Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

αχ ωραίες εκείνες οι εποχές!!

Για να επανέλθω στα του νήματος, θέλει προσοχή πλέον και αυτό που έγινε με την Huawei και την Αμερική, δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει το όλο θέμα και ίσως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να αγοράσει κάποιος συσκευή της Huawei.
Στην δουλειά μου πάντως σταματήσαμε όλες τις προωθήσεις κινητών της Huawei μέσω των πελατών λιανικής που έχουμε, ενώ ξέρω γνωστές αλυσίδες που ακύρωσαν παραγγελίες συσκευών.

Φίλος χτες πήρε Huawei P30 και δεν τον νοιάζει τι γίνεται.
Για 1-2 χρόνια δε βλέπω να υπάρξει πρόβλημα αλλά και πάλι τα κινητά έχουν γίνει αναλώσιμα 1-2 χρόνια το πολύ τα κρατάμε όλοι.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Φίλος χτες πήρε Huawei P30 και δεν τον νοιάζει τι γίνεται.
Για 1-2 χρόνια δε βλέπω να υπάρξει πρόβλημα αλλά και πάλι τα κινητά έχουν γίνει αναλώσιμα 1-2 χρόνια το πολύ τα κρατάμε όλοι.

Μακάρι Παναγιώτη, άλλα ακούγονται πολλά, σκέψου π.χ. ότι μπορεί να κοπούν οι Google υπηρεσίες και να μην δουλεύει τίποτα στο τηλέφωνο και μετά να ψάχνεις πατέντες root κλπ. για να δουλέψει. Τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει, το επισήμανα για όποιον ενδιαφέρετε για αγορά Huawei να το ψάξει λίγο για καλό και για κακό.

στα υπαρχοντα μοντελα δεν θα υπαρχουν σοβαρες επιπτωσεις... μονο οτι δεν θα παρουν την επομενη μεγαλη αναβαθμιση Android (μικρο το κακο).
Ενημερωσεις ασφαλειας θα παιρνουν και θα εχουν google services.

Στα επομενα ειναι το θεμα (αν ισχυσουν ολ αυτα βεβαιως)....

"Huawei will be able to keep sending software updates to its phones for the next three months despite an effective sales ban in the United States, after receiving a temporary license from the United States Commerce Department."

Μικρό το κακό δεν ειναι Γιάννη, γιατί μονο και μονο οτι δεν θα πάρει ξανα ποτε security patch (εστω και αν μείνει στο android 8) κρύβει κινδύνους για τους κατόχους.
Και πλέον τα κινητά δεν τα εχουμε για τηλέφωνο. Εχουμε ενα σωρό προσωπικά στοιχεία, όλους μας τους κωδικούς, συναλλαγές με τράπεζες κτλ.

ps.προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 200 για κινητό που που δεν θα έπαιρνε android 9 και τα securty patches καθε 6 μήνες τουλάχιστον.

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Security patch θα πάρουν. Νεα έκδοση Android δεν θα πάρουν (αν το θέμα μεινει ως έχει).

δεν ειναι τοσο ευκολο... Θα πρέπει αυτά να εχουν περάσει στην AOSP πράγμα που σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση. Αφού περάσουν στην AOSP θα πρέπει η huawei να τα κάνει merge στο EMUI. Μιλάμε για διαδικασία που θα πάρει παρα πολυ καιρό, αν εχει μείνει μεχρι τοτε ομάδα να υποστηρίζει τα legacy τηλεφωνα.

What about security updates?

Huawei is promising to maintain regular security updates, but they won’t come directly from Google. It’s likely that they will only be able to push security updates once they’re made available to AOSP, it’s not clear how that will delay the process or if Huawei has a system to deliver those updates (I’ve asked).

εδώ απαντάει αρκετές ερωτήσεις.
https://www.forbes.com/sites/jaymcg...an-what-it-means-for-your-phone/#7dfe7d1b61b1

Σίγουρα δεν είναι καταστροφή, άλλα θέλει προσοχή, προσωπικά και εγώ με αυτά που γίνονται δεν θα έδινα πολλά χρήματα για Huawei τηλέφωνο. Τώρα αν έβρισκα σε κάποια καλή τιμή το p30/p30 pro θα έκανα την καρδιά μου ''πέτρα'' και θα το αγόραζα!!χαχα

Φάση θα έχει να πάρουμε κανένα p30 pro σε ξεφτίλα τιμή και μετά να γίνουν όλα μέλι γάλα με τους Αμερικάνους.....

ισως ...αλλα η huawei ειναι μονο ενα κομμάτι του εμπορικου-οικονομικου-κατασκοπικου πολεμου USA-CN και μαλλον οταν-αν ληξει το P30 θα ειναι ξεπερασμενο :)

Δεν νομίζω να πω την αλήθεια ότι θα είναι ξεπερασμένο το P30 pro, θα έχουν βγει καλύτερα τηλέφωνα μεν άλλα στην πράξη πόσο καλύτερα θα είναι? Συνολικά είναι τόσο τούμπανο που άνετα βγάζει 3 χρόνια ή και παραπάνω με κορυφαίες επιδόσεις. Κορυφαία κάμερα, 8gb ram, τρομερή οθόνη 6,5 ίντσες, κορυφαίος επεξεργαστής κλπ. πόσο καλύτερα κινητά θα βγουν στα επόμενα 1-2 χρόνια που να κάνουν το P30 pro να φαίνεται παλιό?? Προσωπικά αμφιβάλω, ανέβασε τόσο πολύ τον πήχη το P30 pro Και νομίζω ότι είναι εύκολα το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο που έχει βγει. Νιώθω ότι με το P30 Pro η Huawei έφτασε σε ένα σημείο που δεν ξέρω πόσες σημαντικές και χρηστικές βελτιώσεις μπορούν να γίνουν σε μελλοντικά τηλέφωνα. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ''σταθμός'' για την κινητή τηλεφωνία.

Γιάννη, το σκέτο P30 σε σχέση με το S10 και το Ματε20Pro πώς το είδες?

μια χαρα σαν τηλεφωνο, και οι καμερες αρκετα καλες.
Αν ειχε το OIS στη βασικη , θα ηταν πολυ καλη επιλογη (για φωτογραφιες και βιντεο).

Το P30 pro παντως το βρισκεις πια 650 καινουργιο ... πολυ καλη τιμη.

Μολις βγηκε και το xiaomi K20 PRO , με τριπλη καμερα και CPU 855.... αν εχει OIS ισως το δοκιμασω (αν και οταν ερθει).

Γιάννη από όσο έχω διαβάσει δεν έχει OIS σε κανένα φακό από αυτούς που έχει...κρίμα.