Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Το υποψιαζόμασταν αλλά επιβεβαιώθηκε: https://www.dpreview.com/news/2392116714/security-firm-warns-android-camera-vulnerability-lets-hackers-spy-on-phone-owners?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2019-november-22&ref_=pe_1822230_454513780_dpr_nl_400_20

Όσοι έχετε εγκαταστήσει gcam στο κινητό σας προσέχτε! Οι έχοντες πρόσβαση root μπορείτε να την έχετε "παγωμένη" όταν δεν την χρησιμοποιείτε - και όλοι προσοχή στο τι αρχεία εικόνας διατηρείτε στο κινητό σας...

πηρα τελικα το mi 9 και σημερα εγκατεστησα και μια εκδοση gcam ,ποιες προυεινετε σαν ασφαλεις gcam επιλογες για το mi9 ?

Ναι το mi9t και το mi9 lite νομίζω είναι οι καλύτερες φωτογραφικές επιλογές μέχρι τα 300 ευρώ.
Εδώ και λίγες μέρες είμαι προσωρινά πιθανόν και μόνιμα με ένα xiaomi note 8 4/64 λόγω καταστροφής του Mi9t που είχα.
Αν και είναι αρχή δηλώνω ενθουσιασμένος από το πόσο καλά τα κάνει όλα ένα κινητό των 130 ευρώ.
Από την επόμενη εβδομάδα αν βρω χρόνο θα σας βάλω και δείγματα.

Έπεσε από 1.5 μέτρο ύψος και μου έσπασε η οθόνη που είναι amoled. Ελάχιστο κόστος αλλαγής στην Ελλάδα 220 ευρώ.
Έχω παραγγείλει ένα καινούργιο που έκανε λίγα παραπάνω από την αντικατάσταση της οθόνης.
Ίσως όμως να το δώσω λόγω ανάγκης ρευστού και στο μέλλον να το ξανασκεφτώ.

Συγκριτικό 9t vs note 8 δεν θα μας κάνεις? :chinscratch:

...φωτογραφικά μόνο τα υπόλοιπα αλλού - μην μας κυνηγήσουν οι "κινητάδες"... :flipout:

Δεν ξερω για το δικό μου Mi9t αλλά έχω γεμίσει φίλους και γνωστούς οπότε αν βρω χρόνο που είναι το βασικό και κοπάσει ο απίθανος βοριάς τότε κάτι θα κάνω.

σήμερα μπήκα σε ένα πλαίσιο και έπαιξα με το redmi note 8 pro και το mi9t . Σε βίντεο 4κ είναι κλάση ανώτερο το mi9t

Έπεσε από 1.5 μέτρο ύψος και μου έσπασε η οθόνη που είναι amoled. Ελάχιστο κόστος αλλαγής στην Ελλάδα 220 ευρώ.
Έχω παραγγείλει ένα καινούργιο που έκανε λίγα παραπάνω από την αντικατάσταση της οθόνης.
Ίσως όμως να το δώσω λόγω ανάγκης ρευστού και στο μέλλον να το ξανασκεφτώ.
Το καλοκαίρι που έπεσε Asus Zenfone κ χάλασε η amoled με 60 ευρώ την αλλάξανε. 85 ζήταγε ο Γερμανός...