iPhone X Portrait Mode by Dominic Freeman, on Flickr
iPhone X Protrait by Manuel Ramos PeΓ±a, on Flickr
Huawei P10 by catalin_horobeanu, on Flickr
Huawei P10 by catalin_horobeanu, on Flickrδε μιλαμε για επαγγελματικη χρηση φυσικα, ουτε "απαιτητικη " που εχουμε εμεις , εδω, στα φορουμ.
Τα κινητα βγαινουν για ικανοποιηση του 90% του κοσμου που θελει απλα, μια καλη φωτογραφικη παντα μαζι του.
Και φυσικα ειναι πολλοι που δινουν 700-1000 ευρω, ανεξαρτητα με το αν θελει καλη φωτογραφικη .
Οι εξελιξεις επισης , θα περασουν και σε χαμηλοτερης αξιας κινητα ηδη εκανε την αρχη η Xiaomi με το Note 3)
Εδω κι εγω πια, τραβαω σχεδον μονο με το κινητο, ειδικα βιντεο....
Δες εδω ποση εξελιξη , σε τοσο μικρο διαστημα....
Πχ εχουμε 3χ οπτικο ζοομ
p20_zoom by John Spirou, on Flickr
Ναι αλλά έτσι δεν μπορεί να κριθεί η ποιότητα της φωτογραφικής του κινητου. κρίνεται η γνώση στο photoshop. Τι καθόμαστε και συγκρίνουμε φωτογραφικές;Τι κι αν εχουν πειραχτεί? Εδώ πειράζουμε τις φωτό από Dslr και δε θα πειράξουμε τις φωτό από κινητό? Σημασία έχει το αποτέλεσμα.... Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ναι αλλά έτσι δεν μπορεί να κριθεί η ποιότητα της φωτογραφικής του κινητου. κρίνεται η γνώση στο photoshop. Τι καθόμαστε και συγκρίνουμε φωτογραφικές;
jpg dng by John Spirou, on FlickrΓιαννης Σπυρου;1058095286 Εγω προσωπικα εχω σταματησει να κουβαλαω καθημερινα καποια μικρη mirrorless και στις διακοπες εχω παντα μονο το κινητο.[/QUOTE said:Ωπα! αυτό είναι δήλωση! μάλλον ήρθε ο καιρός να αγοράσω. :award:
Δεν ξέρω τι λέει ο Γιάννης, πάντως το 99.999999999% του κόσμου θεωρώ ότι είναι ΚΑΡΑΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ με τέτοιες φωτογραφίες από κινητό. Ποιά μπαούλα και φακοί....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.