VaSiLiS-T
Supreme Member
Στην Κερατέα πάντως ,, άκρο-αριστερός θεωρείτε ο καραμανλικός 
μην μπερδέυεστε με συριζαίους και αντιξερωγωεξουσιαστές

μην μπερδέυεστε με συριζαίους και αντιξερωγωεξουσιαστές
Προσωπικά δεν βλέπω κανένα συμβολισμό πάντως, διότι η "αντίσταση" και ο "αγώνας" τους δεν γίνεται για την καλυτέρευση της ζωής του κοινωνικού συνόλου, αλλά για τη πάρτη τους και μόνο, και για το μη-ξεβόλεμα τους (που ούτως ή άλλως ελάχιστα τους επηρεάζει στην πραγματικότητα εξαιτίας της απόστασης).
Αυτό είναι το πρόβλημα, όλοι "ξέρουν" ότι ο ΧΥΤΑ δεν πρέπει να γίνει στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά δεν έχουν ιδέα και δεν μπορούν να προτείνουν καμία άλλη εναλλακτική περιοχή. Εκτός ίσως από κάποιες "προτάσεις" που είναι φανερό ότι γίνονται είτε για πικάρισμα ή για αποφυγή απάντησης (τύπου να γίνει ο ΧΥΤΑ στην Ομόνοια, ή στη πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς...
Πες μου ότι δεν το έγραψες εσύ. Πες μου ότι σε κατέλαβε το πνεύμα του GAP (α λα Σάουρον)
Που ζείς αγαπητέ μου? Στην "Ουτοπία" ?
Οι πολίτες αυτοτραυματίζονται..Εξαιρετικό................................
Σε "χαλάει" που τα χώνει και ο Τράγκας? Γιατί ένα δημοκρατικό και ελεύθερο φόρουμ πρέπει να αποκλείει τα βίντεο και την άποψη του κάθε Τράγκα?
Αυτό που καίει όμως τους φιλοκαθεστωτικούς είναι άλλο και προσπαθούν ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να βρούν "μαλλιά για να πιαστούν"...
Πάσο...Δεν την υιοθετώ.Αν θες να το υιοθετησεις σαν θεση μου...Be my guest αλλα σε εχω για πιο βαθυ συνομιλητη.
Πάλι την ίδια καραμέλα.....ρε Σώτο...
Σήμερα το πρωί πάλι ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής αναφέρθηκε σε αυτό ακριβώς το ερώτημα που τέθηκε απο τον Παπαδάκη....
Και απάντησε ότι καμία σχέση....έχουν καταθέσει σχέδια και πλάνο συγκεκριμένα για την διαχείριση των απορριμάτων της Λαυρεωτικής. Δεν θέλουν να πάει κάπου αλλού το ΧΥΤΑ, θέλουν να λύσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών τους οι ίδιοι....
...
Θα ηθελα πραγματικα να ζουσα εκει. Αλλα επειδη δεν.....δεν προκειται και να καταπινω οτιδηποτε αμασητο ειτε απο την μια πλευρα ειτε απο την αλλη.
...
Προφανως δεν γνωριζεις τι εστι Τραγκας.....
Δεν εχεις ακουσει κατι φημες...οτι ειχε μια διαφημιστικη εταιρεια και σε οποιον δεν του εδινε καταχωρησεις τον περνουσε γενεες δεκατεσσερεις ενω αν του εδιναν καποιο πακετο εργασιας αυτοματα κοβοταν μαχαιρι η " επιθεση" εε ?
Βεβαια προκειται για φημες....
Προφανως δεν γνωριζεις τι εστι Τραγκας.....
Δεν εχεις ακουσει κατι φημες...οτι ειχε μια διαφημιστικη εταιρεια και σε οποιον δεν του εδινε καταχωρησεις τον περνουσε γενεες δεκατεσσερεις ενω αν του εδιναν καποιο πακετο εργασιας αυτοματα κοβοταν μαχαιρι η " επιθεση" εε ?
Βεβαια προκειται για φημες....
Ερώτηση προς την διαχείριση:
Οταν διαγράφετε "υβριστικά μηνύματα", διαγράφετε μαζί και αυτά που "δείχνουν" απλά υβριστικά μηνύματα άλλων;
Εστω ότι έτσι κάνετε πάντα, τότε όμως γιατι διαγράψατε και το υπόλοιπο ποστ μαζί; (Αναφέρομαι σε χτεσινοβραδινό δικό μου, γύρω στις 20.15, σόρρυ ...δεν κράτησα αντίγραφο!)
Η αιτιολόγηση λέει πάντως ότι "διαγράφτηκαν μηνύματα προσωπικών επιθέσεων" και δεν είχα κάτι τέτοιο στο ποστ μου
Το ποστ σου διεγράφη γιατί όχι δεν "έδειχνε" μόνο ένα "υβριστικό μήνυμα" αλλά προχωρούσε στο να το χαρακτηρίσει ως "άθλιο".
Όσο για την διαγραφή του ποστ καθ'ολοκληρίαν, έχει πολλάκις γραφτεί ότι στα μηνύματα δεν γίνεται edit για να μην υπάρχει υποψία αλλοίωσης του περιεχομένου του ποστ.
"Παρακαλώ, να μου απαντήσετε με ειλικρίνεια. Θέλετε δίπλα στο σπίτι σας ένα αίσχος, μια τριτοκοσμική περιοχή τύπου Φυλής;"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.