Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Εγω το 15T Pro ηθελα να παρω αλλα επειδη οπως μου ειπαν δεν θα δω διαφορα απο το 14T Pro που ειχα εκανα ενα βημα παραπερα και πηγα στο 15 Ultra που ισως να εκανα βλακεια που δεν περιμενα το 17 Ultra
Τηλεφωνάρα έχεις πάρει.

Ολοκληρη πατεντα εκανα.

Αντιγραφη οπως τα ειχα γραψει σε ομαδα του φατσαμπουκ

Απλα πλεον θα κατεβασετε την 3.0.5.0 που ειναι η νεα εκδοση αν εχετε ΕΕΑ version

Όπως και πολλοί άλλοι δεν μπορούσα να ενημερώσω το κινητό μου από την 207 έκδοση στην 3.0.3
Βρήκα την λύση.
Κατεβάζουμε την έκδοση 3.0.3 από το ίντερνετ την βάζουμε μέσα στον φάκελο Download/Downloaded_rom
Πάμε στην αλλαγή χώρας και επιλέγουμε Γερμανία και κάνουμε επανεκκίνηση του κινητού.
Πάμε Ρυθμίσεις Σχετικά με το τηλέφωνο κάνουμε έλεγχο για ενημέρωση και επιλέγουμε με τις τρεις τελείες το Επιλογή πακέτου αναβάθμισης.
Επιλέγουμε το πακέτο αναβάθμισης που έχουμε κατεβάσει.
Αυτό ήταν θα γίνει η ενημέρωση.
Μετά βάζετε πάλι την χώρα σας.

Για να τα λέμε όλα αυτά είναι τα κακά της Xiaomi, ναυαρχίδες κινητά και ακόμα περιμένουμε την τελευταία έκδοση Android ενώ την έχει δώσει όλος ο ανταγωνισμός, ένα παλιό Samsung Flip που έχω δώσει στην κόρη μου 3-4ετίας έχει πάρει Android 15....και εμείς περιμένουμε πότε και αν θα μας δώσει η Xiaomi τα βασικά....κάπου ντροπή...

{Off topic} Σε φωτογράφιση χώρων ξενοδοχείου πρίν κάτι χρόνια, ένας κλασσικός έλλην ξερόλας "πλακατζής" μου είπε να μην είναι ο ίδιος μεσα στις φωτογραφίες (λές και θα τον φωτογράφιζα τον ηλίθιο) γιατί θα μου καεί η μηχανή. Όταν του απάντησα πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα του στείλω το λογαριασμό, έγινε σαν το γάλα....{Off topic}
Σοβαρά??? χαχα....και έλεγα μόνο σε έμενα τυχαίνουν οι τρελοί??

το Χιαομι 14 Ultra παραμενει ενα απο τα καλυτερα φωτογραφικα κινητα (και οχι μονο) ακομα και σημερα, 2 χρονια σχεδον μετα τη παρουσιαση του.
Ειλικρινα δε βρισκω κανενα λογο ν αναβαθμισω , αλλωστε δεν υπαρχει συνολικα κατι καλυτερο κατα τη γνωμη μου σ αυτο το τομεα.

ειδικα στη τιμη που το βρισκει πια καποιος μεταχ/νο ειναι μαλλον κλεψια!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ακούγονται κάποια πράγματα που δεν Μ αρέσουν...πχ ότι θα καταργήσει το καλύτερο φακό για μένα τον 3χ που είναι πολύ φωτεινός και ιδανικός για πορτραίτα , κι έχει και macro δυνατότητες.

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk

• Like
Reactions: karamela