Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Σωστός!
Αν και μεταξύ μας σπάνια βλέπω να το χρησιμοποιώ με gimbal μιας που στα πλάνα που τραβάω συνήθως δεν έχει ομιλία.

To 1o κινητό με αισθητήρα 1in ηταν το Panasonic Lumix DMC-CM1 .. του 2014 ;)

H δυσκολία που προκύπτει απο την χρήση μεγάλων αισθητήρων είναι το οτι χρειάζονται και αυξημένων διαστάσεων φακούς = καρούμπαλο

Εχει γίνει βέβαια μεγάλη εξέλιξη και εκεί και τα σύγχρονα κινητά με παραπλήσιους αισθητήρες (1/1.33 , 1/1.28) δεν έχουν τοσο μεγάλα καρούμπαλα σαν το CM1 ... γιά να δούμε ..

Επίσης ενδιαφέρον θα είναι το aspect ratio .. μέχρι τώρα οι αισθητήρες 1" της Sony έχουν 3/2 .. αντίθετα όλοι οι άλλοι αισθητήρες των κινητών είναι 4/3.

025840954512c10210a31f7b18ca1a6c.jpg

Ετοιμαζουν κυαλι, η νεα μοδα στα σμαρτφονς.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο μεταξυ με αυτα τα λεφτα αγοραζεις πλεον πολυ καλυτερη φωτογραφικη μηχανη μικρων διαστασεων αλλα και τηλεφωνο επισης τουμπανο.

:ADFADF1:

Προσωπικά έχω βάλει ταβάνι τα 300 ευρώ για καινούργιο κινητό.
Μέχρι στιγμής το πιο ακριβό που είχα πάρει ήταν το Mi9T στα 270 ευρω, στο οποίο έσπασε η οθόνη στους 2 μήνες και ακόμη είναι σε ένα ντουλάπι παρατημένο.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Note 9 pro που έχω τώρα και σαν κινητό και σαν φωτογραφική.
Αναμένω το Note 10 pro λόγω amoled, stereo ηχείων και 108mp φωτογραφικής.

επιτέλους έγινε η αρχη με το oppo x3

2 πανομοιότυπες κάμερες σε διαφορά εστιακά μήκη

προσωπικά το μόνο που κρατάω από το συγκεκριμένο

Νέα τεχνολογία στα οπτικά των κινητών δοκιμαζει η Xiaomi, ο <ρευστός φακός> θα είναι ένας μοναδικός φακός που θα φέρει το τηλέφωνο ΜI Mix και θα μετασχηματιζεται από macro σε τηλεφακός

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για να δούμε στις 14:30 τι έχουν να μας δείξουν φωτογραφικά οι Κινέζοι.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.