ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

τώρα μου κάνεις πλάκα σαφώς...είσαι τόσο σίγουρος οτι εσύ αντιλαμβάνεσαι την "ορθή" πραγματικότητα?

ποιους να προστατεύσεις? αυτούς που με το που σε βλέπουν και σου πετάνε μολότωφ και σε καίνε? ποιό δικαίωμα? να κλείνεις δρόμους? να καις πανάκριβα μηχανήματα και αυτοκίνητα? δεν πάμε καλα...

Καλά το ότι δεν πάμε καλά είναι σίγουρο....

Είδες κανέναν με μολότοφ???

Είδες κανέναν να βρίζει??(εκτός αν το "μαλάκα" το θεωρείς βρισιά)...

Είδες κανέναν να κάψει κανέναν??

Ποιο δικαίωμα?? Ρε πάτε καλά?? Ξέρετε τα δικαιώματα του πολίτη??

Ποιος θα τρελάνει ποιόν.....

Καλά το ότι δεν πάμε καλά είναι σίγουρο....

Είδες κανέναν με μολότοφ???

Είδες κανέναν να βρίζει??(εκτός αν το "μαλάκα" το θεωρείς βρισιά)...

Είδες κανέναν να κάψει κανέναν??

Ποιο δικαίωμα?? Ρε πάτε καλά?? Ξέρετε τα δικαιώματα του πολίτη??

Ποιος θα τρελάνει ποιόν.....

τι να σου πω, αν εσυ θες να μιλήσεις σε κάποιον άγνωστο, του λες "να σε ρωτήσω κάτι ρε μαλάκα" και σου φαίνεται μια φυσιολογική έκφραση, οκαυ, πάω πάσο!!

μολότωφ και αστυνομικούς να καίγονται έχω δεί σε πολλά άλλα video, αλλα να σου πω τι είδα σε αυτό:

1.άγνωστος να κατευθύνεται με μία κάμερα προς ομάδα αστυνομικών
2.πάει εκεί γαυγίζοντας και τους βρίζει
3.αφού είδε οτι δεν τον παίρνει, το βάζει στα πόδια φωνάζοντας "γιατί γιατί γιατί"

ποιο ξύλο και ποιόν ευαγγελισμό!!! μάλλον περί προπαγανδιστικού υλικού πρόκειται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Αλλα αντ''άλλων...

Σχολίασες μιάν απάντηση περί τής Μανδραβέλειας μπούρδας(δικαίωμά μου νά χαρακτηρίζω μπούρδα ένα κείμενο,οπως αντιστοιχως άλλα κι''εσύ) συνολικοποιώντας τά περί ''αυτού τού φορουμ μέ τούς αφορισμούς του'' πού τί νά κάνουμε τό ''συνήθισες'' ..

Αρα καμιά σχέση μέ την δική μου ορθότητα ή μή...

Ποιά ειναι η προβοκάτσια?? Τά γνωστά και τετριμένα περί ''αυτού τού φορουμ''....

Τι νά κάνουμε..??
Εδώ γράφονται καί απόψεις πού δέν θεωρούν όσους ψηφίζουν ,έστω και Ν.Δ. ως ''κομμουνιστές'' ούτε μονον αποψεις πού υμνούν τούς ''Νέους Παρθενώνες''....-bye--bye-

Καί επίσης γράφονται καί απόψεις πού ''δέν σέβονται τούς νόμους''.

Αν δεν σέβεστε τους Νόμους, σε μία πολιτεία... που θα τους εφάρμοζε, θα είχατε υποστεί και τις συνέπειες του Νόμου (αυτά περίπου λεει ο Μανδραβελης), όπως ακριβώς και εσείς εδώ, σαν διαχείριση μιάς μικρής πολιτείας, εφαρμόζετε αυστηρά τους κανονισμούς του φόρουμ και στέλνετε για ..."μπάνια" όσους θεωρείτε ότι τους παραβαίνουν ...(και γι αυτό μου κάνετε τις "συστάσεις" υποθέτω). Ο Μανδραβέλης, αν γνώριζε το φόρουμ, θα σας θαύμαζε (με βάση τα γραφόμενά του)!
Λοιπόν κι εγω στο μέλλον δεν θα σχολιάζω τίποτε συγκεκριμένα που δεν συμφωνώ, θα γράφω απο κάτω "μπουρδες" και θα καθαρίζω, χωρίς να σπάω και το κεφάλι μου για επιχειρήματα, ευχαριστώ για την ιδέα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Gree

