Ok. Σε ευχαριστώ πολύ.Xiaomi 15 Ultra και δε θα ζηλέψεις τίποτα άλλο.
Στο οποίο έχει λυθεί το shutter lag?Και μια σύγκριση με την κορυφαία επιλογή σε φωτογραφικό τηλέφωνο το οποίο με την επιστροφή βγαίνει κάτω από τα 1000 ευρώ!
Έχω το 14 Ultra και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Φωτογραφικά σπέρνει, έχω αφήσει την Mirorless στην άκρη.Στο οποίο έχει λυθεί το shutter lag?
Για αντίστοιχη χρήση το θέλω, μετά από 15 χρόνια αποφάσισα να δοκιμάσω χωρίς dslr/mirrorless. Καλό το xiaomi 13t, αλλά έχει κάποιες ελλείψεις.Έχω το 14 Ultra και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Φωτογραφικά σπέρνει, έχω αφήσει την Mirorless στην άκρη.
Εχει η αδερφή μου το Xiaomi 14t, καλό φωτογραφικό κινητό άλλα καμία σχέση με το 14 Ultra, προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις, όπως είπε και ο Γιάννης στο 80%-85% των αναγκών σου θα σε καλύψει μια χαρά...και εγώ σπάνια πλέον κουβαλάω μηχανή από τότε που πήρα το 14 Ultra....μόνο σε ιδιαίτερες συνθήκες ή όταν με πιάνουν καλλιτεχνικές αναζητήσεις και θέλω ωραία εμπειρία χρήσης με μια μηχανή.Για αντίστοιχη χρήση το θέλω, μετά από 15 χρόνια αποφάσισα να δοκιμάσω χωρίς dslr/mirrorless. Καλό το xiaomi 13t, αλλά έχει κάποιες ελλείψεις.
Εχεις δίκιο δοκίμασα τώρα κάποιες φωτογραφίες και δε δείχνει να καθυστερεί στη λήψη.Με τα πολλά Updates που έχει πάρει to 14 Ultra, έχει σχεδόν εξαφανιστεί το θέμα του Shutter Lag, άλλα για να είμαι 100% σωστός δεν έχει εξαλειφθεί 100%, π.χ. το Iphοne 16pro που επίσης έχω είναι καλύτερο σε αυτό το κομμάτι, πάντως δεν ενοχλεί όπως όταν είχε πρωτοβγεί το κινητό, δεν υπάρχει δηλαδή πρόβλημα πλέον, προχωράς άφοβα!!
ymcinema.com
www.newsshooter.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.