Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
το ονομα ειναι λιγο περιεργο, με χαρακτηρες που δεν θα επρεπε να υπηρχαν κανονικα...δοκιμασε να το μετονομασεις σε κατι απλο και ξαναδοκιμασε, αλλιως αλλη εκδοση.
Η HD οθόνη του Mi A3 είναι το μεγάλο αγκάθι του κινητού.
Η τιμή του στην Κίνα πέφτει με γοργούς ρυθμούς και προβλέπω σύντομα να πάει στα 150 από τα 170 ευρώ που είναι τώρα και ίσως και παρακάτω.
Σήμερα στο κίτρινο κινεζομάγαζο η τιμή του Note 7 4gb/64gb έπεσε για πρώτη φορά κάτω από τα 140 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά που το κάνουν για μια ακόμη φορά την top vfm αγορά μέχρι τα 200 ευρώ.
Κάνε υπομονή λίγο καιρό και θα το πάρεις στην τιμή του Note 7.
Μεθαύριο ανακοινώνεται Note 8 που θα έχει παρόμοιες κάμερες με το Mi A3 και θα παρασύρει προς τα την τιμή του Note 7.
Παιδιά, καθαρά ως φωτογραφικές δυνατότητες, mi9t ή one+7? Γενικά έως περίπου 400,00 τι έχετε να προτείνετε?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι όντως, 250 VS 400. Και τα δύο από Κίνα μεριά.Δύσκολο, βέβαια το oneplus 7 είναι από όσο ξέρω και αρκετά πιο ακριβό....Το mi9t σαν κλασικό Xiaomi κινητό είναι super VFM, τώρα αν είναι καλύτερο φωτογραφικά από το oneplus7 δύσκολο να ξέρουμε.
Ευχαριστώ πολύ, ένα μικρό review σου νομίζω θα βοηθούσε αρκετούς από εμάς που είμαστε αναποφάσιστοι. Πώς είναι η εμπειρία σου από την μέχρι τώρα χρήση του?απ οσο γνωριζω φορανε ιδιο αισθητηρα στη κεντρικη καμερα, αλλα το oneplus εχει OIS.
Αν δε σ ενδιαφερει η τριπλη καμερα του 9t , το oneplus ειναι προτιμοτερρο λογω σταθεροποιησης και καλυτερου λειτουργικου.
Αν παλι, οπως εγω, θελεις τριπλη καμερα...αναγκαστικα στο 9t ή αν μπορεις να διαθεσεις περισσοτερα τοτε πας στο oneplus 7 pro (με τριπλη κααμερρα και σταθεροποιηση).
Αν μπορουσα κι εγω εκει θα πηγαινα...αλλα αυτη την εποχη ειναι δυσκολο.
Και τα 2 παιρνουν gcam....
ολο το θεμα (για μενα) ειναι η υπερ ευρρυγωνια...για να μη κουβαλαω μηχανη με αντιστοιχο φακο μαζι μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.