Αρα Focos για φωτο και Filmic για video????
Για επεξεργασία έχεις το δωρεάν iMovie της Apple , το LumaFusion για πιο σοβαρή χρήση και πολλές άλλες ακόμα.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δεν τα έχει κάνει σωστά, ουσιαστικά έχει ξεφοντάρει το πάνω μισό της φωτογραφίας πιάνοντας μάλιστα και τον καθρέφτη όπου κυριολεκτικά τον ''σκότωσε'''....δεν ξέρω σε άλλα δείγματα τι κάνει άλλα εδώ δεν τα κατάφερε πολύ καλά.
Untitled by Iason Konstantzos, on Flickr
Untitled by Iason Konstantzos, on Flickrδε χρειαζεςσαι gcam γι αυτο, μπορεις και μεσα απο το adobe LR να τραβηξεις DNG και να το επεξεργαστεις αμμεσα (ετσι κανω εγω)
Μεγαλη ευκολια, αρκει να υποστηριζει τους φακους του κινητου σου (δεν υποστηριζει τα παντα σε android)
2019-10-21_11-42-21 by sfortis1, on Flickr
Xiaomi Mi 9T Main by thniakos2001, on Flickr
Xiaomi Note 8 Pro Main by thniakos2001, on Flickr
Xiaomi Mi 9T 48MP by thniakos2001, on Flickr
Xiaomi Note 8 Pro 64MP by thniakos2001, on Flickr
Xiaomi Mi 9T Wide by thniakos2001, on Flickr
Xiaomi Note 8 Pro Wide by thniakos2001, on FlickrΠάλι τα ίδια έκανε, δες π.χ. στην πρώτη φώτο πως ξεφόνταρε τον καθρέφτη σε υπερβολικό σημείο χωρίς λόγο, ή δες δεξιά στην φώτο το ασημί αυτοκίνητο πως ξεκινά να είναι εστιασμένο καλά και ξαφνικά ξεφοντάρει άσχημα...επίσης γενικά φαίνεται ένα ''Halo'' εκει που ξεφοντάρει και συνολικά φαίνεται ότι είναι τεχνητό το όλο θέμα και όχι ομαλά μέσα από έναν φακό. Εντάξει για απλή θέαση είναι οκ άλλα μέχρι εκει.
Υ.Γ. Δεν είμαι γκρινιάρης άλλα με ενδιαφέρουν οι σωστές φώτος ανεξάρτητα από την συσκευή που έχουν τραβηχτεί και κρίνω τα πάντα με τα ίδια μέτρα και σταθμά, και οι περισσότερες φώτος που ανεβάζετε (και όσες έχω ανεβάσει και εγώ από κινητά) δεν στέκονται σοβαρά πέρα από θέαση σε κινητό και Tablet, ειδικά οι βραδυνές και όσες έχουν επεξεργαστεί με προγράμματα σαν αυτό που βάλατε.
Δίκιο έχεις μεν, νομίζω όμως χάνεις την ουσία. Προφανώς και δεν πρόκειται κανένα πρόγραμμα να εξομοιώσει 100% τη συμπεριφορά ενός οπτικού συστήματος με πραγματικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά. Θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή αλλά όχι φέτος. Ο σκοπός είναι να κρατήσει 5 βασικά χαρακτηριστικά ώστε να μη είναι εξώφθαλμα λάθος (όπως όντως ήταν αυτή που ανέβασα χθες - με το να προσέχω την εξέλιξη του φόντου στο έδαφος μου ξέφυγε ο καθρέφτης).
Παναγιώτη εγώ σε όλες βλέπω το Note 8 να έχει προβάδισμα στη λεπτομέρεια, ακόμη και στην wide camera, ίσως γιατί έχει φωτομετρησει με λίγο υπερεκθεση και δεν έχει αφήσει το θόρυβο να χαλάσει την ανάλυση στα πιο σκοτεινά σημεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.