Haagenti
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R
Tο Αδωνις
Ουσιαστικό!!!
Tο Αδωνις
Ουσιαστικό!!!
απο που αραγε επαιρνε πιστοποιητικα ο ομιλος της Ασπιδος?
κατα τα λοιπα συμφωνω.
Τωρα τελευταια ανελαβε η Τραπεζα της Ελλαδος.Η τραπεζα της Ελλαδος νομιζω οτι ειναι υπευθυνη για τον ελεγχο των τραπεζων...προφανως δεν εκανε την δουλεια της σωστα.
Τωρα τελευταια ανελαβε η Τραπεζα της Ελλαδος.
Τοτε ηταν καποια υπηρεσια καποιου Υπουργειου!
αυτες ειναι θεσεις ,θα τους χρυσωνε ο μεγαλος,φυσικα ολοι αυτοι κυκλοφορουν ελευθεροι και πιθανον να φωναζουν για μειωσεις μισθων,
μη σου πω οτι κατεβαινουν και στο Συνταγμα!
Τωρα τελευταια ανελαβε η Τραπεζα της Ελλαδος.
Τοτε ηταν καποια υπηρεσια καποιου Υπουργειου!
αυτες ειναι θεσεις ,θα τους χρυσωνε ο μεγαλος,φυσικα ολοι αυτοι κυκλοφορουν ελευθεροι και πιθανον να φωναζουν για μειωσεις μισθων,
μη σου πω οτι κατεβαινουν και στο Συνταγμα!
Υπηρεσια καποιου υπουργειου?? Αν ειναι δυνατον, ειναι απιστευτο αν ειναι ετσι!! Αλλη μια παγκοσμια πρωτοτυπια!!
Ειναι λογικο αυτο που λες για την ρευστοτητα.
Να σε ρωτησω κατι ομως? Ποια θεωρεις πιο επισφαλη τραπεζα, μια μικρη τραπεζα, οπως την Πανελληνια τραπεζα πχ, που δινει επιτοκια κοντα στο 6% η μια μεγαλη, την Τραπεζα Πειραιως πχ, που δινει τα μισα? Μηπως η υγεια του δανειακου πορτοφολιου καθε τραπεζας ειναι πιο ασφαλης δεικτης αξιολογησης μιας τραπεζας απο το υψος του επιτοκιου καταθεσης?
δεν λεμε στην πραγματικοτητα κατι διαφορετικο...
δεικτες θελουν να φτιαξουν... τιποτα αλλο...
και επειδη δεν μπορουν να αντιλογισουν τις χρηματοδοτησεις που ρυθμιζουν κατα κορον...
δινουν γη και υδωρ στις καταθεσεις...
λες και θα τους πει κανεις τιποτα αν γραψουν ζημιες λογω επιτοκιων το 2012...
στην Ελλαδα ειμαστε...
κοιταει κανεις κανενα ισολογισμο ανωνυμης εταιρειας πριν της εμπιστευτει το κομποδεμα του???
κοιταει κανεις δεικτες πριν αγορασει την μετοχη που ακουσε να ψιθυριζει ο διπλανος στο metro???
Αναφορικα με την Εμπορικη, γιατι θεωρεις κακο που βγηκε απο το χρηματιστηριο? Αυτος δεν ηταν ο σκοπος ευθυς εξ'αρχης των Γαλλων? Η Εμπορικη εχει την καλυτερη αξιολογηση στην Ελλαδα (την αξιολογηση της Μητρικης), γιατι λοιπον να ειναι πιο επισφαλεις οι καταθεσεις στην Εμπορικη απο οποιαδηποτε αλλη Ελληνικη τραπεζα? Οι Γαλλοι (Credit Agricole) δεν θα αφηναν ποτε την Εμπορικη να σκασει διοτι διακυβευεται το ονομα της και η αξιοπιστια της σε ολα τα μερη του κοσμου που εχει θυγατρικες.
δεν ξερω τι ηθελαν να κανουν ευθυς εξ´αρχης οι γαλλοι...
φανταζομαι μονο ποσο γρηγορα θα ηθελαν να ξεφορτωθουν την εμπορικη τωρα...
Εχεις δημοσια παρατηρηση ''Χιώτη'''..
Στο επομενο post ''διαμαρτυρια'' πας για ξεκουραση..
Τελος ο ''διαλογος''.
Διεγραψε με ΤΩΡΑ.
Το να διαγραφεις και παλι τις απαντησεις μου, επειδη σε ενοχλουν η σε δυσκολευουν, ειναι τουλαχιστον φτηνο και καθιστουν τον ΔΙΑΛΟΓΟ μονολογο.
Διεγραψε με ΤΩΡΑ.
Το να διαγραφεις και παλι τις απαντησεις μου, επειδη σε ενοχλουν η σε δυσκολευουν, ειναι τουλαχιστον φτηνο και καθιστουν τον ΔΙΑΛΟΓΟ μονολογο.
να σε ρωτήσω κάτι Θωμά, με κάθε σεβασμό και καμιά διάθεση επίθεσης ή ειρωνείας. Παιδιά έχεις; Κι αν έχεις και μεγαλώσουν και σε ρωτήσουν, εσύ τί έκανες το 2012 πατέρα; Θα τους πεις ότι εγώ τη μέρα του δεύτερου μνημονίου είχα στο μυαλό μου και ζητούσα πληροφορίες πώς θα βγάλω τα χρήματά μου στο εξωτερικό;
Αλήθεια νομίζεις ότι όλοι αυτοί που ήταν εκεί έξω και διαμαρτύρονταν έχουν ήδη βγάλει τα χρήματά τους έξω; Μήπως το όλο σκηνικό δεν σε αφορά καθόλου, ή μάλλον απλώς σε ενοχλεί όπως ενοχλεί και τον apo1 ? Αυτό που κάνεις δεν στρέφεται μόνο εναντίον των τραπεζών, που όντως ισχύει, αλλά κι εναντίον του κοινωνικού συνόλου.
Θα μου πείς ότι τα χρήματα πηγαίνουν και πάλι σε Έλληνες. Δεκτόν....
αλλά από εκεί και πέρα βλέπω μια συμπεριφορά εντελώς ατομικιστική και καθόλου αλληλέγγυα με το κοινωνικό σύνολο.
Επιστροφή στο θέμα.
Με λίγο ψάξιμο είδα οτι είναι πολύ εύκολο να ανοιχτεί λογαριασμός στην τράπεζα Κύπρου.
Πρώτα σε υποκατάστημα εδώ και αμέσως μετά στην Κύπρο και να μεταφερθούν τα χρήματα στην Κύπρο.
Το θέμα είναι πως είναι τα πράγματα στην Κύπρο υπάρχει σταθερότητα ή βαδίζουν κι αυτοί σιγά από το κακό στο χειρότερο;
Επειδή στο φόρουμ υπάρχουν και μέλη από την Κύπρο αν μας διαβάζουν ας μας πουν τη γνώμη τους.
Επιστροφή στο θέμα.
Με λίγο ψάξιμο είδα οτι είναι πολύ εύκολο να ανοιχτεί λογαριασμός στην τράπεζα Κύπρου.
Πρώτα σε υποκατάστημα εδώ και αμέσως μετά στην Κύπρο και να μεταφερθούν τα χρήματα στην Κύπρο.
Το θέμα είναι πως είναι τα πράγματα στην Κύπρο υπάρχει σταθερότητα ή βαδίζουν κι αυτοί σιγά από το κακό στο χειρότερο;
Επειδή στο φόρουμ υπάρχουν και μέλη από την Κύπρο αν μας διαβάζουν ας μας πουν τη γνώμη τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.