ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Tσούζει η Κερατέα..

Καί πιό πολύ τσούζει πού μιά τοπική κοινωνία αντέχει στήν λάσπη καί στήν επίθεση τής Χούντας 4 μήνες τώρα..
Κάτι τέτοιες ''περίεργες'' αντοχές θά κάνουν τόν Γιωργάκη νά τρέχει νά κρυφτεί κλαίγοντας στην αγκαλιά τών αφεντικών του....................

Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

ποιοί λάκοι ???

που ??

στον δρόμο που φυλάνε μέρα νύχτα τα ματ ???

ποιός τους έσκαψε ???

ο φαντομάς ???

Τυφλοπόντικες και αρουραίοι, φαίνεται υπάρχουν πολύ μεγάλα τέτοια τρωκτικά στην περιοχή. Σε μέγεθος εκσκαφέα! :Banane0:

Στην πολη γιατι ριχνουν χημικα ? Εχει φωλιες απο μπαμπουρες ? Ρε σεις τοσα χημικα που ψεκαζουν αυτοι αν τους ειχα στην αυλη μου θα τους ειχα τσακισει τους τερμιτες μου .

Σοβαρα τωρα απο την πολη περνανε για να πανε στον εν δυναμει ΧΥΤΑ ? η κανουν παρελαση επιδειξης δυναμης ?

Αυτο μου θυμιζει τα αντικαβλωτικα χαπια που υποτιθεται μας εδιναν στον στρατο επι καιρους ασκησεων ή κρισεων για να μην ειμεθα ανησυχοι.

Εμένα πάλι, μου θυμίζει το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"...

Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Τυφλοπόντικες και αρουραίοι, φαίνεται υπάρχουν πολύ μεγάλα τέτοια τρωκτικά στην περιοχή. Σε μέγεθος εκσκαφέα! :Banane0:

Καλά γιατί βρίζεις τον Ραγκούση..?Ντροπή...Ασε πού θά θυμώσει και η Νταλάραινα.....:D:D:D

χτύπησα νεύρο ??? :ernaehrung004:

Δεν φανταζεσαι.....μιλαμε για εφιαλτη μου....

Να εισαι μεσα στο λακο να σκαβεις μερες και ξαφνου να καταρρεει το τοιχωμα διπλα του υπαρχοντος βοθρου και να τρεχουμε να μην πνιγουμε .....

Μιλαμε καλυτερα να εμενα 3 μηνες στον ΧΥΤΑ Φυλης....:award:

Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

τουλάχιστον,

πάντως μηχανάκι περνάει και ακούγεται 30 στενά πιο κάτω ...

πώς δεν ακούσανε τα ματ τόσα βαριά μηχανήματα να σκάβουν τον δρόμο επί ώρες είναι λίγο περίεργο ............

Ραγκούση τον λένε τον Κερατιώτη που τον έσκαψε; Μπράβο του, έκανε καλή δουλειά. Αν χρειαστώ κάποιο λάκκο θα τον φωνάξω... :D

τουλάχιστον,

πώς δεν ακούσανε τα ματ τόσα βαριά μηχανήματα να σκάβουν τον δρόμο επί ώρες είναι λίγο περίεργο ............

Ναι, εκατομμύρια τα ΜΑΤ. Πιάνουν 20 χιλιόμετρα δρόμο οι στρατιές τους και δεν κοιμούνται και καθόλου όλη τη νύχτα....

Όταν λέμε χημικά από αεροπλάνο, δηλαδή τι χημικά βρε παιδιά για να καταλάβουμε. Ρίχνουν κάνιστρα δακρυγόνων αλλά από το αεροπλάνο ή ελευθερώνουν κάποιο αέριο απευθείας πάνω από την πόλη, και εάν ναι, τι αέριο;

Ναι δεν ξερουμε πως να ξοδεψουμε λεφτα και αντι να πετανε τα δακρυγονα με τους εκτοξευτηρες που ειναι τσαμπανταν απογειωνουμε ψεκαστικα για να μην εχουμε ανεργια στους πιλοτους.

Σατανικο σχεδιο.:music-smiley-005:

τουλάχιστον,

Αν δεν παιρνεις επιδομα υπερακοης αυτα παθαινεις ως μπατσος...

Αν δεν παιρνεις επιδομα υπερακοης αυτα παθαινεις ως μπατσος...

δεν ξέρω τι παθαίνει ένας μπάτσος .... ως μπάτσος .... (τι λέξη κι αυτή όμως ......)

Δεν φανταζεσαι.....μιλαμε για εφιαλτη μου....

Να εισαι μεσα στο λακο να σκαβεις μερες και ξαφνου να καταρρεει το τοιχωμα διπλα του υπαρχοντος βοθρου και να τρεχουμε να μην πνιγουμε .....

Μιλαμε καλυτερα να εμενα 3 μηνες στον ΧΥΤΑ Φυλης....:award:

Ααα, γιαυτό μου είσαι τόσο αισιόδοξος, ε?!?! :Banane0:

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΛ.ΑΣ.: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.

«Να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις από την Κερατέα» και να σταματήσει να χρησιμοποιεί την ΕΛ.ΑΣ. ως «μέσο εκτόνωσης των κοινωνικών αντιδράσεων» καλούν την κυβέρνηση οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας.

Τα μέλη των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Αστυνομίας με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως οι συνάδελφοί τους, «όσο κι αν επιτελούν το καθήκον τους, είναι ανεπίτρεπτο να ζουν με τον κίνδυνο δολοφονικών επιθέσεων, να λοιδορούνται και να απαξιώνονται, επειδή η Πολιτεία δεν κατάφερε επί τόσα χρόνια να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον» και αναφέρονται και σε όσα «ανησυχητικά» συνέβησαν στο Πέραμα.

Δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στους αγώνες των εργαζομένων του δημόσιου τομέα, καλούν την κυβέρνηση να αναγνωρίσει εμπράκτως τις ιδιαιτερότητες της φύσης του και του έργου της ΕΛ.ΑΣ. και να προβεί στην εξαίρεσή της από τις περικοπές των λειτουργικών της δαπανών και την εφαρμογή του κανόνα μία νέα πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις, και ζητούν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Α.Κ.Μ.