tiniakos
AVClub Fanatic
Τηλεφωνάρα έχεις πάρει.Εγω το 15T Pro ηθελα να παρω αλλα επειδη οπως μου ειπαν δεν θα δω διαφορα απο το 14T Pro που ειχα εκανα ενα βημα παραπερα και πηγα στο 15 Ultra που ισως να εκανα βλακεια που δεν περιμενα το 17 Ultra
Τηλεφωνάρα έχεις πάρει.Εγω το 15T Pro ηθελα να παρω αλλα επειδη οπως μου ειπαν δεν θα δω διαφορα απο το 14T Pro που ειχα εκανα ενα βημα παραπερα και πηγα στο 15 Ultra που ισως να εκανα βλακεια που δεν περιμενα το 17 Ultra
Όπως και πολλοί άλλοι δεν μπορούσα να ενημερώσω το κινητό μου από την 207 έκδοση στην 3.0.3
Βρήκα την λύση.
Κατεβάζουμε την έκδοση 3.0.3 από το ίντερνετ την βάζουμε μέσα στον φάκελο Download/Downloaded_rom
Πάμε στην αλλαγή χώρας και επιλέγουμε Γερμανία και κάνουμε επανεκκίνηση του κινητού.
Πάμε Ρυθμίσεις Σχετικά με το τηλέφωνο κάνουμε έλεγχο για ενημέρωση και επιλέγουμε με τις τρεις τελείες το Επιλογή πακέτου αναβάθμισης.
Επιλέγουμε το πακέτο αναβάθμισης που έχουμε κατεβάσει.
Αυτό ήταν θα γίνει η ενημέρωση.
Μετά βάζετε πάλι την χώρα σας.
Σοβαρά??? χαχα....και έλεγα μόνο σε έμενα τυχαίνουν οι τρελοί??{Off topic} Σε φωτογράφιση χώρων ξενοδοχείου πρίν κάτι χρόνια, ένας κλασσικός έλλην ξερόλας "πλακατζής" μου είπε να μην είναι ο ίδιος μεσα στις φωτογραφίες (λές και θα τον φωτογράφιζα τον ηλίθιο) γιατί θα μου καεί η μηχανή. Όταν του απάντησα πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα του στείλω το λογαριασμό, έγινε σαν το γάλα....{Off topic}
Πώς τους πετσόκοψες έτσι βρε Δημήτρη.Τα vs μεταφέρθηκαν στο σωστό νήμα, συνέχεια εκεί παρακαλώ. Τα άσχετα θα σβήνονται πλέον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.