karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,365
να πω οτι το netflix, καταφερα να το εγκαταστησω, απο καποιο παλιοτερο apk που βρηκα.
Λυσεις γενικα βρισκονται, αλλα θελει ψαξιμο .
Και ειναι κριμα γιατι χαντακωνουν ενα πολυ καλο (και οχι μονο φωτογραφικα) κινητο.
Και σχεδιαση πολυ ωραια, κι εχει οτι χρειαστεις... αδιαβροχο, ασυρματη και αντιστροφη ασυρματη φορτιση, γρηγορη φορτιση, πολυ καλη OLED οθονη και με 90 Hz, κλπ
Στο μονο που υστερει λιγο ειναι ο ηχος, εχει μονο ηχειο αλλα καλη ενταση και ποιοτητα.
Και ισως λιγο το οτι εχει μεγαλη μπροστινη τρυπα... εχει ομως πολυ καλο face id , παρομοιο μ αυτο της apple.
Ξεχασα ν αναφερω επισης, οτι εχει (και με διαφορα) τη καλυτερη selfie!
Η γυναικα μου τη λατρεψε...πρωτη φορα την ειδα (σχεδον) ετοιμη ν αποχωριστει το iphone της !
Εχει ωραια χρωματα και πολυ καλο beauty mode.
Μπορεις να το κλεισεις τελειως ή να το ρυθμισεις αναλογα και το αποτελεσμα ειναι απροσμενα καλο!
Ειδικα για γυναικες ειναι απιστευτο...μεχρι και μακιγιαζ κανει !
Κοίτα δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την Huawei, Και το p30 pro (καμία σχέση με το μέσο κινέζικο κινητό) που είχα παλιότερα ήταν ένα εξαιρετικό κινητό αν εξαιρέσεις το βίντεο και τον ευρυγώνιο, και αυτά τα 2 ήταν οι βασικοί λόγοι που το έδωσα και τώρα φαίνεται να έχουν διορθωθεί/βελτιωθεί. Λόγω των θεμάτων με την Google πράγματι το βρίσκεις σε χαμηλές σχετικά τιμές και όσο περνάει ο καιρός θα το βρίσκεις και πιο φτηνά.
Από τις υπηρεσίες μόνο google maps Και να μπορώ να μπαίνω στο gmail με απασχολεί. Τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν καθόλου, youtube, netflix Κλπ. μόνο σε μεγάλες οθόνες των tablet, δεν βλέπω με τίποτα σε κινητό, περίπου το ίδιο και σε Browsing, σπάνια κάνω browsing με το κινητό.
Υ.Γ. Δεν έχω εγκαταστήσει σε κανένα κινητό μου Netflix!!