Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Re: Απάντηση: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Κακώς. Έπρεπε να τ' αφήσει στην τράπεζα για να βοηθήσει τον κ. Στρατούλη στην ανάπτυξη της χώρας. Να δώσει καταναλωτικά δάνεια η νέα κυβέρνηση του Σύριζα στον κόσμο για να κινηθεί η αγορά, στεγαστικά για να αποκτήσουν σπίτια οι πολίτες και να δίνει και 100 το μήνα στο κράτος για να βρεθούν επίσης χρήματα, όπως ανέφερε ο κ. Γλέζος.

Δεν ειχε σκοπο να τα σηκωσει, αλλα μιας και εδω και μηνες του χρωσταει το κρατος μερικες χιλιαδες ευρω (απο τα συνολικα 7.οοο.οοο.οοο, ολογραφως, επτα δισεκατομμυρια, απο την μη επιστροφη ΦΠΑ που χρωσταει το κρατος), μαλλον σκεφτηκε να αποτεψει ακομα μια ενδεχομενη επι του παροντως κλοπη.

Μάλλον δεν ισχύουν τα ίδια σε όλες τις τράπεζες

Φίλος πήγε την Παρασκευη το πρωι στην Εθνικη, ζήτησε να αναληψει όλα τα χρήματα του απο τον λογαριασμό του, του είπαν να παει στις 1 το μεσημέρι, πήγε και έφυγε με 24.000.
Χωρίς "μα - μου", και χωρίς καμία περίεργη χαρτουρα.

το είπες και μόνος σου. Στην Εθνική, όχι σε αυτές που είναι καθαρά ιδιωτικές.

Re: Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Νόμιζα ότι καταλαβαινόμαστε. Αλλιώς δεν θα έπρεπε να γράψω στο πρώτο μου μήνυμα για ιδιωτική τράπεζα .

Μα η Εθνικη ειναι ιδιωτικη τραπεζα. Οπως και αυτη που ανεφερες οτι ειναι στο σχετικο σου ποστ. Καταλαβαινομαστε.
Απλως αυτο που λεω εγω ειναι οτι μαλλον δεν ειναι ολες οι τραπεζες το ιδιο, στην γενικευση που εγραψες οτι μαλλον δεν εχουμε παει σε τραπεζα τελευταια.

btw, νομιζω οτι οι μοναδικες κρατικες ειναι η Αγροτικη και το ΤΤ

Ελα ρε.....πρεπει να κατειχε τουλαχιστον 20%......

τι τα κανουν τα λεφτα τους τα βγαζουν στην Ελβετια και αυτοι να δεις...

Κακώς. Έπρεπε να τ' αφήσει στην τράπεζα για να βοηθήσει τον κ. Στρατούλη στην ανάπτυξη της χώρας. Να δώσει καταναλωτικά δάνεια η νέα κυβέρνηση του Σύριζα στον κόσμο για να κινηθεί η αγορά, στεγαστικά για να αποκτήσουν σπίτια οι πολίτες και να δίνει και 100 το μήνα στο κράτος για να βρεθούν επίσης χρήματα, όπως ανέφερε ο κ. Γλέζος.

αχαχαχααχαχ!!!!

Απο το να τα τρώνε τα κοράκια της ΕΚΤ και της Μέρκελ προτιμώ να τα δίνω για την ανάπτυξη της χώρας μου....Τουλάχιστον θα μείνουν σε εμένα....

Να υπενθυμίσω οτι απο το 2001 εως το 2010 δώσαμε 490δις???? σαν χώρα.....? Πόσα πήγαν για ανάπτυξη και ανταποδοτικά στους πολίτες...??

ΤΙΠΟΤΑ....

Τι την περάσατε την Αριστερά?? ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ????χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Eγω απο την αλλη θελω να δωσω τις αποταμιευσεις μου για την αναπτυξη της χωρας μου.
Οχι με τον τροπο που ακουγεται.
Να τα δωσω, μολις δωσουν πρωτα αυτοι που εφαγαν αυτα που ηταν για την αναπτυξη της χωρας μου. Αν δεν φτασουν, να δωσω.

Ρωτησα πρωι πρωι 3 μεγαλες τραπεζες και μια συνεταιριστικη για αναληψη ειτε για μεταφορα καταθεσεων φυσικων προσωπων (ιδιωτων) μεγαλυτερων των 10,000 ευρω και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ουτε καποιος περιορισμος.

Τον αλλο μηνα, θα ξαναρωτησω..

Έχω την εντύπωση ότι ο Βλάσης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες τράπεζες χωρίς να το αναφέρει.....

Έχω την εντύπωση ότι ο Βλάσης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες τράπεζες χωρίς να το αναφέρει.....

..και για εταιρικους λογαριασμους νομιζω μιλουσε ο Βλασης αν δεν κανω λαθος, οχι φυσικων προσωπων.

Για ιδιωτες δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε καμμια τραπεζα, προς το παρον.

Last edited:
Ρωτησα πρωι πρωι 3 μεγαλες τραπεζες και μια συνεταιριστικη για αναληψη ειτε για μεταφορα καταθεσεων φυσικων προσωπων (ιδιωτων) μεγαλυτερων των 10,000 ευρω και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ουτε καποιος περιορισμος.

Τον αλλο μηνα, θα ξαναρωτησω..
για μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο σε λογαριασμο ή ρευστο?

για μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο σε λογαριασμο ή ρευστο?

Η αναληψη καταθεσεων που γραφω εννοειται σαν αναληψη ρευστου.
Η μεταφορα καταθεσεων δεν περιλαμβανει μονο μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο εντος Ελλαδος αλλα και σε τραπεζα στο εξωτερικο.

Σε Εθνική, έκανα ένα χιλιάρικο ανάληψη και μου είπαν μόνο σε χαρτονομίσματα των είκοσι.
Επίσης μου είπαν οτι για μεγαλύτερα ποσά δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά τα "παραγγέλνεις" απο την προηγούμνη.....

Η αναληψη καταθεσεων που γραφω εννοειται σαν αναληψη ρευστου.
Η μεταφορα καταθεσεων δεν περιλαμβανει μονο μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο εντος Ελλαδος αλλα και σε τραπεζα στο εξωτερικο.
Για μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο, δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ειτε ειναι εντος ή εκτος ελλαδος.
Το θεμα ειναι σε ρευστο....(και φυσικα οχι σε τραπεζικη επιταγη)