317.jpg
    166.6 KB · Views: 22
off topic...Δουλεύω στις πωλήσεις από το '96 περίπου..Σε διάφορα πόστα...Κάποια στιγμή πριν από χρόνια είχα βρεθεί στην παλιά μου δουλειά (φωτογραφείο) για να δω τον παλιό μου εργοδότη με τον οποίο διατηρούμε φιλική σχέση.

Ήταν ένας κυριούλης στο μαγαζί και ο παλιός μου εργοδότης προσπαθούσε να του σπρώξει μια Hp compact μηχανή την οποία την είχε στη βιτρίνα κάτι χρόνια.

Κατευθείαν την ψυλλιάζομαι την δουλειά και περιμένω την ευκαιρία μου..

Σε κάποια φάση ο κυριούλης ρωτάει τον πρώην εργοδότη μου ,"μα καλά,hp..Δεν την έχω ακούσει αυτή την εταιρεία"..

Τότε πετάγομαι εγώ και του λέω:
"Μα καλά..Δεν ξέρετε την Hp; ΚΟΛΟΣΣΟΣ..".

Με το που ακούει ο κυριούλης το κολοσσός,γουρλώνει τα μάτια και μου λέει : Μα τι μου λέτε; (Νόμιζε ότι είμαι πελάτης).

Εννοείται του λέω..Φτιάχνει από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και printer,μέχρι φωτογραφικές μηχανές..

Στο καπάκι γυρνάει ο κυριούλης στον πρώην εργοδότη ο οποίος βολοδερνε κάπου στο βάθος και του λέει ότι θα την θα την πάρει..

Μόλις έφυγε ο ξήφτερας με πήρε αγκαλιά και μου λέει ,να σαι καλά με έσωσες..8 χρόνια την είχα στην βιτρίνα και δεν μπορούσα να την ξεφορτωθώ..

Τέλος off topic.

Ιάσωνα θα πάρεις αυτό που σε εκφράζει,όχι ότι εκφράζει εμάς.
Εγώ προσωπικά δεν ακούω καλά απ' το δεξί αυτί.. (true story)
Απλά κοίτα να εξαντλήσεις τα περιθώρια

Last edited:
Όπως έχετε καταλάβει είμαι σε φάση υπερβολικής απορρόφησης πληροφορίας, μαθαίνω, διαβάζω, βλέπω τι μου γράφετε. Επ ουδενί δεν πρόκειται να κρατήσω κάτι απλά επειδή διάβασα κολακευτικά reviews.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ασχολούμαι σοβαρά με HiFi (στην Αθήνα ξεκίνησα ουσιαστικά με σύστημα 5.1 άρα δε μετραει), οπότε είναι σοκ η όλη φάση. Διάβαζα επι χρόνια για soundstage και δεν το είχα βιώσει ποτέ. Ξενέρωσα στην αρχή με το ότι οι χροιές δεν ξυρίζουν όπως στα ακουστικά μου, αλλά σήμερα, στη σωστή απόσταση και σε πολύωρη ακρόαση, καταλαβαίνω πως αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα αλλά μειώνει την κόπωση, αυξάνει το βάθος σκηνής, και πολλά άλλα που δεν είχα υποψιαστεί ποτέ.

Είμαστε ακόμα στις 5 από τις 60 μέρες δοκιμής. Αλλά η διαφορά με τη νέα θέση ακρόασης ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό δοκίμασα αυτές τις 5 μέρες. Άρα ξεκινάμε από την αρχή σε νέα βάση.

Τώρα ακούω Carmina Burana (την ιστορική ηχογράφηση του Jochum του 1968) και όχι μόνο δε με ενοχλεί η παλαιότητα αλλά ανακαλύπτω νέα στοιχεία στην ενορχήστρωση μετά από 30 χρόνια που ακούω αυτό το έργο (από την ίδια)

Last edited:
Η σωστη αποσταση ακροασης και η τοποθετηση στον χωρο κανουν θαυματα. Και με ελαχιστο μπατζετ στηνεις διαμαντια. Αλλα....δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα!

Που να δεις στα 3.60 που ακούω εγώ!

Θα δοκιμάσω πιο κοντά να δω...
Είναι ΟΚ να ακούς στο 3.60 επειδή εσύ γουστάρεις αλλά σε τέτοιες αποστάσεις μην περιμένεις να ακούσεις μουσική by the book.
Χαμηλό δεν υπάρχει σε αυτή την απόσταση εκτός και αν βάλεις τεράστια ηχεία ή μεγάλα sub.
Συνεπώς μην μπερδεύεις το τι σου αρέσει με το σωστό.
Το σωστό σε αυτή την απόσταση θέλει πάρα πολλά dollars!!!

off topic...Δουλεύω στις πωλήσεις από το '96 περίπου..Σε διάφορα πόστα...Κάποια στιγμή πριν από χρόνια είχα βρεθεί στην παλιά μου δουλειά (φωτογραφείο) για να δω τον παλιό μου εργοδότη με τον οποίο διατηρούμε φιλική σχέση.

Ήταν ένας κυριούλης στο μαγαζί και ο παλιός μου εργοδότης προσπαθούσε να του σπρώξει μια Hp compact μηχανή την οποία την είχε στη βιτρίνα κάτι χρόνια.

Κατευθείαν την ψυλλιάζομαι την δουλειά και περιμένω την ευκαιρία μου..