Αν δεν σέβεστε τους Νόμους, σε μία πολιτεία... που θα τους εφάρμοζε, θα είχατε υποστεί και τις συνέπειες του Νόμου (αυτά περίπου λεει ο Μανδραβελης), όπως ακριβώς και εσείς εδώ, σαν διαχείριση μιάς μικρής πολιτείας, εφαρμόζετε αυστηρά τους κανονισμούς του φόρουμ και στέλνετε για ..."μπάνια" όσους θεωρείτε ότι τους παραβαίνουν ...(και γι αυτό μου κάνετε τις "συστάσεις" υποθέτω). Ο Μανδραβέλης, αν γνώριζε το φόρουμ, θα σας θαύμαζε (με βάση τα γραφόμενά του)!
Λοιπόν κι εγω στο μέλλον δεν θα σχολιάζω τίποτε συγκεκριμένα που δεν συμφωνώ, θα γράφω απο κάτω "μπουρδες" και θα καθαρίζω, χωρίς να σπάω και το κεφάλι μου για επιχειρήματα, ευχαριστώ για την ιδέα.

Δέν βαρέθηκες νά γράφεις ανυπόστατα πράγματα ??
Καμιά σύσταση δέν σού έγινε ,οπως πιθανώς θά ήθελες,γιά νά ''δικαιώσεις '' τίς θεωρίες σου περί ''αυτού εδώ τού φορουμ'' πού περιφέρεις, και καμιά υπόνοια δεν αφέθηκε περί ban.

Καί εν πάσει περιπτώσει οι ''γνωστές απόπειρες'' γιά νά συκοφαντηθεί τό φορουμ έχουν αποτύχει πολλάκις..και μάλιστα εμφατικά.-bye--bye-

Ας βρεθεί τουλάχιστον κάποιος άλλος πιό ''δόκιμος'' τρόπος πού νά πουλάει..Ο συγκεκριμένος δέν πουλά πλέον καθότι έχουμε ''εξοικειωθεί'' μέ δαύτον...Αλλως τε απεδείχθη περίτρανα ότι μέσω τής ''εξοικείωσης'' αυτής οχι μονον δέν χάσαμε ,αλλά κερδίσαμε σάν χώρος..................Λυπάμαι πού διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες καί τίς κατανοώ........................

Υ.Γ.

Η Απάντηση στήν ''μανδραβέλεια μπούρδα'' δεν ήταν ''μπούρδα''',αλλά ολόκληρο ποστ.

Υ.Γ.2

Υπομονή μέχρις νά ''αλλάξουν τά πράγματα''...:D:D:D

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Το bandwidth είναι δουλειά άλλων να τους νοιάζει αν σπαταλιέται και όχι δικιά σου.
Δεν με ενοχλεί να λες την άποψη σου, ίσα ίσα που σε σχέση με κάποιους άλλους έχεις το θάρρος και την παραδέχεσαι. Αλλά έχω κι εγώ το δικαίωμα να την κρίνω (άσχετα που αν την έκρινα όπως θέλω θα έτρωγα μπαν).

μάλιστα...θα μας έβριζες κιόλας που τολμήσαμε να γράψουμε την γνώμη μας... το ακούσαμε και αυτό σε αυτο το thread...

Βρε θα μας τρελάνεις δεν γίνονται αυτά εδώ.....αυτά είναι ουτοπίες....

παρά το γεγονός οτι η αναφορά σε αιολικά πάρκα μοιάζει οφτόπικ μόνο τέτοιο δεν είναι ...

όλες οι προηγμένες χώρες, μέχρι και η Κένυα επενδύουν σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας ..

εδώ κοιτάμε το πρόβλημα και δεν δίνουμε δεκάρα για τις αιτίες, ας φτιάξουν μονάδες καύσης σκουπιδιών και σύγχρονα προγράμματα ανακύκλωσης και ας αφήσουν τους κατοίκους της Κερατέας και της κάθε Κερατέας στην ησυχία τους ....

