D I M __ Z
AVClub Fanatic
Καλα οι αλλοι γελανε αλλα οποιος εχει σκαψει βοθρο στο στρατο δεν γελαει καθολου με αυτο![]()
χτύπησα νεύρο ??? :ernaehrung004:
Καλα οι αλλοι γελανε αλλα οποιος εχει σκαψει βοθρο στο στρατο δεν γελαει καθολου με αυτο![]()
ποιοί λάκοι ???
που ??
στον δρόμο που φυλάνε μέρα νύχτα τα ματ ???
ποιός τους έσκαψε ???
ο φαντομάς ???
Αυτο μου θυμιζει τα αντικαβλωτικα χαπια που υποτιθεται μας εδιναν στον στρατο επι καιρους ασκησεων ή κρισεων για να μην ειμεθα ανησυχοι.
Τυφλοπόντικες και αρουραίοι, φαίνεται υπάρχουν πολύ μεγάλα τέτοια τρωκτικά στην περιοχή. Σε μέγεθος εκσκαφέα! :Banane0:
χτύπησα νεύρο ??? :ernaehrung004:
Τυφλοπόντικες και αρουραίοι, φαίνεται υπάρχουν πολύ μεγάλα τέτοια τρωκτικά στην περιοχή. Σε μέγεθος εκσκαφέα! :Banane0:
τουλάχιστον,
πάντως μηχανάκι περνάει και ακούγεται 30 στενά πιο κάτω ...
πώς δεν ακούσανε τα ματ τόσα βαριά μηχανήματα να σκάβουν τον δρόμο επί ώρες είναι λίγο περίεργο ............
ποιοί λάκοι ???
που ??
στον δρόμο που φυλάνε μέρα νύχτα τα ματ ???
ποιός τους έσκαψε ???
ο φαντομάς ???
Όταν λέμε χημικά από αεροπλάνο, δηλαδή τι χημικά βρε παιδιά για να καταλάβουμε. Ρίχνουν κάνιστρα δακρυγόνων αλλά από το αεροπλάνο ή ελευθερώνουν κάποιο αέριο απευθείας πάνω από την πόλη, και εάν ναι, τι αέριο;
...και δεν ακούσανε τίποτα!!!:FSGSFGS4:
τουλάχιστον,
πάντως μηχανάκι περνάει και ακούγεται 30 στενά πιο κάτω ...
πώς δεν ακούσανε τα ματ τόσα βαριά μηχανήματα να σκάβουν τον δρόμο επί ώρες είναι λίγο περίεργο ............
Αν δεν παιρνεις επιδομα υπερακοης αυτα παθαινεις ως μπατσος...
Δεν φανταζεσαι.....μιλαμε για εφιαλτη μου....
Να εισαι μεσα στο λακο να σκαβεις μερες και ξαφνου να καταρρεει το τοιχωμα διπλα του υπαρχοντος βοθρου και να τρεχουμε να μην πνιγουμε .....
Μιλαμε καλυτερα να εμενα 3 μηνες στον ΧΥΤΑ Φυλης....:award:
Ααα, γιαυτό μου είσαι τόσο αισιόδοξος, ε?!?! :Banane0:
Να χρησιμοποιούνται μόνο οι πολίτες ως μέσο εκτόνωσης για την ΕΛ.ΑΣ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.