Σε κάποια φάση ο κυριούλης ρωτάει τον πρώην εργοδότη μου ,"μα καλά,hp..Δεν την έχω ακούσει αυτή την εταιρεία"..

Τότε πετάγομαι εγώ και του λέω:
"Μα καλά..Δεν ξέρετε την Hp; ΚΟΛΟΣΣΟΣ..".

Με το που ακούει ο κυριούλης το κολοσσός,γουρλώνει τα μάτια και μου λέει : Μα τι μου λέτε; (Νόμιζε ότι είμαι πελάτης).

Εννοείται του λέω..Φτιάχνει από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και printer,μέχρι φωτογραφικές μηχανές..

Στο καπάκι γυρνάει ο κυριούλης στον πρώην εργοδότη ο οποίος βολοδερνε κάπου στο βάθος και του λέει ότι θα την θα την πάρει..

Μόλις έφυγε ο ξήφτερας με πήρε αγκαλιά και μου λέει ,να σαι καλά με έσωσες..8 χρόνια την είχα στην βιτρίνα και δεν μπορούσα να την ξεφορτωθώ..

Τέλος off topic.

Ιάσωνα θα πάρεις αυτό που σε εκφράζει,όχι ότι εκφράζει εμάς.
Εγώ προσωπικά δεν ακούω καλά απ' το δεξί αυτί.. (true story)
Απλά κοίτα να εξαντλήσεις τα περιθώρια
δεν είπες ψέματα για τον κολοσσό.
απλά δεν του είπες ότι το μοντέλο έχει λήξει...

να ήξερες πόσες φορές έχω "σπρώξει" με τον ίδιο τρόπο μηχανήματα σε μαγαζιά που απλά μπήκα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που ήθελα..
και πόσες φορές έχω "χαντακώσει" άλλα..

δεν είπες ψέματα για τον κολοσσό.
απλά δεν του είπες ότι το μοντέλο έχει λήξει...

να ήξερες πόσες φορές έχω "σπρώξει" με τον ίδιο τρόπο μηχανήματα σε μαγαζιά που απλά μπήκα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που ήθελα..
και πόσες φορές έχω "χαντακώσει" άλλα..
Εννοείται πως είναι κολοσσός...Σε όλα τα άλλα εκτός από τις μηχανές..Η συγκεκριμένη ήταν μπουρούχα. :)

Όπως έχετε καταλάβει είμαι σε φάση υπερβολικής απορρόφησης πληροφορίας, μαθαίνω, διαβάζω, βλέπω τι μου γράφετε. Επ ουδενί δεν πρόκειται να κρατήσω κάτι απλά επειδή διάβασα κολακευτικά reviews.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ασχολούμαι σοβαρά με HiFi (στην Αθήνα ξεκίνησα ουσιαστικά με σύστημα 5.1 άρα δε μετραει), οπότε είναι σοκ η όλη φάση. Διάβαζα επι χρόνια για soundstage και δεν το είχα βιώσει ποτέ. Ξενέρωσα στην αρχή με το ότι οι χροιές δεν ξυρίζουν όπως στα ακουστικά μου, αλλά σήμερα, στη σωστή απόσταση και σε πολύωρη ακρόαση, καταλαβαίνω πως αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα αλλά μειώνει την κόπωση, αυξάνει το βάθος σκηνής, και πολλά άλλα που δεν είχα υποψιαστεί ποτέ.

Είμαστε ακόμα στις 5 από τις 60 μέρες δοκιμής. Αλλά η διαφορά με τη νέα θέση ακρόασης ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό δοκίμασα αυτές τις 5 μέρες. Άρα ξεκινάμε από την αρχή σε νέα βάση.

Τώρα ακούω Carmina Burana (την ιστορική ηχογράφηση του Jochum του 1968) και όχι μόνο δε με ενοχλεί η παλαιότητα αλλά ανακαλύπτω νέα στοιχεία στην ενορχήστρωση μετά από 30 χρόνια που ακούω αυτό το έργο (από την ίδια)
Κάνε και την δοκιμή στον μικρότερο χώρο ... αν σου κάτσει, μπορεί στο σαλόνι να στήσεις τον jbl και όλα καλά ...

Κάνε και την δοκιμή στον μικρότερο χώρο ... αν σου κάτσει, μπορεί στο σαλόνι να στήσεις τον jbl και όλα καλά ...
Το'χω στο πρόγραμμα. Ο μικρότερος χώρος απλά είναι γενικότερα πιο γυμνός, και φοβάμαι ότι θα μπουκώσει. Θα δοκιμάσω σίγουρα.

Επίσης, ήθελα πολύ να κάνω μια δοκιμή και με το KEF c62. Αλλά είπαμε, ωραία τα return policies αλλά κάπου μπαίνει όριο με τα ανοίγματα, έστω κι αν είναι για 30 μέρες
Τώρα μάλιστα..
Κάνε άλλο ένα πείραμα τώρα...Βρες το παρακάτω...Αν σε καλύπτει αυτό που ακούς είσαι κομπλέ...Και άσε τις συχνότητες να κουρεύονται.. Γνώμη μου.
Αν νιώσεις ότι δεν ακολουθεί το σύστημα ή ότι μια συχνότητα που κουρεύεται υπερκαλύπτει την άλλη , τότε υπάρχει πρόβλημα.
Βαλτο να παίξει δυνατά όμως.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μπόμπα. Δεν ξέρω τι έπρεπε να ακούσω, αλλά δεν κατάφερα να βρω κανένα πρόβλημα.