Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Δοκιμασα το παραπανω κολπακι στο mi a3 και τελικα εντοπισα οτι καποια πραγματα ενεργοποιηθηκαν. Αρα δουλευει και στο andoid one.

Διαπιστωσα στο πορτρετο mode, πως εμφανιζει shortcut για μπαρα ωραιοποιησης για να κανεις χρηση αν θες.
Eκανε και face detection.
Μιας και δεν το ειχα σκαλισει πριν, δεν θυμαμαι αν κανει και κατι αλλο που πριν δεν εκανε.

Τραβηξα ενα screenshot μεσα απο τις ρυθμισεις της καμερας. Δεν ξερω τι απο τα παρακατω υπηρχαν και πριν ή οχι.
Και ενω βρεθηκαν ολα ως τικαρισμενα, το internal magic tools ηταν ατικαριστο και το τικαρισα εγω. Δεν ειδα κατι νεο βεβαια (π.χ. καποια εξτρα φιλτρα επεξεργασιας κλπ)

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Για iphone 11 τι άλλες επιλογές έχουμε σε κάμερα εκτός της στοκ εφαρμογής;

Παρά πολλές (πχ procam, camera plus, spectre σε φωτός, double take, filmic pro, guerilla σε video).

εγω τις εχω δοκιμασει, αλλα παντα στη μαμα εφαρμογη γυρναω.
αυτες ειναι μονο αν θες RAW και καποιο εξτρα mode, οπως εκθεση μεγαλης διαρκειας κλπ

Αν δες θες παντως raw και κατι εξεζητημένο για iphone 11 δε χρειαζεσαι κατι αλλο.

Για βιντεο μονο το filmic pro, εχει πολλες manual ρυθμισεις.

αυτες ειναι μονο αν θες RAW και καποιο εξτρα mode, οπως εκθεση μεγαλης διαρκειας κλπ

Αν δες θες παντως raw και κατι εξεζητημένο για iphone 11 δε χρειαζεσαι κατι αλλο.

Μόνο για το RAW την θέλω και αυτό όχι τόσο συχνά.

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Έτσι ακριβώς.

Re: Τεχνολογικά νέα, καινοτομίες .... από τη Sony.

την εκπληξη εκανε η σονυ , οχι στις καμερες αλλα στα κινητα!

Ανακοινωσε τα νεα sony xperai 1 II kai PRO... με πολυ καλα χαρακτηριστικα σε φωτο και βιντεο.
εβαλε ολη τη τεχνογνωσια απο τις καμερες στο κινητο, με eye AF (human + animal) , 20fps (AE/AF) , touch AF , triple camera (16mm - 24mm - 70mm), kamera TOF, 4k 60p hdr video, 4k oled Οθονη.

Αλλα η μεγαλυτερη εκπληξη ηταν το PRO μοντελο , που εχει για πρωτη φορα σε κινητο HDMI IN!!!

ετσι γινεται το τελειο μονιτορ (6,5") για τις μηχανες μας.....

https://www.sony.co.uk/electronics/smartphones/xperia-1m2

https://www.youtube.com/watch?v=EMqgyJjrY8k&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=z5MmbZu0q5g

https://www.youtube.com/watch?v=kFLoARvccYw&feature=emb_title

Φαίνεται πράγματι πολύ καλό!!! Μάλλον έβαλε μυαλό η Sony στα κινητά!! Ας δούμε βέβαια και τις τιμούλες καθώς δεν θα είναι χαμηλές.

το νεο εμενα μ αρεσει...δεν εχει notch και τρυπες, εχει φοβερη οθονη και μενει να δουμε και τις καμερες.

το προβλημα φυσικα ειναι τα χρηματα .... με τετοια τιμη, μετα απο κανα χρονο μεταχ/νο το βλεπω μονο!

Και εμένα δεν μου φαίνονται άσχημα (τα καινούρια, γιατί τα παλιά τηλεφωνά της ήταν πράγματι ότι πιο άσχημο έχω δει!), η τιμή δυστυχώς είναι για περιορισμένο κοινό...εδώ ακόμα το Xperia 1I ξεπερνάει τα 850 ευρώ, το pro II δεν το βλέπω κάτω από 1.500αρι....

Και έχω σχεδόν 2 μήνες ένα Redmi Note 8 4/64 και κάνει τα πάντα. Το έχω σκίσει σε live μεταδόσεις, hotspot, video playback, video recording για ώρες και δεν βγάζει κιχ και όλα αυτά με 125 ευρώ.
Μήπως μας κοροϊδεύουν.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Και έχω σχεδόν 2 μήνες ένα Redmi Note 8 4/64 και κάνει τα πάντα. Το έχω σκίσει σε live μεταδόσεις, hotspot, video playback, video recording για ώρες και δεν βγάζει κιχ και όλα αυτά με 125 ευρώ.
Μήπως μας κοροϊδεύουν.

Παναγιώτη και εγώ είμαι εδώ και 1 μήνα με ένα Note 8 pro, και έχω πάθει πλάκα, πέρα από ότι είναι σφαίρα σε όλα του, έχει και οθονάρα, και μπαταριάρα και φοβερή κατασκευή και οι φώτος που βγάζει με τον 64αρη αισθητήρα στα 64mp ίσως είναι και καλύτερες από ότι οι φώτος που τραβάω με τις μηχανές μου, τύπωσα 2 σε μέγεθος Α3 και τρίβεις τα μάτια σου καθώς δεν το πιστεύεις ότι είναι από κινητό οι φώτος, και βίντεο 4κ άριστο...με ένα 200αρι όλα αυτά...ώρες ώρες σκέφτομαι για πιο λόγο να δώσει κάποιος παραπάνω για κινητό ή για πιο λόγο ένας μέσος χρήστης να κουβαλάει πλέον μηχανή μαζί του.

Υ.Γ. Σύντομα θα έχουμε και Note 9 από την Xiaomi!!!

HDMI in έπρεπε σε Android tablet να έχουν βάλει εδώ κ χρόνια να μη χαραμιζονται οθόνες τους όταν παλιώνουν.

Καλά στις τιμές έχουν ξεφύγει όλοι πια.
Η Sony δεν έχει τα πιο άσχημα κινητά ή μόνο εγώ τα βλέπω έτσι;
Χωρις εντονες καμπυλες στην πλατη, χωρις διαταξη καμερων σαν ματια κουζινας , τρυπες και notch;
Πανεμορφο ειναι.