Μπράβο Γιάννη, σε πρώτη φάση το βίντεο φαίνεται αρκετά καλό, ο επεξεργαστής τελικά είναι όλα τα λεφτά σε ένα κινητό, για αυτό τον βασικό λόγο απέρριψα και το mi note 10 σαν αγορά. Από όσα είδα μόνο η σταθεροποίηση σε 4Κ60p δεν μου άρεσε καθόλου, κρίμα. Άσχημο ότι δεν έχει και προστασία από βροχή σε αυτά τα χρήματα, μεγάλο φάουλ. Βέβαια με την τιμή στα 1.000 ευρώ που έχει το κινητό είναι μάλλον για περιορισμένο κοινό. Περιμένουμε και φωτογραφικά δείγματα όταν μπορείς!!
Υ.Γ. Να προτείνω και το Galaxy S20 σαν επόμενο κινητό??? Αυτό λογικά θα έχει σούπερ βίντεο!!
Υ.Γ. Προσωπικά από όσο έχω δει και ψάξει αν είναι να δώσω αρκετά χρήματα μόνο το Huawei p40 pro έχει το φωτογραφικό/βίντεο πακέτο που θέλω, αν και λέω να περιμένω και τα νέα Iphones 12.
δεν μ απασχολει καθολου προσωπικα Παναγιωτη....
να καταληξω λοιπον, οτι εινα σαφως αναβαθμιση απο το mo note 10, και μαζι με τα κορυφαια android στο βιντεο.
Ευτυχως εχουν μειωσει το κορεσμο και την υπερβολικη οξυτητα , και μονο η Samusng επιμενει σ αυτο (κακως).
Και σε δυναμικη περιοχη τα παει καλα, οχι λογο HDR (που δεν εχει στο βιντεο), αλλα κυριως λογω μεγεθους αισθητηρα.
Ολα τα παραπανω ειναι με τη βασικη καμερα.
Οι υπολοιπες δεν ειναι προφανως τοσο καλες , ειδικα στο βιντεο, η υπερ ευρυγωνια, ειναι λιγο πιο soft , αλλα για περιπτωσεις αναγκης ειναι καλη.
Η μια απο τις 2 τελε, αυτη με τα 5χ ειναι στα 8MP , οποτε δεν ειναι καν 4κ και η ποιοτητα ειναι κακη.
Αυτη με τα 2χ ειναι καλυτερη , usable, αλλα δεν εχει OS , Μονο EIS (ηλκετρονικη σταθεροποιηση).
Θα ελεγα οτι μονο σε περιπτωσεις αναγκης ειναι οι 2 τελε φακοι.... οι μονοι πραγματικα καλοι και χρησιμοι ειναι ο βασικος και υπερ ευρυγωνιος φακος, ειδικα στα 4κ.
μπα, δεν εχει καλη φωτο και τοσο, το βιντεο μια απο τα ιδια, με λιγο καλυτερη σταθεροποιηση αλλα πολυ επεξεργασια και πολυ πιο ακριβο (το ULTRA παντα, τα αλλα δεν εχουν καθολου οπτικο ζοομ ή 2χ το πολυ! )
Να πω επισης, οτι και τα 2 κινητα (p40 kai mi 10) ειναι πολυ φρεσκα και το softawre συνεχως αναβαθμιζεται , περιμενουμε βελτιωσεις συντομα και στα 2.
Λες ε?? ωραία με έβγαλες από μια σκέψη...χαχα....θα μείνω τελικά με το Iphone SE, καλόμαθα με το βίντεο που έχει και δεν θέλω να πάω κάπου χειρότερα, ειδικά αν είναι να δώσω 600+ ευρώ.
καλυτερο βιντεο δε θα βρεις δυστυχως πουθενα, oyte kan isajio .... ημερησιο τουλαχιστον.
Το huawei εχει καλυτερο βραδυνο, αλλα για μενα, πολυ κατω απο τα standart μου.
Σωστός Γιάννη, το θέμα είναι ότι το P40 pro έχει όμως μέχρι τώρα το καλύτερο πακέτο φακών, πέρα από την βασική κάμερα και ο ευρυγώνιος και ο τηλεφακός είναι σε καλό επίπεδο σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά που τους έχουν κυρίως για λόγους ανάγκης. Χάνει όπως όμως στο βίντεο κάπως....μπλέξιμο....δυστυχώς δεν υπάρχει το τέλειο φωτογραφικό κινητό. Το p40 pro πλησίασε πολύ σε αυτό άλλα όχι ακόμα.
Τώρα μεταξύ μας από αυτά που έγραψες, είδα και έχω διαβάσει, πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα θα έδινα 1.000 ευρώ για το mi 10....έπρεπε να έχει σε αυτά χρήματα και αδιαβροχοποίηση και καλύτερους φακούς (τέλε και ευρυγώνιο).
Υ.Γ. Για βίντεο ακούω πολύ καλά λόγια για τα LG, βέβαια έχουν άλλα θέματα αυτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.