είπαμε όμως, εδώ η πράσινη ανάπτυξη φέρνει πιο πολύ σε πράσινα άλογα ....

*σε τέτοιες μονάδες θα μπορούσαν να απασχοληθούν εκτός του εργατικού δυναμικού (μείωση ανεργίας) μια πλειάδα σύγχρονων επιστημόνων που αυτή τη στιγμή πολύ φοβάμαι οτι πάνε στο εξωτερικό και δεν ξαναγυρνάνε, επίσης θα είχαμε φθηνή ενέργεια (ανακούφιση των νοικοκυριών) και άλλα πολλά .....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in

Δέν βαρέθηκες νά γράφεις ανυπόστατα πράγματα ??
Καμιά σύσταση δέν σού έγινε ,οπως πιθανώς θά ήθελες,γιά νά ''δικαιώσεις '' τίς θεωρίες σου περί ''αυτού εδώ τού φορουμ'' πού περιφέρεις, και καμιά υπόνοια δεν αφέθηκε περί ban.

Καί εν πάσει περιπτώσει οι ''γνωστές απόπειρες'' γιά νά συκοφαντηθεί τό φορουμ έχουν αποτύχει πολλάκις..και μάλιστα εμφατικά.-bye--bye-

Ας βρεθεί τουλάχιστον κάποιος άλλος πιό ''δόκιμος'' τρόπος πού νά πουλάει..Ο συγκεκριμένος δέν πουλά πλέον καθότι έχουμε ''εξοικειωθεί'' μέ δαύτον...Αλλως τε απεδείχθη περίτρανα ότι μέσω τής ''εξοικείωσης'' αυτής οχι μονον δέν χάσαμε ,αλλά κερδίσαμε σάν χώρος..................Λυπάμαι πού διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες καί τίς κατανοώ........................

Υ.Γ.

Η Απάντηση στήν ''μανδραβέλεια μπούρδα'' δεν ήταν ''μπούρδα''',αλλά ολόκληρο ποστ.

Υ.Γ.2

Υπομονή μέχρις νά ''αλλάξουν τά πράγματα''...:D:D:D

Συκοφάντηση του φόρουμ εκ των έσω ...δεν είναι συκοφάντηση! Εγω την βλέπω σαν απλή άποψη ή κριτική που θα έπρεπε να είναι αποδεκτή και να μην θίγεστε με το παραμικρό. Δεν υπάρχουν λοιπόν "γνωστές απόπειρες για να συκοφαντηθεί το φόρουμ", τουλάχιστον απο εμένα. Αν ήθελα να "συκοφαντήσω" το φόρουμ θα το έκανα έξω απο εδώ, αλλά τετοιο πράγμα δεν έκανα ούτε καν την εποχή που έφαγα το (απολύτως άδικο κατ εμέ) τριήμερο μπαν και λογικά ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος.
Την τελική παράγραφο (πριν τις υποσημειώσεις) δεν την καταλαβαίνω. Υπονοείτε ότι κάποιοι έχουν σχέδιο σαμποταρίσματος του φόρουμ εκ των έσω;
Τι ακριβώς εννοείτε;

ΥΓ ευρύτερη και πρός σοβαρή συζήτηση: Αν αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα και έρθει στην εξουσία μία "καλή και δημοκρατική αριστερά" θα δικαιούμαστε να παραβαίνουμε τους Νόμους που αυτή θα έχει θεσπίσει αν εμείς (κάποιοι απο εμάς) θεωρούμε ότι δεν είναι σωστοί;

τι να σου πω, αν εσυ θες να μιλήσεις σε κάποιον άγνωστο, του λες "να σε ρωτήσω κάτι ρε μαλάκα" και σου φαίνεται μια φυσιολογική έκφραση, οκαυ, πάω πάσο!!

