Μια ερώτηση ...
Πάτε ταξίδι , θα πηγαίνατε μονο με το κινητό σας ?
Μια ερώτηση ...
Μια ερώτηση ...
το γεγονός ότι τα sony κινητά δεν είναι τα Νο1 με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα όσον αφορά το κομμάτι φωτογραφία/βίντεο μου προκαλεί (πολύ) μεγάλη εντύπωση....
το γεγονός ότι δεν αναφέρονται καν στα κορυφαία 2-3-4 είναι πραγματικά αδιανόητο από όπου και αν το δει κανείς....
Σας ακούω εδώ και μέρες και μιλάτε για την απόδοση των κινητών. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν βρήκα κινητό που να ικανοποιεί τις ανάγκες στα :
1. Τηλεφακός. Οκ για ευρυγώνιες λήψεις καλά είναι. Αλλά αν θέλεις να τραβήξεις κάτι που απέχει κάπως περισσότερο από τη μύτη σου;
2. Γεωμετρικές παραμορφώσεις. Οκ είναι καλλιτεχνική πρόταση, αλλά μήπως μπορούμε να έχουμε την πραγματικότητα όπως είναι κι όχι μέσα από αυτές τις Mega παραμορφώσεις;
Μια ερώτηση ...
Εγώ ναι. Απλά παίρνω την βιντεοκάμερα μαζί μου. Για μένα βίντεο vs φωτογραφία είναι 99:1 λόγω του ότι το κινητό μου δεν τραβάει φωτό (1+ one) .
Και στο τελευταίο ταξίδι (εξωτερικό) η βιντεοκάμερα έμεινε στην βαλίτσα......
Ο λόγος είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ LIVE κι όχι μονίμως να είμαι ο αχθοφόρος και να βλέπω μετά το ταξίδι από την τηλεόραση και να έχω όλους τους όλους που να έχουν την απαιτηση να βγάλω καλές φωτογραφίες και καλό βίντεο για ενθύμιο. Ε όχι. Βαρέθηκα.
Γι αυτό ψάχνω ένα κινητό που να τα καλύπτει αν είναι δυνατόν τα περισσότερα. Απεχθάνομαι τα τσαντάκια και τα βαλιτσάκια. Είτε αυτά είναι στην καθημερινότητά μου είτε σε ταξίδι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.