Νομίζω ναί, απ' το 2004. Κάπως σκονισμένες βέβαια, μια και δεν χρησιμοποιήθηκαν.για να μεταδωσεις αγωνα σε hd πρεπει να τραβηξεις με καμερες hd
εχει η ερτ καμερες hd ?
Νομίζω ναί, απ' το 2004. Κάπως σκονισμένες βέβαια, μια και δεν χρησιμοποιήθηκαν.
Νομίζεις εντελώς λάθος.
nvianitakis said:Επίσης, η ΕΡΤ δεν έχει καθόλου κάμερες HD για OB Van, παρά μόνο μία demo της Sony
Θα υπάρχουν κάμερες super slow motion, γερανός πίσω από το τέρμα ή απλά θα είναι μια φτωχή σε εισαγωγικά παραγωγή;
Επίσης το παιχνίδι θα το δείξει ο Alfa TV Κύπρου, το Al Jazeera Sports +9 και το Supersport 5
Δηλαδή η ΕΡΤ δεν έχει εξοπλισμό για να κάνει HD παραγωγές; Και για να κάνει η ΕΡΤ παραγωγή HD πρέπει να νοικιάσει εξοπλισμό; Και αφού δεν το έκανε σε τελικό κυπέλου που είναι σημαντική εκδήλωση πόσο συχνά πρόκειται να το κάνει; Άρα το ΕΡΤ HD θα δείχνει μόνο παραγωγές εξωτερικού;Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Η μετάδοση από το ΟΑΚΑ της ΕΡΤ θα γίνει με 12 κάμερες SD για τον αγώνα και 6 SD για εκπομπή.
Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με την εταιρεία μου για να γίνει HD η παραγωγή, αλλά τελικά 'εμειναν οι συζητήσεις...
Υπάρχει και Βαν της εταιρείας μου για την παραγωγή της εκπομπής και μόνο της εκπομπής για το connX.
Το σήμα του αγώνα το connX θα το πάρει από το βαν της ΕΡΤ.
Ελπίζω να σας έλυσα κάθε απορία
Επίσης, η ΕΡΤ δεν έχει καθόλου κάμερες HD για OB Van, παρά μόνο μία demo της Sony
Δηλαδή η ΕΡΤ δεν έχει εξοπλισμό για να κάνει HD παραγωγές; Και για να κάνει η ΕΡΤ παραγωγή HD πρέπει να νοικιάσει εξοπλισμό; Και αφού δεν το έκανε σε τελικό κυπέλου που είναι σημαντική εκδήλωση πόσο συχνά πρόκειται να το κάνει; Άρα το ΕΡΤ HD θα δείχνει μόνο παραγωγές εξωτερικού;
Παρακολούθησα εχθές στα Al Jazeera Sports +9 και Supersport 5 τον τελικό κυπέλλου και έπαθα ΠΛΑΚΑ !
Η μεταδοσή στα παραπάνω κανάλια γινόταν μόνο απο 1 ΚΑΜΕΡΑ ΜΟΝΟ !!!
Δεν υπήρχε ούτε καν 2 κάμερα... Ηταν απίστευτο το θέαμα να στριφογυρίζει διαρκώς η κάμερα και να ζουμάρει διαρκώς στη μπάλα.
Διεθνώς ρεζίλι γίναμε και για τη μετάδοση ακόμη και στους Αλβάνους ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.