μολότωφ και αστυνομικούς να καίγονται έχω δεί σε πολλά άλλα video, αλλα να σου πω τι είδα σε αυτό:

1.άγνωστος να κατευθύνεται με μία κάμερα προς ομάδα αστυνομικών
2.πάει εκεί γαυγίζοντας και τους βρίζει
3.αφού είδε οτι δεν τον παίρνει, το βάζει στα πόδια φωνάζοντας "γιατί γιατί γιατί"

ποιο ξύλο και ποιόν ευαγγελισμό!!! μάλλον περί προπαγανδιστικού υλικού πρόκειται.

Αν βρώ έναν άγνωστο που σπάει, ναι, μαλάκα θα τον φωνάξω....

1. Εσυ βλέπεις κάμερες, εγώ βλέπω κινητό, κάποιος κάτι "χάνει"...
2. Εσύ βλέπεις γαβγίσματα εγώ βλέπω αυτονόητες ερωτήσεις,(τι κάνετε, τι σπάτε, κλπ κλπ)
3. Πως να τον πάρει δηλαδή με 10 ντουλάπες να σε κυνηγούν με γκλοπ που θέλουν να στα βάλουν κάπου, 10 "άντρες"...

Καλά ναι εννοείται ότι μιλάμε για καθαρά προπαγανδιστικό υλικό, όπως γίνεται εδω και 4 μήνες άλλωστε.....

Last edited by a moderator:
παρά το γεγονός οτι η αναφορά σε αιολικά πάρκα μοιάζει οφτόπικ μόνο τέτοιο δεν είναι ...

όλες οι προηγμένες χώρες, μέχρι και η Κένυα επενδύουν σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας ..

εδώ κοιτάμε το πρόβλημα και δεν δίνουμε δεκάρα για τις αιτίες, ας φτιάξουν μονάδες καύσης σκουπιδιών και σύγχρονα προγράμματα ανακύκλωσης και ας αφήσουν τους κατοίκους της Κερατέας και της κάθε Κερατέας στην ησυχία τους ....

είπαμε όμως, εδώ η πράσινη ανάπτυξη φέρνει πιο πολύ σε πράσινα άλογα ....

*σε τέτοιες μονάδες θα μπορούσαν να απασχοληθούν εκτός του εργατικού δυναμικού (μείωση ανεργίας) μια πλειάδα σύγχρονων επιστημόνων που αυτή τη στιγμή πολύ φοβάμαι οτι πάνε στο εξωτερικό και δεν ξαναγυρνάνε, επίσης θα είχαμε φθηνή ενέργεια (ανακούφιση των νοικοκυριών) και άλλα πολλά .....

Εννοείται ότι μιλούσα ειρωνικά Dim....ε???

Εννοείται ότι μιλούσα ειρωνικά Dim....ε???

φυσικά,

απλά σε κουόταρα για να διευκρινίσω οτι το θέμα σκουπιδιών έχει λύση, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των εναλλακτικών πηγών ενέργειας ...

δυστυχώς κάτι τέτοιο απαιτεί, εκτός των άλλων, προγραμματισμό και διαφανείς διαδικασίες ....

φυσικά,

απλά σε κουόταρα για να διευκρινίσω οτι το θέμα σκουπιδιών έχει λύση, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των εναλλακτικών πηγών ενέργειας ...

δυστυχώς κάτι τέτοιο απαιτεί, εκτός των άλλων, προγραμματισμό και διαφανείς διαδικασίες ....

Οκ...!!!!

Πως δεν έχει λύση μωρέ.....με τους "εξυπνάκηδες" μόνο, λύση δεν υπάρχει...."εντος" εκτός και επι τα αυτά....που λένε...

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010

Συκοφάντηση του φόρουμ εκ των έσω ...δεν είναι συκοφάντηση! Εγω την βλέπω σαν απλή άποψη ή κριτική που θα έπρεπε να είναι αποδεκτή και να μην θίγεστε με το παραμικρό. Δεν υπάρχουν λοιπόν "γνωστές απόπειρες για να συκοφαντηθεί το φόρουμ", τουλάχιστον απο εμένα. Αν ήθελα να "συκοφαντήσω" το φόρουμ θα το έκανα έξω απο εδώ, αλλά τετοιο πράγμα δεν έκανα ούτε καν την εποχή που έφαγα το (απολύτως άδικο κατ εμέ) τριήμερο μπαν και λογικά ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος.
Την τελική παράγραφο (πριν τις υποσημειώσεις) δεν την καταλαβαίνω. Υπονοείτε ότι κάποιοι έχουν σχέδιο σαμποταρίσματος του φόρουμ εκ των έσω;
Τι ακριβώς εννοείτε;

