Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

η δευτερη ειναι ζοομ της πρωτης και πόσο ?
Η πρωτη ειναι με 1Χ η δευτερη με το 120Χ

Στην φωτογραφια υπαρχουν δυο καμιναδες ιδιες μια δεξια κοντα που πισω εχει δεντρα και μια μακρια αριστερα την αριστερα εχω βγαλει.

οταν μπορεσεις , βγαλε μια παρομοια σειρα φωτο, με ολες τις εστιακες που σου δινει στην εφαρμογη, ξεκινοντας απο 0,5χ μεχρι 120χ.
Να δουμε μεχρι που αντεχει περιπου...

οταν μπορεσεις , βγαλε μια παρομοια σειρα φωτο, με ολες τις εστιακες που σου δινει στην εφαρμογη, ξεκινοντας απο 0,5χ μεχρι 120χ.
Να δουμε μεχρι που αντεχει περιπου...
Αυριο αν και ειχα βγαλει στο αλλο θεμα απλα ειναι στην ρυθμιση υψηλη και οχι σουπερ.

Ειχα βγαλει 1Χ 10Χ 30Χ 60Χ 120Χ δεν εβγαλα 0.5Χ γιατι δεν με ενδιαφερει ο ευρυγωνιος.

Πρέπει να βγάλεις αυτό που σου δίνει το κινητό σου, δηλ. 0,6χ 1χ 2χ 3χ 4,3χ 8,6χ.
Μετά πας στα 15χ 30χ 60χ 120χ.
Και αν μπορείς, να βρεις ένα πιασαρικο μέρος για τις φωτογραφίες, ιδανικά να περιέχει και κτίρια και δέντρα και μαγαζιά με επιγραφές. Από κάποιο παρκάκι, πλατεία, κάτι με άνοιγμα και σύνθετο θέμα.

Τον κινητό έχει κάτι σαν ροδέλα στην οθόνη οπότε δεν εχει κλίμακες.

Δηλαδή ενώ έχει 1Χ και μετά 2Χ μπορείς να το βάλεις 1.6Χ

Έχει 0.6 1 2 3 4.3 10 30 60 120 αλλά όπως έγραψα το βάζεις και 110 η 70 δεν πάει αμέσως από το 60 στο 120

Αν έχω καταλάβει σωστά τι μου ζητάς.

Το ξέρω πως λειτουργεί, και εγώ πήρα το 14 ultra πριν λίγους μήνες γιατί το βρήκα χώμα και έτσι το έχω μαζί με το Samsung s24 ultra.
Τα νούμερα που έβαλα ταιριάζουν στους φακούς που έχει το δικό σου και είναι λίγο διαφορετικοί από του 14 ultra.
Περιμένουμε τις φωτογραφίες.🤗

• Like
Reactions: tiniakos
Χμμμ... Επιτέλους ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας (650€) που δείχνει να έχει μια καλή υπερευρυγώνια κάμερα που (λογικά) θα έχει καλή ποιότητα: 50 MP, f/1.8, 18mm, 1/1.55", PDAF ... Κατά τα λοιπά δείχνει τούμπανο, αλλά είναι τεράστιο και αρκετά βαρύ:

Μια πρώτη παρουσίαση με κάμποσα δείγματα:

Δεν ενθουσιάστηκε αλλά δεν μου δείχνει τύπος που ασχολείται ιδιαίτερα...

...Και μια παρουσίαση με το φωτογραφικό κιτ από το PetaPixel:

Την έριξε τη βόμβα η Xiaomi.
Στα 520 ευρώ στο Αγγλικό Amazon είναι ληστεία, προσπαθώ να συγκρατηθώ.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλό είναι αλλά πάσχει - όπως όλα - στην ευρυγώνια κάμερα. Προσπαθώ να βρω ένα της προκοπής, ακόμα και flagship, αλλά το μόνο που ξεχωρίζει κάπως είναι το Nubia Z80 ultra - τουλάχιστον από τα δείγματα που έχω δει...

δεν ασχολουνται οι εταιρειες τοσο με αυτα τα εστιακα μηκη , δεν ειναι αυτο που ζητανε οι πελατες τους.

Κατι ακουγεται για το νεο Xiaomi Ultra , οτι ισως εχει καλο και μεγαλο αισθητηρα για υπερ ευρυγωνια, προσωπικα δεν μ ενδιαφερει καθολου οποτε θα προσπερασω .

Δυστυχώς... ...κινητά πολύ πάνω από χιλιάρικο και η ευρυγώνια είναι ίδια με άλλα στο 500άρι ή και λιγότερα...

Συγνώμη αλλά σήμερα η full frame panasonic s9 είχε στο Άμαζον 899 ευρώ, μια κάμερα που βγήκε για αγοραστές που θέλουν κάτι πολύ καλύτερο απο το κινητό τους. Να δώσω πάνω απο χιλιάρικο για ένα μικροσκοπικό σένσορα;

Θέλεις και λεφτά για φακούς.

Εγώ έχω παρατήσει στο ντουλάπι μια A7C με 24-105 F4 και 24 F1.8

Κλείνω τρία χρόνια σε ένα μήνα που την έχω και έχω κάνει μόλις 1025 κλικ.

• Like
Reactions: karamela
Συγνώμη αλλά σήμερα η full frame panasonic s9 είχε στο Άμαζον 899 ευρώ, μια κάμερα που βγήκε για αγοραστές που θέλουν κάτι πολύ καλύτερο απο το κινητό τους. Να δώσω πάνω απο χιλιάρικο για ένα μικροσκοπικό σένσορα;
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Αυτός ο μικρός αισθητήρας είναι συνεχώς μαζί σου με πολλά εστιακά μήκη και με πολλές ευκολίες. Προσωπικά δε γυρίζω πίσω στη φωτογραφική.

Εγω το 15T Pro ηθελα να παρω αλλα επειδη οπως μου ειπαν δεν θα δω διαφορα απο το 14T Pro που ειχα εκανα ενα βημα παραπερα και πηγα στο 15 Ultra που ισως να εκανα βλακεια που δεν περιμενα το 17 Ultra