Haagenti
AVClub Fanatic
Έτσι θα λες από εδώ και περα : Μπόμπα. Δεν ξέρω τι έπρεπε να ακούσω, αλλά δεν κατάφερα να βρω κανένα πρόβλημα.Μπόμπα. Δεν ξέρω τι έπρεπε να ακούσω, αλλά δεν κατάφερα να βρω κανένα πρόβλημα.
Με γειά.

Έτσι θα λες από εδώ και περα : Μπόμπα. Δεν ξέρω τι έπρεπε να ακούσω, αλλά δεν κατάφερα να βρω κανένα πρόβλημα.Μπόμπα. Δεν ξέρω τι έπρεπε να ακούσω, αλλά δεν κατάφερα να βρω κανένα πρόβλημα.
στάσου βρε!! στάσου!! τι "με γειά" του λες του ανθρώπου;;Έτσι θα λες από εδώ και περα : Μπόμπα. Δεν ξέρω τι έπρεπε να ακούσω, αλλά δεν κατάφερα να βρω κανένα πρόβλημα.
Με γειά.![]()
Ξέρω τι του λέω..Αν μπει στο τσατ του δικαναλου θα καταλάβει.στάσου βρε!! στάσου!! τι "με γειά" του λες του ανθρώπου;;
άσε να τα πάει πίσω να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.. κλασικό ηχείο δαπέδου 2,5-3 δρόμων ας πούμε.... με τον προενισχυτή του, τον τελικό του, ή τον 25κιλο ολοκληρωμένο του...
τι.. έτσι είναι οι μπόμπες;;![]()
Ενδιαφέρουσα θα ήταν μια δοκιμή με τα πλήκτρα στο συγκεκριμένο ηχείο. Ενδέχεται να έχει latency και να μην είναι λειτουργικό (consumerάδικο γαρ).
Ναι καταλαβαίνω καθώς μέχρι τώρα δεν είχες τη δυνατότητα αφού η μπάρα δεν είχε αναλογική είσοδο.Γιατί νομίζεις ότι ψήνομαι τόσο;![]()
στάσου βρε!! στάσου!! τι "με γειά" του λες του ανθρώπου;;
άσε να τα πάει πίσω να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.. κλασικό ηχείο δαπέδου 2,5-3 δρόμων ας πούμε.... με τον προενισχυτή του, τον τελικό του, ή τον 25κιλο ολοκληρωμένο του...
τι.. έτσι είναι οι μπόμπες;;![]()
Ξέρω τι του λέω..Αν μπει στο τσατ του δικαναλου θα καταλάβει.
Κι εδώ μέχρι τη μέρα που τα πήρα $2499 έκαναν... και την επόμενη εκτοξεύτηκαν στα $2799...Στην Ελλάδα τα ηχεία κοστίζουν 2600 ευρώ...
Μήπως στην Αμερική είναι παράλογα υψηλή η τιμή τους ( λόγω ευρωπαϊκής προέλευσης ?)
Εγώ αν ήμουν εκεί θα κοιτούσα κάτι από Tekton η Zu Audio..Στην Ελλάδα τα ηχεία κοστίζουν 2600 ευρώ...
Μήπως στην Αμερική είναι παράλογα υψηλή η τιμή τους ( λόγω ευρωπαϊκής προέλευσης ?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.