ΥΓ ευρύτερη και πρός σοβαρή συζήτηση: Αν αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα και έρθει στην εξουσία μία "καλή και δημοκρατική αριστερά" θα δικαιούμαστε να παραβαίνουμε τους Νόμους που αυτή θα έχει θεσπίσει αν εμείς (κάποιοι απο εμάς) θεωρούμε ότι δεν είναι σωστοί;

Kαλά δέν έγινε και τίποτα μέ ένα ban τριών ημερών...Απορώ πώς τό θυμάσαι ακόμα..Πολλοί έχουμε περάσει από τέτοια κατάσταση καί δέν μάς έμεινε τέτοια στεναχώρια..Η ζωή προχωρά καί κανείς δέν έδειξε κάποια διάθεση νά τό συνεχίσει..

Τό φόρουμ δέν παθαίνει τίποτα απο κανενός είδους απόπειρα συκοφαντήσεως καί έξω απ´εδώ...Αλλως τε έχει τήν δικη του αυτόνομη πορεία πού οπως έχει αποδειχθεί και μάλιστα περίτρανα είναι και υπεράνω προσώπων(παρά τίς ''αγωνίες'' κάποιων),οπως άλλως τε συμβαίνει καί στην ζωή.

Γιά τίς λοιπες ερωτήσεις δέν υπονοώ τίποτα..Απλά εννοώ.Αλλως τε δέν είναι η πρώτη φορά πού αφήνονται αιχμές..

Στην ερώτηση τού Υ.Γ.,κατά την γνωμη μου πάντα,φυσικά και μιά αντιπολίτευση δικαιούται νά παραβαίνει τούς νόμους καί στην περίπτωση τής ''καλής και δημοκρατικής αριστεράς''...
Οι νόμοι δέν είναι θέσφατα,ούτε ουδέτερες καταστάσεις..
Αν λοιπόν μιά ''καλή καί δημοκρατική αριστερά'' καταλύσει ,οπως οι σημερινοί φασίστες κάθε έννοια συνταγματικών δικαιωμάτων ,ο κάθε πολίτης θάχει το δικαίωμα νά κάνει μέχρις και αντάρτικο .

Αν βέβαια η ''καλή και δημοκρατική αριστερά'' έχει κατορθώσει τήν ισονομία και τήν δίκαιη κατανομή εισοδημάτων και εμφανιστεί μιά ''καλή αντιπολίτευση'' πού θά επιθυμεί τήν επανόρθωση καθεστώτων εξαθλίωσης ,άν κατορθώσει η ''καλή αντιπολίτευση'' νά τήν ανατρέψει έχει καλώς...Αλλά σίγουρα θά βρεί μεγάλη αντίδραση...
Τώρα άν η ''καλή αντιπολίτευση'' φέρει και παρέα ,οπως έγινε στήν περίπτωση Αλιέντε (επί παραδείγματι) εκεί η αντίδραση θάναι ακόμα μεγαλύτερη καί μακάρι νά μήν επικρατήσει πάλι ο αντίστοιχος Πινοτσέτ.

Last edited:
Με τους κατοικους των Λιοσιων που τραβαν τα πανδεινα θα ασχοληθει κανεις ? Η επειδη δεν αντιστεκονται αστους να βρωμιζουν ?
Με τους εργαζομενους στην χωματερη (που θελουν να τους βγαλουν απο τα βαρεα και ανθυγιεινα !!! ) που απειλουνται καθημερινα απο τους ρακοσυλλεκτες Ρομά που εχουν βρει εκει μεροκαματο θα ασχοληθει κανεις ?

μα τι λες τώρα, εκεί δεν έχει επεισόδια, ΜΑΤ, ξύλο και εμπρησμούς...με τα Λιόσια θα ασχολούμαστε?

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΒΡΩΜΑΣ. ΤΙ ΘΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΠ???:laugh::laugh::laugh: