Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Με γεια Κώστα, θα σε υπερκαλύψει.
Επ ευκαιρίας, δεδομένου ότι αυτό το ΣΚ θα κάνουμε φωτογραφική εξόρμηση, τι λέτε να φέρει κάποιος το Xiaomi και να κάνουμε ένα mini συγκριτικό κόντρα στο IPhone 16pro και στο S24 ultra?

• Like
Reactions: kbouk
Παίδες δεν έχω ιδέα τι κάνει και πως το κάνει φωτογραφικά , κάποια στιγμή θα ασχοληθώ σοβαρά, , εκεί θα το έχω , σας το ανοίγω το παραδίδω σε εσάς τους γκουρού των τηλεφώνων και δουλέψτε το διαβολο μακριά από τα χέρια μου για τέτοια τεστ

εγώ θα έχω το S10 αν με πάρει κανείς τηλ. και κανένα φακουδακι να ξεμουδιάσουν τα καημένα από την ντουλάπα

Το Xiaomi το έχει ο Νίκος ο Καραμέλας , είπε ότι θα προσπαθήσει να έρθει οπότε όλα θα είναι διαθέσιμα

Καλησπέρα στην ομάδα.
Θελω την βοήθεια σας.
Έχω εδώ και κάποια χρόνια στην κατοχή μου το huawei το p40 pro ήρθε η ώρα όμως που πρέπει να το αλλάξω...
Ψάχνω ένα κινητό με γνώμονα κυρίως την καλή κάμερα.
Δεν θέλω να πάω σε apple ούτε σε China έκδοση με μενού αγγλικό (Vivo κλπ).

Από κάποια βιντεάκια που έχω δει και έχω διαβάσει είμαι ανάμεσα σε samsung galaxy ultra S24 ή s25 (απ ότι διαβάζω δεν έχουν μεγάλη διαφορά), xiaomi 15 ultra, honor 7 magic pro, one plus 13, Huawei Pura 70 ultra.

Εσείς ποια θα μου προτείνατε με γνώμονα κυρίως φωτογραφία και βίντεο.;
Σας ευχαριστώ.

Xiaomi 15 Ultra και δε θα ζηλέψεις τίποτα άλλο.
Ok. Σε ευχαριστώ πολύ.
Απ 'ότι φαίνεται και από το username πρέπει να έχουμε και ίδια καταγωγή....
Να σαι καλά.
Καλή συνέχεια

Καλημέρα. Έχει κάποιος το honor magic 7 pro να μας πει για την κάμερα του;Τα review το βγάζουν χειρότερο από το 6, που μου φαίνεται πολύ περίεργο.

• Like
Reactions: tiniakos
Και το έχει σε πολύ καλή τιμή το πλαίσιο μαζί με επιστροφή της γνωστής τράπεζας.
Ισχύει ότι στο Dxo έχει χειρότερη βαθμολογία στις κάμερες από το προηγούμενο μοντέλο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Και μια σύγκριση με την κορυφαία επιλογή σε φωτογραφικό τηλέφωνο το οποίο με την επιστροφή βγαίνει κάτω από τα 1000 ευρώ!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: dimitris.v
Και μια σύγκριση με την κορυφαία επιλογή σε φωτογραφικό τηλέφωνο το οποίο με την επιστροφή βγαίνει κάτω από τα 1000 ευρώ!
Στο οποίο έχει λυθεί το shutter lag?

Με τα πολλά Updates που έχει πάρει to 14 Ultra, έχει σχεδόν εξαφανιστεί το θέμα του Shutter Lag, άλλα για να είμαι 100% σωστός δεν έχει εξαλειφθεί 100%, π.χ. το Iphοne 16pro που επίσης έχω είναι καλύτερο σε αυτό το κομμάτι, πάντως δεν ενοχλεί όπως όταν είχε πρωτοβγεί το κινητό, δεν υπάρχει δηλαδή πρόβλημα πλέον, προχωράς άφοβα!!

Έχω το 14 Ultra και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Φωτογραφικά σπέρνει, έχω αφήσει την Mirorless στην άκρη.
Για αντίστοιχη χρήση το θέλω, μετά από 15 χρόνια αποφάσισα να δοκιμάσω χωρίς dslr/mirrorless. Καλό το xiaomi 13t, αλλά έχει κάποιες ελλείψεις.

Για αντίστοιχη χρήση το θέλω, μετά από 15 χρόνια αποφάσισα να δοκιμάσω χωρίς dslr/mirrorless. Καλό το xiaomi 13t, αλλά έχει κάποιες ελλείψεις.
Εχει η αδερφή μου το Xiaomi 14t, καλό φωτογραφικό κινητό άλλα καμία σχέση με το 14 Ultra, προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις, όπως είπε και ο Γιάννης στο 80%-85% των αναγκών σου θα σε καλύψει μια χαρά...και εγώ σπάνια πλέον κουβαλάω μηχανή από τότε που πήρα το 14 Ultra....μόνο σε ιδιαίτερες συνθήκες ή όταν με πιάνουν καλλιτεχνικές αναζητήσεις και θέλω ωραία εμπειρία χρήσης με μια μηχανή.

Με τα πολλά Updates που έχει πάρει to 14 Ultra, έχει σχεδόν εξαφανιστεί το θέμα του Shutter Lag, άλλα για να είμαι 100% σωστός δεν έχει εξαλειφθεί 100%, π.χ. το Iphοne 16pro που επίσης έχω είναι καλύτερο σε αυτό το κομμάτι, πάντως δεν ενοχλεί όπως όταν είχε πρωτοβγεί το κινητό, δεν υπάρχει δηλαδή πρόβλημα πλέον, προχωράς άφοβα!!
Εχεις δίκιο δοκίμασα τώρα κάποιες φωτογραφίες και δε δείχνει να καθυστερεί στη λήψη.
Πάρε και μια macro.
Δεν παίζεται λέμε το κινητό.

Attachments

• IMG_20250629_155243.jpg
    IMG_20250629_155243.jpg
    1.3 MB · Views: 64
Πόση διαφορά έχει στην φωτογραφία το xiaomi 14t με το 14 ultra;

Και πάνω σε αυτό το ερώτημα, ένα ακόμη. Για κινητό στην περιοχή των 400 ευρώ, ποιό έχει την καλύτερη κάμερα σε android λογισμικό;