- 17 June 2006
- 10,681
Δεν ήξερα που ακριβώς να βάλω το μήνυμα, αλλά νομίζω πως αυτή είναι η κατηγορία.
Το πρόβλημα απλό. Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία θέση ελεύθερη σε ένα ΚΑΦΑΟ και καμιά εταιρία δεν μπορεί να περάσει DSL γραμμή. Η λύση είναι ασύρματο δίκτυο, αλλά δυστυχώς το σήμα δεν είναι καλό (μέτριο ως χάλια θα το χαρακτήριζα αν δεν βγεις στο μπαλκόνι). Επίσης αλλαγή εταιρίας κινητής δεν μπορεί να γίνει για άλλους λόγους και επίσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ενισχυτής της vodafone.
H κατασκευή στην περιγραφή της πολύ απλή. Μια κεραία που να κουμπώνει στον CRC9 Connector που έχει πάνω το modem.
1. Έχει ακούσει κανείς ξανά αυτό το βύσμα? Θα μπορέσω να βρω να αγοράσω?
2. Κεραία δεν έχω φτιάξει ποτέ (εκτός από προεκτάσεις συρμάτινες
) θέλει και κάποιο κύκλωμα? Αν μπορέσετε να μου δώσετε κατευθύνσεις θα είμαι ευγνώμων. Σκεφτόμουν για κάτι στα 9 dB.
Και μια φωτογραφία
Το πρόβλημα απλό. Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία θέση ελεύθερη σε ένα ΚΑΦΑΟ και καμιά εταιρία δεν μπορεί να περάσει DSL γραμμή. Η λύση είναι ασύρματο δίκτυο, αλλά δυστυχώς το σήμα δεν είναι καλό (μέτριο ως χάλια θα το χαρακτήριζα αν δεν βγεις στο μπαλκόνι). Επίσης αλλαγή εταιρίας κινητής δεν μπορεί να γίνει για άλλους λόγους και επίσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ενισχυτής της vodafone.
H κατασκευή στην περιγραφή της πολύ απλή. Μια κεραία που να κουμπώνει στον CRC9 Connector που έχει πάνω το modem.
1. Έχει ακούσει κανείς ξανά αυτό το βύσμα? Θα μπορέσω να βρω να αγοράσω?
2. Κεραία δεν έχω φτιάξει ποτέ (εκτός από προεκτάσεις συρμάτινες

Και μια φωτογραφία