ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Supreme Member
- 19 June 2006
- 8,661
Συμφωνώ απόλυτα για Denon. Eίναι το δώρο των Γιαπωνέζων στους χομπίστες.
Ενδιαφέρουσες και οι Dynavector όπως λέει και ο ΚΟΨ.
Ενδιαφέρουσες και οι Dynavector όπως λέει και ο ΚΟΨ.
Η 103 απεχθάνεται βραχίονες μικρής μάζας.
Το πρώτο που παρατήρησα απ τις προδιαγραφές τις. Σαβούρωσα αλλά και πάλι δεν.
Το πρώτο που παρατήρησα απ τις προδιαγραφές τις. Σαβούρωσα αλλά και πάλι δεν.
103 με χίλια. Αυτήν έχω και 'γω και το CD το σκίζει. Δεν ξέρω τι λέει και η 301-ΙΙ που ανέφερε ο Έκτωρας, η οποία έρχεται λίγο ακριβότερα από την 103.
Την ιδια αποψη εχω και εγω με τον Μορφεα .
Η πλεον αδιαφορη κεφαλη που εχει περασει απο τα συστηματα μου, ειναι η 103.
Η 160 ειναι σαφως μουσικοτερη και ασυγκριτα πιο γεματη σε ολο το φασμα.
Αυτο που εγραψες Guybrush οσον αφορα το αθωρακιστο μοτερ του Rega και την αθωρακιστη κεφαλη δεν ισχυει.
Το θεμα βομβου στην περιπτωση αυτην προερχεται απο το ic και μονο,αν και τα δυο ic που χρησιμοποιεις εχουν μπλενταζ οχι βομβο δεν θα ακουσεις αλλα,θα ακους την αναπνοη σου.
Λες και τα μοτερ των πικαπ και οι κεφαλες ηταν θωρακισμενες πριν 20 χρονια,μην τρελαθουμε κιολας.
Βαλε σε ενα Rega μια Grado και συνδεσε το πικαπ με το phono stage και το phono stage με τον ενισχυτη με VDH-103,που σημειωτεον ειναι φθηνο καλωδιο και αν ακουσεις βομβο φωναξε με και μενα να τον ακουσω.
Benz Micro MC20E2.Τί[/quote
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η DENON 103...
Συμφωνώ απόλυτα με το ίδιο σετ που έχω θα ακούσω κάποιο θόρυβο προς το τέλος του δίσκου αλλά μόνον σε υψηλές εντάσεις,πίστεύω ότι είναι το καλλώδιο βραχίωνα μάλλον κακό για τον rega rb-300 και εχω διαβάσει περιπτώσεις ανακαλλωδίωσης του συγκεκριμένου βραχίονα με απίστευτες αλλαγές στον ήχο του, και πάω για αλλάγη ανακαλλωδίωση με Van den HullΤην ιδια αποψη εχω και εγω με τον Μορφεα .
Η πλεον αδιαφορη κεφαλη που εχει περασει απο τα συστηματα μου, ειναι η 103.
Η 160 ειναι σαφως μουσικοτερη και ασυγκριτα πιο γεματη σε ολο το φασμα.
Αυτο που εγραψες Guybrush οσον αφορα το αθωρακιστο μοτερ του Rega και την αθωρακιστη κεφαλη δεν ισχυει.
Το θεμα βομβου στην περιπτωση αυτην προερχεται απο το ic και μονο,αν και τα δυο ic που χρησιμοποιεις εχουν μπλενταζ οχι βομβο δεν θα ακουσεις αλλα,θα ακους την αναπνοη σου.
Λες και τα μοτερ των πικαπ και οι κεφαλες ηταν θωρακισμενες πριν 20 χρονια,μην τρελαθουμε κιολας.
Βαλε σε ενα Rega μια Grado και συνδεσε το πικαπ με το phono stage και το phono stage με τον ενισχυτη με VDH-103,που σημειωτεον ειναι φθηνο καλωδιο και αν ακουσεις βομβο φωναξε με και μενα να τον ακουσω.
Συμφωνώ απόλυτα με το ίδιο σετ που έχω θα ακούσω κάποιο θόρυβο προς το τέλος του δίσκου αλλά μόνον σε υψηλές εντάσεις,πίστεύω ότι είναι το καλλώδιο βραχίωνα μάλλον κακό για τον rega rb-300 και εχω διαβάσει περιπτώσεις ανακαλλωδίωσης του συγκεκριμένου βραχίονα με απίστευτες αλλαγές στον ήχο του, και πάω για αλλάγη ανακαλλωδίωση με Van den Hull
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.