Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο συγκριτικό αφού κυκλοφορούν άπειρα εκεί έξω και άλλοι βγάζουν το note8 καλύτερο. Είναι ανάλογα τα γούστα και τα συμφέροντα που παίζονται.
Σαν κάτοχος note 8 απλά θα επιβεβαιώσω ότι έχει καταπληκτική κάμερα και άνετα θα μπορούσε κάποιος που δεν έχει τρελές απαιτήσεις να τη χρησιμοποιεί για βασική του κάμερα.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Μα προφανώς έχει κορυφαία κάμερα το Note, όπως και το Iphone και το Pixel. Σε κάποιους τομείς υπερτερεί το ένα από το άλλο.
Και το παραπάνω τεστ, τα ιδια λέει, πάνω-κάτω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Νομίζω ότι απλα στα windows πρέπει να έχεις κάνει πρώτα install τα itunes για να μπορεί να δει το iphone ως camera.
Δεν χρειάζεται να τρέξεις τα itunes. Το Windows photo app, θα δει το iphone ως κάμερα και θα κάνει import τις φωτό/video.

Οχι δε χρειαζεται καν το itunes.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απ

Οχι δε χρειαζεται καν το itunes.

Δεν δουλεύω φωτός σε win, απλά το υπέθεσα γιατί το αναφέρει στο πιο πάνω link.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Το ασύρματο transfer rate δεν μπορει να πιάσει τις ταχύτητες του καλώδιου.
Για 1-2 φωτο οκ, αλλά αν θέλεις να μεταφέρεις 5giga το ξεχνας.
Εγώ που έχω wifi ac , μια χαρά ταχύτητες πιάνει... Μεταφέρω βίντεο πολλών gb άνετα και γρήγορα.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Ολες οι καμερες στα κινητα ειναι για φωτογραφιες που θα ποσταρεις σε social networks και internet.

Για σοβαση εκτυπωση και φωτογραφιση δεν ειναι .

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Ολες οι καμερες στα κινητα ειναι για φωτογραφιες που θα ποσταρεις σε social networks και internet.

Για σοβαση εκτυπωση και φωτογραφιση δεν ειναι .
Ναι έχεις δίκιο τόσες σελίδες εδώ δεν postarάμε, απλά κολλαγαμε μπρικια :D

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί πιο πριν, αλλά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 τα παλικάρια δίνουν οδηγίες για το πως μπορείτε να εγκαταστήσετε την κάμερα του google pixel στα περισσότερα σύγχρονα smartphones για να έχετε βελτιωμένη απόδοση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διαβάστε ΟΛΟ το κείμενο και ακολουθήστε ευλαβικά τις οδηγίες. Επίσης λάβετε υπόψη σας ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να έχετε χειρότερα αποτελέσματα από την original, και βέβαια ότι κάνετε αναλαμβάνετε και το όποιο ρίσκο...

Ιστορίες γι αγρίους. Ούτε το 1% των χρηστών δεν ξέρει να κάνει τέτοιες πατέντες.
Εξάλλου, το πρόβλημα είναι το software; Αν δεν έχεις π.χ. καλό φακό, αν δεν έχεις OIS, τι να σου κάνει το software;

Last edited by a moderator:
Μα είπαμε, δεν είναι για όλους... Σε ότι αφορά το θέμα φακοί κ.λ.π. πάρα πολλά μοντέλα κινητών (επαναλαμβάνω σύγχρονα) έχουν ίδιο hardware (sony ή samsung) αλλά χάλια εφαρμογές, σε αυτούς απευθύνεται το παραπάνω.

Παρέλαβα το Xiaomi mi note 3 και πέφτει η σχετική "περιποίηση". Όταν τελειώσω θα ανεβάσω δείγματα...

KAI εγω περιμενω... ειναι η επομενη επιλογη αν δεν περιμενω να δω το Mi 7